|
|
- kız arkadaşını çok az görmene neden olan sorunsal. kız arkadaşı yanında olan arkadaşlarını kıskanmanıza , onlara imrenmenize , hatta sizin yanınızdayken yaptıkları tavırlara göre onlardan nefret etmenize neden olabilir. ayrıca kız arkadaşınızın neler yaptığını , kimlerle dışarı çıktığını , acaba size yalan söylüyormu düşüncelerinin kafanızda sürtekli dolaşmasına sebebiyet verir. eğer çok seviyorsanız paranoyak olmanız kaçınılmazdır.
- her hafta gitme ihtiyacını göze aldığımızda,harcama kalemimizde meydana gelebilecek artışa yardımcı olan durum.başlangıçta göze alınması zor bir olaydır,fakat içinde aşk varsa,kilometrelerin birşey ifade etmeyeceği aşikardır.(bkz: ben kendimden biliyorum)
- güvendiğiniz bir sevgiliniz varsa paranoyaya uğramadan; onu devamlı özleyerek sevginizi sıcak tutmanızı sağlayan; aynı şekilde onun da sevgisini size karşı sıcak tutmasını sağlayan durumdur. bir diğer güzel tarafı da kıskanan taraf siz değil sevgiliniz olabilir. "msn'e mi girdin?", "o kıza ders anlatmayı bırak.", "çabuk eve dön!" gibi nidalarla karşılaşabilirsiniz. hatta bunu bir eğlenceye dönüştüren şu şekildeki dialoglar yaşanabilir:
-ne yapıyorsun?
+hiiiç
-nasıl hiç?
+hayatım oturuyorum evde
-kim var yanında? (haydaaa.. dur ben sana göstericem şimdi)
+fıstık gibi bi hatun var
-nasıl yani?
+konuşmak ister misin? (hınzır bi kıkırdama)
-tuygun?!
tuygunun annesi: merhaba canım....
- (bkz: sevgilinin uzakta olması)
|