|
|
- erkek evladının yapmaması gereken en büyük hata gece uyunmaz gündüz durulmaz iştah kaçar yemek yenmez herşeyden kıl kapılır gelen telefonlar uyuz eder çok yanlıştır tavsiye edilmez.
(axel fox, 15.11.2004 13:16 ~ 19.11.2004 11:32)
- en modern, açık görüşlü, özgüven sahibi erkeğin bile, dobra* bir arkadaşıyla olayı etüd ettikkten sonra kabuslar görmesine sebep olacak durumdur. öyle bir arada kalmışlık yaşar ki, durumu kabullense de kabullenmese de, ya tatilden önce ya da daha sonra, ilişki düzelmeyecek şekilde yara alır. bu yüzden böyle bir genişliği gösterecek babayiğidin durumu hiçbir surette hiç kimseye anlatmaması gerekir.
- aykut, mine tek başına tatile gidiyor biliyor musun?
+ baba manyak mısın?!
- abi bizim ilişkimiz güvene dayalı bir ilişki, kısıtlamakla bir yere varılmaz, kötü bir şey yapacak kadın kapı arkasında bile halleder işini.
+ nereye gidiyor peki?
- roma, floransa, venedik. italya anlayacağın.
+ ab-booov!
- lan sen de italyan erkekler yakışıklıdır geyiği yapma!
+ baba ama öyle böyle değil adamlar, sen erkek halinle bile verirsin yani, artık mine ne yapar bilmem ehehe
- lan oğlum yapma bak!
+ ben arkadaş olarak vazifemi yapayım da gerisini sen düşün. oğlum gönderme yalnız başına kızı oralara, pilavından yerler, guguşundan emerler.
- (hay ananskim) *gulp*
+ şaka lan şaka, manyak! ehehe yüzün kireç gibi oldu, mine iyi kızdır, merak etme bir şey olmaz.
- siktir git lan şerefsiz, pilav diyorsun, guguş diyorsun sonra da bir şey olmaz diyorsun! cesedimi çiğnemesi lazım, hiçbir yere göndermiyorum amına koyim!
- bunu yapacak olan kızın "bi saniye ya ben napıyorum?" demesi lazımdır. ben şahsen böyle bir olaya izin veririm. vermekten başka çarem yoktur. zaten hatun kişideki amaç aldatmaksa bundan kaçmanın yolu yoktur. kızı eve kapatarak kazanılacak sadakatin de hiç bir değeri bulunmamaktadır. lakin er kişi ne kadar geniş, ne kadar özgüvenli olursa olsun içinde hep bir şüphe kalacaktır. bu da ilişkiyi hep olumsuz etkileyecektir. yani yine kızın kendisi kaybedecektir. hatun kişinin yalnız başına tatile gitmeyi istemeden önce bence 2 kere düşünmesi gerekmektedir.
- en az kız arkadaşla birlikte tatile gitmek kadar doğal bir olay.
ayrıca kız arkadaşı tatile göndermek değildir olay,kız arkadaş gidecekse zaten kendi çabasıyla gidebilir göndermeye gerek yoktur yani.
(bkz: özgür kız)
- burada göndermek fiiline takılsaydım bir yersiz çıkış daha yapmış olurdum. zira sevgilisini askere gönderen kız örneğini kafamdan geçirseydim konunun ne olduğunu daha iyi anlamış olurdum. gerçi kız tanıdıkları devreye sokup sevgilisinin marmaris kampında atletizim salonundan sorumlu asteğmen olmasını sağladıysa öyle kıza kul köle olunur o ayrı.
bunun dışında kız arkadaşının tek başına tatile gönderen erkek delikanlı çocuktur. confidence abidesidir. feyz alınacak insandır. kıskançlığını kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlayabilen insandır. zira her kızın olduğu gibi bu kız da çift yönlü düşünür:
1) "tatile çıkarken amma da surat yaptı, sinir etti beni"
veya tam zıttı
2) "tatile gönderirken sanki kuzeninin askere gönderdi, bi göbek atmadığı kaldı."
ana fikir: kızlara ne yapsanız yaranamazsınız. en sevmediğiniz arkadaşyla onu maldiv adalarına uğurlasanız bile
- (bkz: yüzde yüz güven)
- arada sevgi,saygı ve karşılıklı güven varsa gayet normal olan hadisedir.bir insana güvenmekle hiç bir şey kaybedilmez.eğer aldatılıyorsanız kaybeden siz değil,sizi aldatandır.
- erkeklerin karısı olana dek burnunu sokamaya hakkı olmayan olay.
erkeklere rest çektiresi, çıldırtan istek.(huzbe, 03.08.2006 17:52)
- "gitsin gitsin de biz de işimize bakalım" durumu.
- (bkz: devre arası)
(bkz: erkeklerin özgür vakitleri)
- kız tatilden dönünce vücudunda bikini izi olması ayrı bir derttir, hiç olmaması bambaşka derttir.
- (bkz: godoşluk)
- alnın biraz üst kısımlarında önce kaşıntı yapar, sonra yoğun keratin birikimine neden olur.
- kişisel tercihlere saygı çerçevesinde, anlayış gösterilmesi gerekn durumdur.
bırakın gitsin, dönüşte selamı sabahı kesersiniz. kastırırsa, görüşelim, konuşalım, ne oldu vs. vs. diye. konuşmanın gereği yok, sen de ben de ne konuşacağımızı biliyoruz der, kapatırsınız telefonu, iyi günler dileyerek.
|