belki ilginizi çeker
  1. · sözlükteki erkek modelleri
  2. · sevgiliyle alışveriş yapmak
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · disko kralı
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  8. · show your bones
  9. · bre

kız arkadaşı mangoda alışveriş yapan erkek modeli  

1. mutsuz bir insan modelidir.
    mangonun 50 metre yakınından geçerken, erkek daha ne olduğunu anlamadan mangoda bulur kendini. ama hemen "kız arkadaşı mangoda alışveriş yapan diğer erkekler" tarafından karşılanır ve dert ortaklığı yapar.**
    (markrenton, 02.12.2004 02:13)
  2. sevgili yanında gezerekten alışverişi tamamlamasını beklerler..ama kanıtlanmış bir gerçek vardır ki kızlar öyle erkekler gibi basit, hızlı amaca direk yönelerekten alışveriş yapmazlar..özellikle mangoda bulunan bir kız için daha da geçerli bu söylenen..ayrıca tüm hakimiyet elindedir..sözü geçen erkek modeli saygı ve sevgi çercevesi içerisinde sevgili ile mağazada dolaşmaya başlar, kabin önünde anlamsız bir şekilde bekleyebilir, denenen elbiseler hakkında yorum yapar**..uzun süren alışveriş dakikaları sonucunda canı sıkılabilir, sigara içmeye dükkan dışına çıkabilir, uğraş olsun dükkan dışındaki kaldırımda bulunan parkeleri sayar, belki eline geçirdiği bir mango kataloğuna bakar **..
    (zeus, 02.12.2004 02:41)
  3. kız arkadaşı başka gün bulamamış gibi buluştukları gün mangoya gider, erkek de mağazadan içeri şöyle bir bakar ve morali bozulur, lakin içerisi kadın kaynıyodur ve erkek orda tek başına ne yapacağını düşünüp "ben dışarda bekliyorum der",sigarasını yakar. olaylar gelişir.
    (toxicalien, 02.12.2004 02:45)
  4. kız arkadaşını orada bırakıp zara'ya uğraması kuvvetle muhtemeldir bu erkeklerin..

-aaa aşkım hadi mango'ya girelim bak nasıl da indirim var..
    -tamam sen takıl orda ben de şu karşıdaki zara'ya bi bakiim..kredi kartlarımız tamam mı limitleri yüksek mi..saatlerimizi ayarlayalım polo garage'da buluşuruz ok ? 15 dakika içinde gelmezsem sen git beni bırak..
    -tamam..
    -allahsız insan "hayır seni bırakamam" falan der..
    -ama ben ?
    -sus ve alışverişe devam et..
    (rafael, 12.07.2005 13:06 ~ 22.07.2007 20:16)
  5. kapının önünde beklerken, alışveriş yapmak isteyen kişilerin, beraber geldikleri köpeklerini tutması için kendisine verdikleri kişidir.
    (iykkk, 01.05.2007 04:02 ~ 21:05)
  6. kız arkadaşı mangoda alışveriş yapan erkek modeli olmak kader gibi bişeydir. eller mahkum ve gardiyanlar da hazır kıta.
    (adsız, 01.05.2007 11:06)
  7. bugün mangoda görmüş olduğum en az 4-5 erkekten biri.aynı zamanda sevgilisinin çantasını taşıyan bile vardı.erkek arkadaşıyla alışveriş yapan kız kadar normal erkek modelidir aslında.ama genellikle erkeklerin neden bu durumu "erkek adama yakışır mı?"ya getiriyor olduğu konusunu anlamak zor.
    (su kusu, 31.01.2009 00:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil