|
|
- anlayış abidesi ve kızın aile eşrafında ne şeker adamdır benim babam diye gaz verdiği,babacık lakaplı eski galatasaraylı futbolcuysa ilk tepkisi aman kızım büyümüşte sekslerde yaparmış filan olacaktır.tabi bu ilk baskı hali,sayı yükseldikçe baba gittikçe amanda kızımın vajinası bolu dağı tüneli gibiye doğru evrilecektir,sayı üç haneli bi asal sayıya vardığında ne godoş birisi oldum ben paralı mı yapsak acaba,bedava diye mi bu kadar müşterisi var diye boktan bi saplantıya bile sahip olabilir.
sakalları erken dönem eserleri arasında yer almış türk erkeği gazıyla pervazlanan bi muhteremse;o ana kadar hayatında traditional ne kadar birikintisi varsa bozmaya niyetlenir dağıtacaktır,kame kame dalgasını koyacaktır yataktaki türdaşının götüne ama birden bi kızı olduğunu,ihtiyaçları olduğunu,hayatın kırdığı şeylerin yerine her zaman bi kaç filiz bıraktığını,doğruları anlatmanın değişik yolları olduğunu düşünebilir-bi yerlerde insan olduğuna dair hala bi kaç kanıtı varsa-yoksa çocuğun cesedini ve kızın cesedini dağ başında çobanlar filan bulur zaten.
gerçek bi müslümansa nefsi kızımı aldattı diyecektir yeterince anlatamadım,yüreğine inemedim ama hata yapsa da kızım deyip sarılacaktır
,vurucu tim üyesi çocuğa da arasıra hidayet versin diye rabbine dua edecektir.
israilli bi babaysa kızı bastığı sırada,kızının üstünde karesi gibi takılan eleman filistinli değilse ve bahar ayıysa aman doğanın uyanışını kutluyordur deyip es gececektir.hatta eve dönerken gazze şeridini penis gibi algılayıp işte dünyada ne güzel katılıyor bana diyecektir.
zulu kabilesi üyesi bi babaysa dillerinde bu duruma uygun pek küfür olmadığı için o an için susacak arasıra içini bi sıkıntı bastığında ve av zamanı kötü geçtiğinde yaptığı gibi atalarının ruhlarını izlemek için dağın başına çıkacak,atalarından birinin ruhu kayınca dileğini dileyecek bana bu durumlar için bi iki mimik ve sözcük öğretin diyecektir.tahminen bi kaç vakte kadar bulundukları yerde petrol bulunur bu duadan sonra amerikalılar gelir ve ona gerekli kelimeleri öğretirler uygun mimiklerle:-fuck you man veya what the fuck are u doing? freedom rüzgarları saçlarını dağıtırken özellikle daha bi içten tekrarlayacaktır bu sözleri.
durum şirinköyde geçiyorsa gargamele veren şerefsiz şirine olarak etiketleyecektir kızını ve unutup mavi donlu hayatına verecektir kendini,şirin babanın tatlı masallarına sobanın yanına kıvrılan bi kedi uysallığıyla teslim olacaktır kış gecelerinde ve kızı yiyemeyeceğin eyfel kulesinin altına yatma aforizmasının tüm anlamlarını teker teker çözecektir hayatı boyunca;devrik bi cümleye hükmeden bi kraliçe olacaktır belkide.
ve zor kısmı eğer o adam bensem evet şu ellerimle ve şu aklımla bensem,şu asil yüzüme metafizik kaygıların çizdiği derin kıvrımlarla o an oradaysam daha geçen akşam pregord usulü yermantarlı kazciğeri yemişliğimleysem;kendimi önce çatlak yeri yara bantlarıyla yapıştırılmış kırmızı şarap şişesi gibi hissedebilirm sonra aynı suni deri çantaya ve aynı yorgunluğa sahip olduğum bi seri katille karşılaşmış gibi hissedebilirim kırmızı ışıkta,zengin deneyimlerim,parisim ahh o an yeteneksizliğimden ölebilir ya da öldürebilirim sanırım veya hiç durmadan yeniden başlatan makinaya bırakırım herşeyi:zamana,katıp tozu dumana vargit böyle ferman etti cahit al getir ilk sevgiliyi reading hapisanesinden,erkek adam belli olur mesanesinden....
(bkz: hemşire korkarım doktoru kaybettik)
- az sonra katil olacak babadır.
- -baba dur!! ben kendimi atıcaktım camdan aşağıya zaten!!
- (bkz: açıklayabilirim)
- müebbet yeme olasılığı %90dır.
- "delikanlı sana 100 bin lira vereyim, kızımın peşini bırak" diyemeyecek olan babadır.
- değişik kültürlerde kızından özür dileyecek babadır.
- tez zamanda katil olması olası babadır.
- (bkz: aile dramı)
- (bkz: las vegas)
- çok ayıptır. bir kayınpeder gece vakti damadıyla kızının odasına öyle langadanak dalıyorsa harbi öküzdür, terbiyesizdir, ayıdır. kimilerinin de fantazi kapasitesi yüksekken zihinleri de fesattır.
- babasını seks yaparken yakalayan kız kadar şok olmuş babadır.ama nedense babayı basan kız utanıp görmeden gelirken,kızı basan baba utanmadan olay yerinde olay çıkartır.
- (bkz: dağılın lan tamam kayzer sozer değilmiş)
(dna, 04.04.2007 16:21 ~ 16:26)
|