belki ilginizi çeker
  1. · susarak özlüyorum
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · lise dö sen benuğa
  4. · itü sözlük clausura 2008
gündem
  1. · dinde zorlama yoktur
  2. · geniş aile
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  6. · 2012
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · maggot
  9. · seteney

kısaveanlamsız  

1. altıncı nesil yazar.
    (asymmetry, 02.01.2009 00:33)
  2. (bkz: kısaveacısız)
    (thedewil, 02.01.2009 00:33)
  3. sözlüğün s sini bilmeyen bir arkadaşın zoruyla girilen hatalı entry sonrası beni ilk uyaran nesildaş yazar. hoşgelmiş.
    (captain oi, 24.01.2009 01:15)
  4. henüz tanışmadığım,tanışmayı planladığım yazar.
    (anathema se, 24.03.2009 21:08)
  5. kısaveanlamsız; adına yakışmaz yaptıkları. uzundur etkisi, benim bile sandığımdan uzun ve anlamların en temiz'i.
    biliyorum, bir yerlerde. var olmanın mutlak ağırlığı atıyor benim kalbimde.

belki ben, sadece susarak özlüyorumdur seni...
    (paradoksu kucaklamak, 21.05.2009 19:40 ~ 19:42)
  6. '"kısaveanlamsız" hakkında yazabileceğiniz bir şey varsa ortam sizin: (güzel yazın)'

hakkı var sözlüğün.bu adam hakkında yazacağın bir şey varsa güzel yazacaksın.ama en iyisini yapmaya çalışınca bir şey beceremiyor insan.gönül isterdi ki şuraya ilyada gibi bir şey bırak çık ama...*

tanışmamıza sebep olan sanatının doruk noktasını (bkz: @3036233) ilk okuduğumda, sanki iki sene evvel yazıp unuttuğum bir yazımla karşılaşmışım gibi hissettim.'bunu ancak ben yazabilirim' dememin kibirle bir ilgisi de yoktu, içinde bulunduğum durum, hayata bakışım ancak böyle anlatılabilirdi çünkü.onu da ben yazardım.nerden, kim bilecek de yazacak yoksa...

bırakmadım peşini tabii.üstte yazdıklarımı onunla da paylaştım.

şimdi rastladığım her yazısını okumaya çalışırım.her yazısı dikkate değerdir benim için.büyük küçük bir şey anlatır hepsinde.bağları da koparmayacaksın böylesiyle.çok kalmadı bu adamlardan.*
    (harputi, 08.06.2009 18:12 ~ 18:12)
  7. her müzikte kulağı- her şeye de bir lafı var. *
    (alik, 28.06.2009 03:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil