kısaltma kablosu 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. 4. nesil yazarımsı. can ciğer...
    (hothead, 13.11.2007 21:05)

2. ilhan irem hayranı yazar insan. günün 24 saati onu merak eder, cep telefonunuza ansızın bir mesaj düşer kablodan: "bir ilhan irem vardı o nooldu" diye. günün birinde ona ulaşacak, yıllardır cevabı aranan bu soruya istediği cevabı alacaktır.

(bkz: onu stüdyoda bulduk)

abi bak bu link sana aradığın cevabı bulmanda yardımcı olacaktır.

http://www.hurriyet.com.tr/...
    (kolpatusubasa, 14.11.2007 14:28 ~ 14:30)
  3. uzatma kablosundan farkı nedir nemenem bişeydir bu acep diye düşündürten yazar.nesildaş*

(bkz: ettirgen fiil kullanmanın dayanılmaz hafifliği)
    (beşincicemre, 16.11.2007 02:52)
  4. bu akşam çok fena gizli eşcinsellik'e kafayı takmış yazar. *
    (yata yata paslandık, 20.11.2007 01:44)
  5. gizli eşcinsellik konusunu kafaya fena takmış, girilerinde de bunu gösteren yazar.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 20.11.2007 19:40)
  6. üstad kayser sozer'den özel ders alması gereken şahıs. öyle her şeye gizli eşcinsellik denir mi hiç. daha net tespitler bekliyoruz kendisinden. *
    (yata yata paslandık, 20.11.2007 19:42)
  7. nick ini her gördüğünde "eki eki" diye(aynen bu tonda bak valla) güler mi insan? gülüyorum ama işte... hoş nickli nesildaş, sağolsun.*
    (pinkegoboxx, 26.11.2007 20:16 ~ 20:19)
  8. can sıkıntısı anındaki mesajların kahramanı. herşey ilhan irem'le başladı. bir gün bu zat-ı muhterem ilhan irem'e ne olduğunu merak etmişti. haklıydı da! dedik ki araştıralım edelim... stüdyo da, bar çıkışı falan yakaladık. sonra bu "ne oldu o" muhabbeti sarınca biz de günlük hayatta kullandığımız objeler ve gördüğümüz kişiler hakkında yaran ve tadından yenmez sohbetler etmeye başladık.
    89'luymuş. görsen 89'lu dersen ben de bu işi nah burda bırakırım. arkadaş bırak sulak yeri suda yetişsen böyle olmaz. adam enine boyuna... onu yetiştiren ailesine saygılarımı istirham ediyorum.
    futbol manyağı yazar. ama öyle böyle değil. saatlerce futbol sohbetleri yapılasıdır. ayrıca amc mevkiinde rakip defansın korkulu rüyası olduğu da görülmüştür. ama daşşakları sere sere oturduğu için kondüsyondan eser kalmamıştır. ama kondüsyon kazanırsa bu çocuğu takımımda görmek isterim.
    azılı cm ve fm oyuncusu. nerde genç yetenek var, nerde iyi takım var gören, alan, yetiştiren adam. arsene wenger'in cm bünyesinde vücut bulmuş hali.
    başka bir sözlük oluşumunda bulduğum ve kaybedilmeyesi insan. zaman zaman objektif olduğu için kişiler tarafından beğenilmez, fakat doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, meyve veren ağacı taşlarlar, ay akşamdan ışıktır diyerek kendisini teselli etmek istiyorum.
    ayrıca iş bu giriyi girmem için beni yemeğimden alı koyduğu için kendisini gördüğüm en yakın zamanda rencide edeceğim. ulan benim gibi bi adamla yemeği arasına girilir mi, canına mı susadın. burdan da anlıyoruz ki cesur bir yazar.
    (hothead, 14.01.2008 10:39)
  9. tribünde beraber maç izlememek lazım, bir anda birbirinize girişiveriyorsunuz. ünlülerle da arası oldukça iyi bir yazar. özellikle futbol camiasında kanka olmadığı isim yok. yılmaz vural' dan tut, zico nun tercümanına kadar çok geniş bir yelpazede çalışmış.
    (kolpatusubasa, 14.01.2008 11:07 ~ 11:08)
  10. güzel sözlüğümüzün bir diğer kablosu.
    (ağ kablosu, 26.01.2008 18:32)
  11. (bkz: çam sakızı çoban armağanı)
    (ali kamber, 18.02.2008 19:28)
  12. gün itibariyle hanimiş de büyümüş yazarmış*
    (gizli özne, 18.02.2008 20:30 ~ 20:30)
  13. ömründen bir sene daha kısalmış kablo. kutladık mütemadiyen.
    (ugokhan, 18.02.2008 20:32)
  14. gittigidiyordaki fantastik forvet ve öğrenciden az kullanılmış temiz boxer ilanlarından sonra bokunu çıkarıp bir grup arkadaşıyla ruhunu satmaya karar vermiş adam, bir insan.
    (kolpatusubasa, 18.03.2008 00:29 ~ 06.06.2008 14:34)
  15. varan'ın verdiği kulaklıkları araklıyormuş bu adam öyle duydum. kablosunu mu kısaltacakmış ne öyle birşey varmış. yurdum insanı işte.
    (truman, 20.03.2008 20:58)
  16. kendisini "1.83 boyunda ve çok yakışıklı bir adam değil" olarak tanımlayan şahsiyet. aynı sözlükte olmamızın yanında bir de aynı okuldayız kendisiyle. her selam verişinde bir de üstüne "hürmetler" demeyi unutmaz, öyle de kibar bir insandır. bir kaç arkadaşıyla birlikte ruhunu satma çabalarına girişmiş ama gördüğüm kadarıyla başarılı olamamıştır. ayrıca dikkat ettiğim kadarıyla ilhan irem'in akıbetiyle yakından ilgilenmektedir*
    ha bir de yaşını hiç göstermiyor*
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 14.04.2008 02:51 ~ 02:54)
  17. okunulası yazar. küfür gibi değil mi ?
    (hatun yoksa ben gidicem, 14.04.2008 08:08)
  18. her an beni şaşırtmaya devam eden yazar. içine minik bir şair kaçmış, sadece o şairin biraz büyümesi gerekiyor. ama söylediğine göre zaten kendisi de yeni yeni büyüdüğü için, içindeki şairi de kendiyle beraber büyütecektir.
    mezuniyet zamanı gelince görüntüsü tamamen değişecek, iş hayatının ortalarında ise tamamen tanınmaz hale gelecek. gün gelip de yolda görünce "tanıyamamaktan" korkuyor insan. bakalım daha ne kadar şaşırtacak beni!
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 17.04.2008 04:53 ~ 04:53)
  19. tanımlanamayan, garip bir elemandır. önce bana "ben 6 yaşımdan beri metallica dinliyorum ulan" demek suretiyle hava atmış, akabinde de bitmek tükenmek bilmeyen ilhan irem sevgisinden bahsetmiştir. kendisiyle ilgili olarak henüz anlamlandıramadığım bir diğer nokta da"what what in the butt" gibi güzide eserlerden haberdar olduğu halde hangi akla hizmet , therion dinlemekte ısrar ettiğidir.

bu arada giri girerken de bi rahat bırakmadı psikolojik baskının da böylesi...
    (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 07.05.2008 00:49)
  20. hakkında yazdıklarımın "beğenme" ve "estetik" kaygılarıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur. olay "gerçek" ve "yanlış" kavramlarıyla alakalıdır.

madem futboldan anlamazsın, neden bilirkişi edasıyla milli takıma sallarsın. milli takıma sallamak, eleştirmek için belirli bir bilgi seviyesinde olmaya gerek yok fakat böyle guru edasıyla konuşup, milli takım teknik direktöründen daha iyi bildiğini ima ederek, ona ders vermeye kalkarsan, aha böyle rezil olursun işte.
    (paul kellerman, 14.05.2008 15:56)
  21. ofisteki sikik günün ardından, birden yüzümü güldürmüş, bununla kalmayıp yaptığı çırpınmalarla günüme renk katmıştır.

hayrettin yerlikaya'yı stoper olarak tanımlamasının ardından yediği ayardan sonra, yaptığı savunma beni benden aldı. gülmemi engellemek için ağzımı kapatıyorum elimle. cidden bak.

arkadaş diyor ki; "hayrettin stoper ama sol bek yoklugundan zorla sol bek yapıldı". ahahaa. harbiden komik ötesi. gülüyorum vallahi.

aklıma, bahçelerinde esrar yakalanan karslı çiftçiyi getirdi; "ya komutanım biz gül diye ektik esrar çıktı ne bilelim". bunun kadar komik değil belki ok ama gerçekten gülüyorum lan.

tamam uğraşmıyorum artık. yeter bana bugünlük taşşak.
    (paul kellerman, 14.05.2008 16:03)
  22. doymak bilmeyen sapık insan, evet evet 3-4 dürüm götürüyo doymuyo hemde gecenin köründe sabahdan da bi okadar yemişliği var yani, ayı mayı ama severim az nba,mortal kombat oynamadık sabahlara kadar, çok eğlendik, türlü türlü anılarımız oldu, yurtta uyku yok bişey yok hemen sardırıyoz msnden saçma sapan bişeye karın kasları gelişiyo ondan sonra gülme krizleri yüzünden. heydir candır yani , yalarım kısaltma kablosunu acımam
    (retrospect, 14.05.2008 17:31)
  23. uçurulmuş yazarımız üzüldük.
    (denizbalinası, 05.06.2008 23:14)
  24. uçurulmasının nedenini ciddi manada merak ettiğim ex-yazardır (bu sefer de sözlük yazarlığını mı satmaya çalıştı acaba?) (bkz: gittigidiyor daki satılık ruh ilanı)

şaka bir yana gayet de sağlam yazıyordu... yazık olmuş.
    (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 05.06.2008 23:24 ~ 23:33)
  25. (bkz: acı kaybımız)

uçmasına üzüldüğümüz yazardır. radyo programı da vardı süperdi. neden uçtu merak ediyoruz fena halde.

edit: uçma gerekçesi öğrenildi. yorumumu sizlerle paylaşmak isterim:

''aahahıuhasduıasdkjadasdasd.''

ilahi kablo diyoruz burdan kendisine.
    (yata yata paslandık, 05.06.2008 23:48 ~ 06.06.2008 00:23)
 sayfa  / 2