belki ilginizi çeker
  1. · kıroyum ama para bende
  2. · kız kırosu
  3. · üzerinde isim yazan kolyeler
  4. · almancı türk kızları
  5. · canısı
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · marjinal isim meraklısı aile
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · the twilight saga new moon
  8. · kapala
  9. · ece sükan

kıro kızlar  

1. yolda yürürken sigara içen, yere tüküren, küfür eden, erkeklerle dalaşan, etek nedir bilmeyen, lan'lı, oğlum'lu konuşan, el hareketi yapan abidik gubidik kızlar. `
    (dreamfactory, 26.07.2007 15:15 ~ 16:07)
  2. (weirdlola, 26.07.2007 15:18)
  3. bana bir arkadaşımı hatırlatan tamlama.

saçlar: uzun sarı
    gözler: yemyeşil
    ten: beyaz
    vücut: kusursuz denebilecek kadar güzel.
    kollar: bileğin biraz üzerinden başlayıp neredeyse omuza kadar faça
    konuşma biçimi: (bkz: noktalama işareti olarak amına koyim)
    hobileri: kavga etmek, ankaragücü gecekondu tribününde maç izlemek, babasının arabasını kaçırmak
    (dereye inip taş bulamayan adam, 26.07.2007 15:24)
  4. "ergeg dedihin godum mu odurtacak! ah osmanlı erkeği!" gibisinden abuk nutuklar atabilen, en sevdiği sanatçılar listesinden arabesk'in kralları ve tabii ki sezen aksu eksik olmayan, dışarıdan hoş görünenleri olsa bile ağızlarını açtıkları anda yanından kaçma isteği duyulan kızlardır. bu bir genellemedir.
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 07.04.2008 19:29)
  5. arabesk dinleyen, genelde telefonun bütün galeri kısmı "ya benimsin ya kara toprağın" nidalarıyla dolmuş, el kol hareketlerine takık kız modelidir. okulun ağa ablaları, hapishane gülleri bu tip hatun kişilerinden oluşur.
    (aziraphale, 07.04.2008 19:58)
  6. genelleme yapmamakla birlikte bazı kayserili kızlardır efendim. şehir dışından gelmiş arkadaşların tespitidir ki bir tanesinin yaşadığı olaydır aşağıda anlattığı;
    * ya abi böyle kızı karşıdan görüyorsun güzeller güzeli, yaklaşınca konuşmasını duyuyor dumur oluyorsun, o nasıl kötü şive o nasıl öküz muhabbettir. dün indim otobüsten önümde 2 kız, süper güzel değillersede hoşlar, konuşmayı aynen aktarıyorum bak;

+ ay dur serhatı arayacam ben bi
    - o kim gıı
    + sevgilim lan kim olacak
    - ha o mu aazına sıçim onun babasınıda seemem onun.
    + sanane gız benim sevgilim.
    - olsun seemiyom onu, adinin biri o
    + tamam sus sorduğmu sana!!
    (tarshalafi, 10.08.2008 23:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil