belki ilginizi çeker
  1. · yaran msn diyalogları
  2. · anne kız diyalogları
  3. · ağzına sıçılası kapıcı modeli
  4. · wicker park
  5. · kişinin büyüdüğünü anladığı an
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · disko kralı
  8. · sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği
  9. · bir filmi 72 kere izlemek

kırmızıkanguru  

1. dördüncü nesil yazar.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 31.07.2007 19:19)
  2. tıp dünyasının gururu,bilgisayarımın yegane ortağı,sigarasız zamanlarımda baş otlakçısı olduğum,yemek hazırlanacağı zamanlarda sürekli karnı ağrıyan,sevgilisiyle telefonda konuşurken aynı zamanda msnde de konuşarak beni dumura uğratan,3 senelik süper dost. (bkz: kınalı yapıncak)
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 02.08.2007 18:06)
  3. an itibarı ile dördüncü nesil çaylak
    (mitican, 27.10.2007 23:57)
  4. kemanını kaptı geldi bugün evime. şimdilik ben pek dinleyemiyorum, çalarken kapıyı kapatıp salona kaçtım ama odamda çalmasına büyük bir zevkle izin verdim. sebebi için (bkz: @1697945) bir an önce tüm incelikleriyle çalmayı öğrenip kulaklarımızın pasını sileceğine eminim ama. ha bir de sözü var, ilerde çocuğum olursa keman dersi verecek bedava.

tanım: dost, bir gün görmeyince burnumda tüten arı.
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 10.01.2009 23:01)
  5. doğumgünü çocuğudur. yeni yaşını ilk kutlayan olmanın verdiği heyecan ve bastıramadığım coşkuyla buraya da yazayım dedim. sözlük ahalisi de bilsin bu hatunun biraz daha yaşlandığını, 30'una merdiven dayadığını*. sevdiceği msn'den kutlamış, ben aradım bizzat konuştum, artık anlasın kimin kendisini daha çok sevdiğini, seçimini ona göre yapsın. (bkz: sözlükteki gizli eşcinseller)

emek civarında havai fişekler patlatıyorum şerefine, bunlar bitince uçakla iyiki doğdun yazdırıcam, kızılay gökdeleninden de nice yıllara pankatı sallandırıcam. o derece coşkuluyum*
    (kaptanınteknesinebendebinecem, 11.04.2009 01:12)
  6. yazarlık serüvenimde büyük katkısı olan, giri girmem konusundaki en büyük teşvikçim olan yazardır. gerçi bi yandan da kendisinin ne kadar üstün yetenekli bi yazar olduğunu, benim girilerimin asla onunkilere yetişemeyeceğini söyleyip duruyor. bu söylemlerini onun narsistik kişiliğine bağlayıp, katiyen üstüme alınmıyorum*. pek bilmiş bi şeydir bu cadı, canı giri girmek istemediği bi gün “writer’s block oldu bende” deyip koparmıştır beni. aklına yatan bi şey söylediğimde “aferin kafan çalışıyo” deyip dalga geçer benimle aklınca, hem de kendi şaşkalozluğuna bakmadan*. hava durumunu takip etsin, yalancı baharlara kanıp alakasız giyinmesin diye firefoxuna forecast eklentisi yüklememe rağmen, önceki günkü sıcağa aldanıp, ertesi gün gayet yağmurlu ve soğuk olan havada incecik yazlık elbisesiyle bütün gün donmuşluğu vardır. yeni taşındığı evinin mutfağındaki dolap kapısı elimizde kalınca, tamire soyunup beni dolabın kapısına sıkıştırmasına ise diyecek hiç bise bulamıyorum. yollarda leyla leyla salındığından ezilmekten son saniyede haykırışımla kurtarıp, etraftakilere türk filmi tadında sahneler yaşattığımız da olmuştur kendisiyle*. velhasılıkelam anımız boldur bu şaşkın kanguruyla, daha da olsundur, her şeyden önce müthiş bi dosttur, aynı dili konuştuğum bir avuç insandan biridir, hassastır, düşüncelidir, candır, kardeştir.
    (dizzy miss lizzy, 19.04.2009 00:05 ~ 00:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil