belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · boylumlama
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · 28 ekim 2007 anathema ankara konseri
  9. · bir türk dünyaya bedeldir

kırk sekiz yıldır uyumayan adam  

1. kırk sekiz yıl önce uykusu gelmediği için uyumayan ve o günden bugüne hiç uykusu gelmediğini söyleyen yurdum insanı mehmet inanç'tır kendisi. bu halini şaşılacak derecede normal karşılamış ve hiç kimseye bahsetmemiştir. günde iki vardiya çalıştığını görenler "abi sen nasıl dayanıyorsun ne ara dinleniyorsun" diye sorunca uyumadığını söylemiştir çevresindekilere. doğal olarak kimse inanmamıştır ve iddiaya girmişlerdir. mehmet inanç doksan gün boyunca uyumazsa iddiayı kazanacaktır. köylü kendi içinde vardiya sistemi kurarak mehmet inanç'ın uyumadığından emin olacaktır. ama köylü otuz dokuzuncu günde pes etmiştir. kendisi ile ilgili birçok tetkik yapılmış ama sebebi anlaşılamamıştır. daha detaylı bilgi için;

(bkz: http://www.haber10.com/...)
    (03 00, 05.01.2009 11:06)
  2. (bkz: insomnia)
    (arienette, 05.01.2009 12:53)
  3. "nedeni keşke bulunsa da bir şekilde bana da bulaştırılsa" dediğim bir hastalığa sahip adam...

dünyanın en kazançlı adamlarından ayrıca..
    (insansevmeyenhayvan, 05.01.2009 12:59)
  4. öğrenciye bu amcanın hastalığından gerek
    (hanator, 05.01.2009 13:04)
  5. hayatında hiç mesut yılmaz konuşması dinlememiştir. samimi söylüyorum, mesut yılmaz'ı koy bunun karşısına konuştur 2 saat. 48 yıl boyunca tüm gücüyle horlayarak uyumazsa ben de bir şey bilmiyorum.
    (o6kara, 05.01.2009 13:04)
  6. eğer vücutta başka arızalar çıkartmıyorsa, yerinde olmak istediğim adam, belki şu ne yapsam biriken ve de şişen işleri o zaman yetiştirebilirdim.
    hayal işte...
    (feklavye, 05.01.2009 13:05 ~ 10.01.2009 18:13)
  7. sandman: bebek evi'ndeki hob gadling'in akrabasıdır.
    (gord10, 05.01.2009 13:11)
  8. bana kalırsa dünyanın en bahtsız adamıdır.istediği kadar vücudum sağlık bünymen dinç olsun,ben uyumak isterim arkadaş.uyku lan bu,şu fani hayatın en büyük nimetlerinden,zevklerinden biri.bir diğeri için (bkz: sıçmak)
    (mugurg, 17.01.2009 03:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil