belki ilginizi çeker
  1. · seçim hilesi yapan hükümetle mi görüşeceğiz
  2. · izmir akustik performans zirvesi
  3. · wish you were here
  4. · dağlı ile dağcı arasındaki farklar
  5. · ortak payda
  6. · eski sevgilinin evlenmesi
  7. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · yılmaz özdil
  3. · aşkın yedi seviyesi
  4. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  5. · tanrıya sorulacak tek soru
  6. · erkekte ses tonu
  7. · ezel
  8. · nesli tükenmiş insanlar
  9. · lisede yapılan hayvanlıklar

kırılgan düşler  

1. altıncı nesil yazar , hoşgelmiş..
    (carpenoctem, 09.01.2009 15:43)
  2. halısaha da tarihi bir hezimet yaşamış olan yazar. hezimetin büyüklüğünü tarif etmek gerekirse, luis aragones ve skibbe aynı takımın teknik direktörü olsa bu hezimet yaşanırdı diye tarif edebiliriz.
    (robi ve cuma, 23.02.2009 13:31)
  3. hoşgelmiş, iyi ki gelmiş, süper yazar.
    (general olma hevesi kursağında kalan adam, 11.03.2009 11:22)
  4. seçim hilesi yapan hükümetle mi görüşeceğiz ile güzel bir başlık açmakla kalmamış gündemi takip ettiğini göstermiş yazardır.
    (bkz: keşke hayat hep böyle olsa)
    (dondiego, 21.04.2009 00:38)
  5. dert dinleyen, dertleşilen yazar. uzun uzun konuşulabilecek insanlardan gibime geliyor. ayrıca yazılarını da begenerek okuyoruzm, o zaman saygılarımızı gönderiyoruz birlikte *
    (hı hı evet, 21.04.2009 00:40)
  6. izmir akustik performans zirvesinde wish you were here ı güzel söyleyen yazar...
    daha güzel tarafı şarkıyı babasına ithaf etmesiydi... ayrıntılar güzeldir, anlam katar..ayrıntıyı kaçırdık sanmasın.
    (paramour, 11.07.2009 22:24)
  7. her yazdığını iştahla okuduğumuz yazar! takip edilesidir...
    (osmiyum, 07.08.2009 15:42)
  8. ahh söze nasıl başlasam ki...

benim için çok önemli bir konuda, yolumu bulamıyorken elimden tutmuş, bilgilerini esirgememiş ve beynimin karanlık noktalarını ışığıyla aydınlatmış insan, yardımsever bir yazar...

burdan bir kez daha teşekkür edip, kendisine yeni bir baş belası edindiği müjdesini vermek istiyorum *
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 18.08.2009 16:21)
  9. yardımsever bir yazardır*
    (daphne, 06.11.2009 10:39)
  10. güzel yazan, realist paylaşımları olan yazar, kelimeleri bol olsun..
    (olea, 19.11.2009 10:30)
  11. kendimden hayıflanmamı sağlayan yazar. kanka listeme ilk eklediğim kişilerden kendisi. aylardır orada. yazılarını sevgi pınarımdan takip ediyorum sessizce. izmir ortak paydamız olmuştu. sonrasında birkaç sohbet vs. ara ara bir günaydın, iyi akşamlar mesajı. bu kadar zaman olmuş, bir nickaltı girmemişim kendisine -utan!!!1-

çalıştığı yerin önünden her geçişimde "bir arayıp çayını içmeye gitsem mi acaba?" diye düşünmüyor değilim. sonra vazgeçiyorum nedense..

bir de bir zirve planımız var izmir'de. kendisini de bekliyoruz. umarım bu sefer yardıma koşması gereken bir engel çıkmaz da gelebilir. *
    (n excantric matmazel, 19.11.2009 10:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil