belki ilginizi çeker
  1. · kassız erkekler kolsuz body giymesin kampanyası
  2. · erkeklerin kadınlardan istedikleri
  3. · erkeklere ağda yapalım kampanyası
  4. · türk kızlarının çoğunun göbekli ve kıllı olması
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · ezel
  3. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · okan bayülgen
  7. · alex hagi den daha iyidir
  8. · ben meslek olarak oyunculuğu seçtim
  9. · boş ver

kıllı kızlar yarım bel body giymesin kampanyası  

1. (bkz: erkeklere ağda yapalım kampanyası)
    (bkz: ben o değilim)
    (quaver, 21.08.2006 19:32)
  2. çok s.kim bir kampanyadır. henüz kılsız insan icat edilemediğinden yarım bel body kavramının haritadan silinmesine , tedavülden kalkmasına sebep olur çünkü kendisi. sonra kılsız(!) kızlar da giyemez yarım bel body'yi görürsünüz e-ben bişey demiyorum neyse.
    (pushitonmeshitonme, 21.08.2006 20:14)
  3. (bkz: kassız erkekler kolsuz body giymesin kampanyası)
    (dunya zikime eyfel dotume, 21.08.2006 20:16)
  4. kıllı kızlar yarım bel body giymesin kampanyası için kamuoyuna arz ederim;
    teklif maddedir: kıl dökme mevsimlerinde giyebilmelerinin sağlanmasını istediğimizi tensiplerinize arz ederiz.
    (ccuk, 21.08.2006 20:20)
  5. (bkz: kampanya yapalım kampanyası)
    kılsız kız çok azdır, sonuçta kıllı erkeklerin yanında lafı bile olmaz *
    (everestk, 21.08.2006 20:50 ~ 21:06)
  6. (bkz: kılsızını aramak)
    (selam kelamı, 29.08.2006 17:35)
  7. bu kampanyaya karşı erkekler parmak arası terlik giymesin kampanyası, erkekler dar t-shirt giymesin kampanyası, erkekler strech kot giymesin kampanyası, erkekler kaşlarını almasın kampanyası açılabilir gerçi ;
    ama bunlar kişisel özgürlük denen olayla yakından alakalı olduğu için, bize susup oturmak ; sokakta yumurta topuklu erkelerin tacizine uğrayıp, her geçen gün biraz daha cilloplaşmak , suratımızı biraz daha makyajla kapayıp, erkek ırkının hoşuna gitmek için mükemmele yakın bir duruş sergilemek düşer .
    (bkz: erkeklerin kadınlardan istedikleri)
    (miçemez, 29.08.2006 18:39)
  8. işe bu açıdan bakarsak ''bacak kıllarım nasılsa pek çıkmamış'' diyip gezen hatunlarda var ama nedense beni hiç rahatsız etmez çünkü kişisel özgürlük meselesi. bi de kimseye bi zararları yok, çevirirsin kafanı başka yere olur biter. hatta kıllı, simit göbekli hatunların sayısı da artsın. tv.lerde gördüğünüz cillop gibi hatunlarla dolu değil gerçek hayat.
    (nedensiz dirilişler, 13.04.2009 19:42)
  9. başlatandan allah razı olsun dedirtecek kampanya
    (nuri, 13.04.2009 19:52)
  10. kıllı, gömlekli erkeklerin bağrını açmalarından daha çok rahatsız edici olmayan durum.
    (bocaboston, 13.04.2009 20:10)
  11. kıldan tiksinenlerin kampanyasıdır.
    (jenerik yasamlar, 06.07.2009 12:02)
  12. girileri okuyunca, ne çok kıllı hatun varmış sözlükte diyesim geldi..bu ne kadar tepki? tamam insan kıllı olur diyelim. ama epilasyon denen bir şey de icat etmedi mi bu insanoğlu? gerçekten itici ve çirkindir.hadi almadınız ( kıllı olanlar)bari göstermeyin. valla benim bile midem bulanıyor.eksileyeceğinizi bile bile yazdım.
    (nettle, 06.07.2009 13:33 ~ 29.09.2009 16:55)
  13. tam destek verdiğimiz kampanyadır.
    (duygusalamaagresif, 06.07.2009 13:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil