aldığı besinler sayesinde bağırsaklarında kurt barındıran kişilerdir.neden herşey olabilir.genelde kilo alma zorluğu mevcuttur.dışkıdaki kurtlar ise cabası.
(pudra, 30.08.2004 17:28 ~ 17:28)
yerinde oturamayan hareketli insanlar için de kullanılır.az otur kıçında kurt mu kaynıyo şeklinde ifadesi yaygındır.
(pudra, 30.08.2004 17:31)
domuz eti yerseniz sizin de bu insanlar gibi olmanız kaçınılmazdır.gidin dana yiyin,kuzu yiyin,balık yiyin.domuz eti yemeyin.
oturalan mekanda arkadaş çevrelerine rahat, huzur yüzü göstermezler. karakteristik cümleleri "hadi kalkalım" dır.
(bkz:
ben)
basurlu insanlar
tamamıyle mecburiyettendir kıçlarının yerinde durmaması, yazıktır...
bir yere gidersiniz 5 dk sonra ordan sıkılırlar,oraya gidelim buraya gidelim bunu yapalım şunu yapalım diyip beyninizi yerler.dediklerini yaparsınız ama yine de yaranamazsınız,çünkü ondan da sıkılırlar.çabuk tüketir,insanı yorarlar,açıkçası sinir ederler.
bunlar özellikle düğünlerde ''ee hadi
oturmaya mı geldik ayoll hihihi..!'' modunda olurlar kurtlarını size de bulaştırmaya çalışabilirler.
(rosie, 23.04.2006 00:02)
tek kollu insan modelidir bir bakıma.
bu tip insanların, aslın da bu tip değil de böyle bir rahatsızlıktan muzdarip bir şahsın, sürekli olarak el değiştirmesi eklem sağlığı açısından yararına olacaktır. zira el değiştirmemesi, iki elini de verimli bir şekilde kullanabilmesini olnaksız kılabilir.
başka bir açıdan, bu gibi kişilerde, pantolonlarının arka kısımlarında hafiften bir solma, renginde açılma görülebilir.
midesinde kurt olan insanlar gibi çok ve yersiz yere acıkma, çok yemek yeme gibi eğilimleri yoktur.
şöyle ki, mayasıllı kıç bile kurtlusundan iyidir denebilir.
allah tez zaman da azil şifalar versin demek ve saygılar iletme en yerinde davranıştır.
aslında kıçta gıdıklanma ve rahatsızlık veren tipi daha çok amiptir (entamoeba hystolitica)
tek hücreli bir parazittir.
yani kurt değildir, varı yoğu tek hücresi olan bir zattır.
(finch, 17.06.2006 13:48)
gazi üniversitesine gidip
-kahrolsun faşist mhp
diye bağıran gencin gireceği modeldir
ayrıca serbest çağrışım için
(bkz:
butthole surfers)
taharet musluğundan bihaber insan modelidir.
(errant, 24.01.2007 01:06 ~ 01:08)
sanıldığının aksine sadecee domuz etiyle olunmaz iyi pişirilmemiş her et ile olunulabilir çok kolaydır.
"bana bi bardak su getirsene" cümlesini çekinmeden kullanabileceğiniz insan modelidir. hastasıyım.
dayak isteyen insan modelidir. leen otur oturduğun yerde diye haykıra haykıra dövseniz değişmez.
bunların bir de enerjisi çeneye vurmuş şekli vardır ki bunlar mayasıllı diye adlandırılır. onlar direk ömür törpüsü, cinayet sebebidir. sabrınızı ince ince kemirir. titreyen eller boğaza doğru ilerler istemsiz...
çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyor diyen bebeklere nazire yaparcasına abi somaliden kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum ama bir türlü kilo alamıyorum diyen insan modelidir.
bu insan bu kurttan kurtulmak adına her yolu dener. almadığı ilaç kalmaz. bu ilaçlar kurtun dışkı yoluyla vücuttan atılacağını söyleyince, bu arkadaş ta ilk sıçmasının ardından boku inceler de inceler. kurdu arar durur.