tanım: haksız milliyetçilerdir.
ben çok kürt gördüm;kimliğinin reddedilmesine kızan fakat türklere 'adınız bile çince olm,çin kaynakları size ulus değil oba insanı' diyor diyen
ben çok kürt gördüm;haklı olarak kürtlere hanzo ve geri denilmesine kızan fakat 'türklere yoğurttan başka medeniyete katkıda bulunmamış millet' diyen
ben çok kürt gördüm;kürt kelimesinin hakaret anlamında kullanılmasından rahatsız olan fakat köy korucularına 'eşek türk' diyen
ben çok kürt gördüm;ezilen ulus popülizmine sığınıp türklerin ne kadar geri ve faşist bir millet olduğunu söyleyerek genelleme yapabilen
ben çok kürt gördüm;türkçe'ye eşek dili diyen(bu iranlı bir kürt yazar,adını unuttum fakat bunu bana söyleyen arkadaşa adını sorduğumda kürtler hakkında söyleyeceklerine prim vermek istemiyorum diyerek adını vermedi,kusura bakmayın)
ben çok kürt gördüm;kürt gençliği metropolleri yakıyor diye haber yapan
özgür gündem gazetesiyle birlikte gaza gelen ve edi bese diyerek sokaklarda vandalizm yapan ve bunu 'biz yakacağımız arabayı iyi biliriz,burjuva arabası yakarız' diyerek kendini yerden göğe haklı çıkaran.
300 yıl önce ortaya çıkan ulus kavramının tamamen kendi kimliği yapan ve 18. yüzyılda anadolu'da ortaya çıkmış hemşerilik kavramıyla hareket eden insanların benim gözümde hiç bir haklılığı yoktur.ezilen ulus popülizmine sığınıp farkında olmadan kapitalizme hizmet eden ve kendilerini dayak yemiş kadınlara ya da örgütlenmeleri de kadın hakları derneğine benzeten insanlardan haz almam.bu arada dikkat ettiyseniz söylediklerimi tüm kürtlere atfetmedim,tanıdığım kürt milliyetçilerine atfettim.bu arada sen tüm türkleri tanıyor musun arkadaşım?