belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · erkekte ses tonu
  7. · ezel
  8. · hold on
  9. · thorn elemental

kürt bayrağının yakılması  

1. farkında olduğumuz yanlış bir olaya farkında olmayarak(!) yanlış bir şekilde cevap verme eylemidir.
    zira ömer hayyam bir rubayisinin son iki dizesinde şöyle buyurmaktadır:

bana kötü deyip kötülük edeceksen,
    yüce tanrı, ne farkın kalır benden, söyle.
    (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 27.03.2005 16:37)
  2. kendi milletini hiç bir ırktan üstün görmeyen; buna gerek duymayan, insan olduğu için değer taşıdığının farkında olan bireyin yapmayacağı hatta saçma bulacağı eylem
    (allah kızlara güvenseydi zar koymazdı, 27.03.2005 16:47)
  3. (bkz: 404 not found)
    (talisman, 05.03.2007 21:58)
  4. öyle sabit bi bayrak olduğunu sanmıyorum. renkli bi bez yakılmıştır heralde. ama yok birader kürdistan bayrağını yakıyorum diyosan:

1. olmayan bi ülkeyi tanıyosundur. vatan hainliği şeklinde düşünmek yanlış olmaz heralde. çünkü fantazi ülkelerinin sınırları bizim toprak bütünlüğümüzü sallamamaktadır.

2. bayrak zaten yakılmaması gereken bişeydir.
    (akarui, 05.03.2007 22:05 ~ 22:08)
  5. kesinlikle hiç bir kürdün hoşuna gitmeyecek olay. ırakta yaşayan türkmenlerin bir bayrakları var. mavi beyaz al bayrak. o yakılsa ne düşünürüz. ayrıca kürt bayrağı diye birşey yok diyenlere bi tavsiye erbil'e gidin. sadece bayrağı değil bakanlıkları, parlementosu, merkez bankası, polis teşkilatı olan bir ülke bulacaksınız. ve bütün devlet binalarında aynı bayrak dalgalanıyor. hoşumuza gitse de gitmese de. şimdiden eksi oyları görür gibiyim.
    (mustafamacit, 05.03.2007 22:15)
  6. isterdim ki ifadede bayrak yerine flama kelimesi kullanılmış olsaydı.

vatanına ihanet eden kürtlerin değerli addettiği şeyler (örneğin bu paçavra) kimsenin umrunda olmamalıdır.. yansın..

bu vatana ihanet etmeyen kürtlerin bayrağı vardır evet, türk bayrağı..
    bu vatanın evladı olduğunu addeden kürt kardeşlerimiz türk bayrağının da evlatlarıdır.
    bunu istemeyenler ise eksi oylardan daha fazlasına razı olmalılar şimdiden..
    (rasmus, 05.03.2007 22:24 ~ 20.05.2009 00:14)
  7. bölücülerin, vatan hainlerinin, nankörlerin sözlükte de boş durmadığı ve bazı saçmalıkları genç zihinlere empoze etmek için bilinçaltlarına yönelik yaptıkları çalışmanın ürünü başlık. 404 not found diyorum başka da bir şey demiyorum.
    (adelight, 06.03.2007 00:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil