belki ilginizi çeker
  1. · david harvey
gündem
  1. · ugg
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · galatasaray
  4. · dersim katliamı
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · yeşim salkım
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · bkz yazarı
  9. · birinden hamle beklemek ve bunu herkesin yapması

kürsat bana bi kitap alsana lan  

1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş gelmesine aynı zamanda kürşat her kimse gör bak, bu yazar kişisine kitap almaman içine çok oturmuş çok.
    (bana bir nick bulun, 15.01.2009 18:28)
  2. hoş gelmiş yazardır. karşılıklı sanal kadeh tokuşturma ritüeli gerçekleştirilen kafa yazardır.
    (elpinoras, 31.01.2009 00:46)
  3. @3370114 girisi ile hislerime tercüman olmuş yazardır..

ve takip edeceğim yazarlar arasına girmiştir.

(bkz: eline sağlık)
    (ilkokul esprisi, 22.04.2009 21:25)
  4. sordum, kürşat hakkaten kitap alıyomuş herkese.. bu arkadaşa söyledim, bana da alıcak söz verdi. haaa bu yazar hakkında bi şey yazıcam diye bekliyosanız; tanımam etmem, ben kürşatın alacağı kitapla ilgileniyorum.. ama duyduğuma göre çirkinmiş kendisi; çok hem de. kendi öz annesi bile gittikleri ortamda "ya şey bizim müştemilatta yaşayan kahyanın çocuğu bu, benim diil" diyomuş.. o kadar yani...

haa bi de
    edit: (bkz: bi sen varsın züleyha)
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 08.05.2009 21:58 ~ 22:44)
  5. nickim hakkında sevilmeyen espriler yazmış yazar.ben demedim oylama böyle..
    (kurukahveci cafer efendi, 01.06.2009 22:55)
  6. hay allah. ne çok özlenirmişsin sen. kulağım kesik olduğu için haberlerin geliyor. adıyamancı olmuşun. menzil'e gitmişsin. atmışlar seni havuza. hadi bakalım. ramazan'dan sonra sohbet halkamıza seni de bekleriz. kuş sepeti saçlarını verene kurban olurum.
    (tatar, 07.09.2009 15:06)
  7. eskiden görüştüğümüzde ilk işimiz yıldız lokantısı'na gitmek olurdu. az musakka pilavımızı tıkınır, ardından çardak'ta sifon biramızı içerdik. o zamanlar yiyeceğin içeceğin ucuzuyla yetinmesini bilir, cebimizde kalan parayla kelepir kitap raflarını talan ederdik.

geçen gördüğümde "yıldız mı, o da ne?" dedi. meğer 222'nin gediklisi olmuş kendileri. adını telaffuz edemediği yemekleri ve içecekleri sipariş etmeye bayılıyormuş. eyvallah dedik geçtik tabi. dünya güzelleriyle takılmak herkesin harcı değil. çardak'ın az pişmiş patatesleri kendisini özlemişler lakin, iletmek boynumuzun borcu.

hamiş: çok yakışıklı bir adam (çardak'ın patatesleri söyledi.)
    (odo, 08.11.2009 19:58)
  8. (bkz: bana kitap al)
    (this could be heaven or this could be hell, 08.11.2009 20:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil