küresel ısınma ile kafayı bozmuş dallama   

adana çık aradan

1. bazısı göstermelik, bir anlamda statü semboli olarak fırsat burduğu her yerde dillendirir bunu, yani portakallı ördek yemek gibi, bazısı da bu olayla harbiden ilgilendiğini sanarak iyiden iyiye dünyayı kurtarmaya adar kendini. ortak noktaları dallama olmalarıdır ama. o değişmez.

yok kutuplarda buzlar eriyormuş da kutup ayılarının yüzerken dinlenebileceği buz kütleleri hızla azalıyormuş. bana ne lan allahın siktir ettiği yerdeki ayıların ne bok yediğinden. hee 10-12 sene sora tüm felaketler bizi de mi bulacak, koy götüne gitsin, su yatağını bulur güzelim, her sınavdan önce otu boku kafayı takıp yumurtladığı sorularla öğretmenin beynini siken öğrenci modundan hala çıkmadın mı be, hocam şurdan soru çıkar mı, bu üniteye mi ağırlık vermeliyim, gevşe lan biraz, kasma bu kadar, hee bi daha da bruce willis filmi seyretme.

insan bencil bir varlıktır. kendini kandırma. gece yatağı yattığında ya da sabah kalktığında kutup ayıları gelmiyor herhalde aklına, kendini dinle kendini. fenerbahçe'yle aradaki puan farkı kapanacak mı, ön sevişme tekniklerimi nasıl geliştirebilirim, kumar çok büyük bir tutku, senaryoya sadık kalarak film çeken yönetmenleri sevmem, v.s, v.s... bi şeyleri üzülmek mi istiyorsun, sevdiklerinin öleceğini düşünerek oyalan işte. dertlerin kendinle alakalı olsun. he sen bu küresel ısınma olayına mı odaklanmak istiyorsun? tamam, kendin bilirsin, ona da eyvallah. sonuçta dünyada bi şekilde oyalanıyor herkes, vakit geçiyoruz, sen de takıl öylece.

ee ama allahın öküzü, sırf senin mevzun ilgilimi çekmiyor diye beni niye duyarsızlıkla suçluyorsun? beni beğenmiyorsun, aşağılıyorsun. ben sana mulholland drive'ın bir sahnesiyle ya da kosinki'nin üslubuyla niye ilgilenmediğini soruyor muyum? evet, küresel ısınma benim için oblomov karakterinden daha az önemli bir konu, sana ne lan it, sana ne, asalak, aciz, sırf sevgisizlikten sapıtan acuze.

bir ara dinazorlar vardı ne oldu onlara? dünya lan bu dünya, milyonlarla yıl böyle kalacak hali yok ya, bunun evrimi var kıyameti var, var oğlu var. sen tek başına bir insan ırkı olarak dünyanın metobilizmasını değiştiricen öyle mi? siktir git lan başımdan manyak piç? dünya değişir, insanlık da ona ayak uydurur, hepsi bu. sen önce sikik ruhunu kurtar. dünya başının çaresine nasılsa bi şekilde bakar, merak etme. sonu gelmişse de gelmiştir. ölürüz. rahat bırak ayrıca beni. ortaköy'de batak partisine davetliyim.
    (kayser sozer, 05.02.2007 16:52 ~ 10.02.2007 21:19)

2. (bkz: küresel ısınma ile kafayı bulmuş dallama)
    (pedagojik formasyon, 05.02.2007 17:43)
  3. o benim ve allah herkese bu şekilde kafayı bozmayı nasip etsin dedirten başlıktır. küresel ısınma; insanların başlıktaki gibi küçümsemeleri sonucu başımıza dert olmuş, geleceğimizi yok etmeye aday bir sorundur. artık bu yok oluş gözümüze gözümüze sokulurken, insanları, hayatımızı, geleceğimizi, çocuklarımızı etkilerken,yaşanacak bir dünya bile kalmamak üzereyken nasıl bu kadar vurdumduymaz olunur anlayamıyorum. insanlar bencildir evet ama emin olmak lazım ki küresel ısınmanın sert sonuçları bizim nesili değil bizden sonraki nesilleri yani geleceğin çocuklarını etkileyecektir. şu an bu durum için panik halindeyse duyarlı kişiler, kendileri için değil gelecekteki insanlar içindir. yani bu bir bencillik değildir. asıl bencillik 'banane' diyen sadece kendisi için yaşayan zihniyettedir.
    (düşünemiyorum o hal de malım, 05.02.2007 18:47)
  4. (bkz: doktoru kendi haline bırakın dedi)
    (dünyayı kurtaran adam, 05.02.2007 19:28 ~ 22.05.2007 10:11)
  5. +küresel ısınma!
    -senden mi alcam lan ben emirleri...
    +tabi benden alcan lan başka işin mi yok dallama bizim derdimiz başımızdan aşmış zaten...
    -benim de büyüklerim var lan herkes senin gibi boş mu ayrıca dallama sensin..
    +ısınmaaaa dedim o kadar...
    -bakcaz ne sinirleniyon her yer yaz daha ne istiyon abi yaa...
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 23.04.2007 12:59)
  6. utançla belirtiyorum ki benim:
    (bkz: @1201979)
    (twinkle, 23.04.2007 13:05)
  7. bozmamak anormaldir nitekim.görüldüğü üzre bu kış kar görmedik daha doğrusu kış görmedik.bu durumda;tehlikenin farkında mısınız?karı görmemenin yeterince koyduğu biri olarak söylüyorum ki;küresel ısınmadan korkmak gerekir çok değil 40 yıl sonra insanlar susuzluktan birbirleriyle dalaşacak,sakat çocuklar doğacak cık cık.
    (sevgimiz kısıtlandı, 23.04.2007 22:08)
  8. (bkz: farazi)
    (bkz: @1473366)
    (farazi, 21.05.2007 15:20)