türk bayrağı şu kadar değerlidir efendim:
tüm eksiğine gediğine rağmen; türkiye cumhuriyeti devletinin simgesi,sembolüdür!
kafadan bu zorlar bazı bünyeleri,kurulmuş saatleri bir türlü çalamayan sevr'e doğru!
hee sonra girersin bayrağın halkına sunduğu-sunamadığı hizmetlerin tartışmasına! -ki asıl derdin bu mudur acaba?-
''bak türkiye diye bir şey kurulmuş,o halde başkasının kurmasına niye çekememezlik ediyorsun ama onlarda kan döktü senin döktüğün kadar''
diye tarihten,vicdandan,izandan uzak söylemler kullanıyorsan,hele ki girin de aklın sıra aşağılama adına manken ağzı kullanıyorsan ( bak mankenleri de aşağıladım faşistim çünkü ben! )
yunan için,norveçli için,mısırlı için,alman için vs...elbette toprağı kutsaldır,olmalıdır.ama bir bayrağı ,simgesi olan birilerinin üzerinden demagoji yaparak yine bağcı dövmeye soyunmak neye karşılık gelir ?
tarihsel,ekonomik,politik ve bu bağlamda istediğin her süreç biraz mantıklı ve objektif olabildiğin dönemler de anlatılır dinlemesini ve objektif olmasını bilene.
''ama erk eline geçse -ah bir geçse değil mi ?- bazılarının çok eleştirdikleri ve hemfikir
olmayan her düşünceye attıkları faşizm çamuru rüzgara nasıl dönüşür adlı bir şarkı sözü yazıyorum''
aslında upuzun cevapları,açılımları var bu işin ucuz demagoji yapılmadığı sürece.
lakin niyet belli o sebepten çok yormayacağım kendimi!
son olarak diyeyim ki: türkiye diye bir ülke var sevr'e inat kurulmuş ve bir de gölge bir bayrak üzerinden upucuz demagojiler yapanlar...
şimdi:
kahrolsun faşizm sloganını haykırıyorum bir kez daha..
ve bir kez daha !
gidin atlantik ötesinden başka bir film rica edin, verdikleri senaryo kadarsınız çünkü!
uuuppppuuuuzzzuunn konuşuruz da bunların tamamı birilerinin hezeyanı imiş ''
dedirten
türkiye cumhuriyeti devleti hudutlarında
olmayan ve asla olamayacak bayraktır!
(ne saçma cümle ve hatta giri değil mi?
zırvaya zırva oluyor sanırım! olan bir şey
olmayan bir şeyden daha değerlidir ciğer kadar! saygı duyduğun kadar saygı görürsün hepsi bu...
ve hepsi bu... )