kürşad tüzmen 

adana çık aradan

1. halen görevde olan akp yönetiminde bakanlık yapan saçma kişilik. özellikle chirac'ın "hepimiz bizans'ın çocuklarıyız" sözü üzerine, "biz osmanlı çocuğuyuz, avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir" sözüyle mevcut bakanlar kurulunun baştan ayağa bir mahalle kahvesi olduğunu kanıtlamıştır.(bununla ilgili penguen'in enfes de bir kapağı vardır *)
    bunun biraz daha modifiyeli hali vardır ki o daha da kontrolden çıkmış, ciddiyetsizliğin engin ufuklarında uçmaktadır;
    (bkz: kemal unakıtan)
    (dr conners, 18.02.2005 20:11)

2. bu yıl işletme mühendisliği kulübünün yönetim bilimleri kongresine geleceği konusuda söylentiler olan sansasyonel şahsiyet
    (vishnu, 18.02.2005 21:39)
  3. ak parti'nin milliyetçi kanadından bir bakan.
    (respectful, 12.06.2006 00:33)
  4. ecevit'in başbakanlık yaptığı üçlü koalisyonun mhp çıkışlı dış ticaret müsteşarı. 3 kasım 2002 seçimlerinde ak parti'den gaziantep milletvekili seçilen ve akabinde; 364 bin kilometre yol yapan, 66 ülkeye giden, yaklaşık 500 saat havada kalarak bu uçuş süresinin pilot limitlerinin bile üzerinde olduğunu ifade eden bakan.
    (ipimlekusagim, 04.07.2006 13:11)
  5. yüzücü, karnı içe çekici, kendi sözleriyle ‘kabinenin zencisi’.
    (ipimlekusagim, 04.07.2006 13:19)
  6. özgeçmişini okuduğumda ohaa falan dediğim 58. hükümette dış ticarretten sorumlu devlet bakanı olan şahsiyet.
    (blueye, 09.01.2007 18:19)
  7. çıktığı yurtdışı gezilerinde ülkemizin şanını yürüten bakan.. "katerina" desem yeter herhalde..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 14.04.2007 13:29)
  8. "türkiye'de bir cep telefonu ve bir otomobil sahibi olan herkesin zengin sayılabileceğini" söyleyen bakan. cep telefonuna niye %50 vergi konulduğunu şimdi daha iyi anladım, bu memlekette iletişim hala lüks sayılıyor.
    (galliani, 18.04.2007 15:15)
  9. dış ticaret olayında şu ana kadar en fazla koşturan en fazla destek veren, büyük ihtimalle aylarca çocuklarını ailesini görmeyen dış ticaret müsteşarımız.
    iş adamlarını alır, uçakta birebir onlarla ilgilenir, fuarlar organize eder, türk iş sektörünü ve ihracatımızı geliştirmek için çok aktif bir role sahip siyasetçi. hayır, akp ye destek vermiyorum, ben sadece dış ticaretle uğraşıyorum.
    (one more cup of coffee, 20.06.2007 10:53)
  10. 60.hükümette bugün yapılan devlet bakanlarının görev paylaşımında kendisine bağlı kurum ve kuruluşlar belli olmuştur.

görevleri
    -yurtdışı müteahhitlik, mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin
    koordinasyonu

bağlı kurum ve kuruluşlar
    -dış ticaret müsteşarlığı

ilgili kurum ve kuruluşlar
    -türkiye ihracat kredi bankası a.ş. genel müdürlü
    (jack nicholson, 31.08.2007 21:53)
  11. nevruzu hindistan'da geleneksel kıyafetler içinde kutlayan, yine geleneksel olduğu için herkesin kırmızı boyayla üzerine çemkirdiği sana kırmızı çok yakışıyor demek istediğim siyasi adamımız.
    (mornemeses, 24.03.2008 19:03 ~ 29.03.2008 16:20)
  12. en karizma bakan bence

yüzer,koşar, uçar ..

bu adamı göğüsü çıplak, buzlu bir coca cola içerken görmek isterim..

saygılar.
    (aksi istikamet, 21.07.2008 21:48)
  13. (bkz: elena korikova)
    (neo, 23.07.2008 19:07)
  14. öper..

benzeri için

(bkz: hasan celal güzel)
    (ocean spray, 12.08.2008 20:35)
  15. fikri zikrine uymayan "kim beni milletvekili yaparsa ondanım heyooo" diyen bakan.
    zat-ı muhterem mhp'liyken tunca toskay'la kapışmış ,anap milletvekillerinden çok anapçı olmuş partiden şutlanmış.
    sonra bir hastane köşesinde(menisküs ameliyatıydı sanırım) ismini vermek istemediğim bir zat-ı muhtereme(x) dert yanarken(nerden girsem abicim diye) x 'in bak abicim ak parti diye bir parti açılıyo seni oraya yolliim istersen demesi üzerine ak partili olmuş;üstüne kendine bir de bakan madalyası takılmış..
    şimdi de huwww bak ticareti yüzde 5'lerden 11'lere çıkarmış diyoruz.
    sanki adam grostonluk malları sırtında taşıyo..
    neyse ...
    bu da böyle bir hikaye işte.
    (pismaniye, 12.08.2008 20:51)
  16. rusya ile aramızda çıkan krizde, rusya'ya kırmızı hat uygulaması yapılacağını söyleyen ama, hükümet sözcüsü tarafından böyle bir uygulama kararımız yok diyerek ayar yiyen dalgıç bakan. adam sanki apartman komşusuna misilleme yapıyor, devlet bu ya hiçkimseye danışmadan nasıl böyle bir açıklama yaparsın? allahtan milli savunma bakanı suya sabuna dokunmuyor, yoksa sabah gözümüzü açmışız ki savaş ilan edilmiş.
    (polikina, 02.09.2008 10:01)
  17. rusyaya misilleme iddiasında tabiri caizse tükürdüğünü yalamış, çapkınlığı siyasetten daha iyi beceren akp'li.
    (lucretia, 02.09.2008 10:09)
  18. her gördüğü suya dalmaya çalışan bakan.
    (nikim yok birader, 02.09.2008 11:01)