ukteci:insanlığa adanmış bir hayat
devamlı olarak hakimlerle yüz yüze kalmak zorunda kalan suçluların yada avukatların, kapıda devamlı bağıran amca nın, yaz kızımın da isteği olabilir. adamların alayı sıkılmış artık belli kelli felli hakim amcaların karşısına çıkmaktan. insan şöyle bir göz zevki istiyor sonuçta adam içeri girecek hiç olmazsa anlatacak bir anısı olur belki. yaz kızım ın işi daha da zor bütün gün beraber yazık lan ne öyle çok sıkıcı olur mantıklı olarak hatta gitar çalmayı bilen hakimler alınsın sesi de güzel olsun hakimlerin ordaki yargıç vs gitar çalmayı bilsin yaz kızıma bateriyi uygun gördüm. ve her dava hakimin söylediği bir şarkıyla bitsin ben şarkıya da seçtim goodbye cruel worlduğraşmasınlar diye. özellikle idam kararı alındığın da bu şarkı çalına bilir bir parça. ceza nın kararına göre farklı şarkılar bulunabilir. onlar kolay.
gayet mantıklı oldu. böylece işler daha da zevkli olacak . asıl sorun bu hakimi bulmakta. hakimi buldun mu gerisi kolay. sonuçta imam pırt ederse kimin ne ettiğini biliyorsunuz zaten. terbiye bozmaya gerek yok. yeni nesilden ümitliyim 10 universite öğrencisinden 8 tanesinin saçı uzun küpeli zaten e gitar çalmayı falan da biliyor alayı en azından öyle söyleniyor. sadece akdeniz akşamları nı çalabilen gitar çalıyorum diye hava atsada çaktırmıyalım. en fazla 5 bilemedin 15 sene sonra çıkacak bunlar ortaya bak o zaman görürsünüz. olurda göt olursam silerim lan bende bu giriyi kimse de anlamaz. kendi paçamı da kurtarabilirim bu şekilde. gelişmemiz lazım kardeşim hiç deme öyle bu mal ne yazmış diye. bak avrupaya. yok yok biz bu gidişle avrupa birliğine giremeyiz...