belki ilginizi çeker
  1. · bertrand cantat
  2. · erkeklerin küpe takması
  3. · erkekleri çekici kılan ayrıntılar
  4. · yavuz sultan selim
  5. · göz kalemi çeken erkekler
  6. · kaşta piercing
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · the twilight saga new moon
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · google wave
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · mafia the city of lost heaven
  9. · osmanlı dönemi sözlük başlıkları

küpe takan erkekler  

sayfa  / 2
  1. karizmasına karizma katan erkek modelidir. *
    (höytfield, 11.02.2007 22:03)
  2. her sözlükteki sol çerçevede görünen, toplumun her sınıfından mensubu olan insan grubudur, bu yüzdendir ki bu konuyla ilgili genellemeler anlamsız kaçacaktır.
    (raynor, 11.02.2007 22:09)
  3. kulağında küpe olan erkeklerdir, diğer erkeklerden başka artı bir özellikleri yoktur.
    (korialstrasz, 11.02.2007 22:14)
  4. (damned, 11.02.2007 22:15)
  5. yavuz sultan selim'in ve benim içinde bulunduğum erkek grubu. yavuz, bir gün kulağında küpesi olan bir köle görür. neden küpe taktığını sorar. "efendime bağlılığımdan" cevabını alır. hemen yavuz da bir küpe takar. soranlara da, "allahıma bağlılımdan" der. bunun dışında, kanuni sultan süleymanın resimlerinde de görmüşlüğüm vardır. erkeklik, delikanlılık, cinsel tercih, metalcilik, fırlamalıkla bağlantı kurmaya gerek yoktur. altın zincir, künye, kravat iğnesi gibi bir takıdır, zararsızdır.
    (transistör kazancı, 11.02.2007 22:25)
  6. toplumun bazı kesimlerince ayıplanan kişilerdir.
    (xanax, 12.02.2007 04:28)
  7. (maximus, 16.01.2008 23:08)
  8. bazı erkeklere yakışan, bazılarında ise eğrelti duran aksesuar...
    (cevizağacı, 16.01.2008 23:30)
  9. geometriyle araları pek iyi değildir..
    (tatito, 17.01.2008 00:19)
  10. süper erkekler..
    (zardanadam, 17.01.2008 00:35)
  11. konuyla alakalı konuşan bazı kişiler "imaj nedir ki lan önemli olan kişilik hafız kişilik" gibi kelamlar edip akabinde bi kutu jöleyle gezer kimisi sakal bırakır, favori bırakır filan. orgazmik.
    (pasteteux, 14.06.2008 23:00)
  12. memleketimizde tabusunu tarkan'ın kırdığı genelde sol kulağa takılan aparat(tarkan 2 kulağa da takıyor ama 2kulağa takılan küpelerle alakalı tatsız dedikodu ve rivayetler var)
    (boorock, 14.06.2008 23:14)
  13. kaşta piercingde olduğu gibi, eğer kişiye yakışıyorsa erkeğe inanılmaz çekicilik katmaktadır küpe takmak.

en güzel örneği için; (bkz: bertrand cantat)
    (esmeralda, 15.07.2008 18:38)
  14. sağ ya da sola takanlar diye ayrımı yapılan, halkalısı da, taşlısı da, noktası da her erkeğe yakıştığını düşündüğüm takı. her erkek takmalı.
    (selase, 15.07.2008 19:09)
  15. küpelerini çıkardıklarında garipsenen erkeklerdir.

küpeli erkek iş görüşmesine giderken küpelerini çıkartır.
    iş görüşmesi bittikten sonra arkadaşlarıyla buluşur ve..

+hacı sen kendine bir şey yapmışsın,farkettim.ama yakışmamış..
    -yoo hiç bişi yapmadım ki olum aynı işte.saç, baş, giysi. yine lenslerle çıktım, gözlük takmadım..ee küpeler de yerinde.. (eller kulaklara gider ve yumuşak birşeylere(kulak memesi) dokunulur) aha küpeler.. siktir küpeler yok! olum nerde,nerde?
    (cüzdan karıştırılır, herbirinin takılacağı delikleri belli olan küpeler yerlerini alır)
    +hah olum şöyle kendine gel.aman küpesiz dolaşma biz sana böyle alıştık.sıçma kendine.

marjinallik değildir erkeklerde küpe-piercing. insanlar sizi böyle tanıdı mı anadan doğma halinizi beğenmezler..hatta ana, baba, kardeş, sevgili bile..
    kulağınızda küpe, kaşta piercing varkenki çekiciliğiniz anadan doğma halinize bi kere daha koyup geçirmiştir.

aman olum çıkarma küpeyi-"piercing"i. bitersin,tanınmazsın!

not: ikinci iş görüşmesine küpeyle gidilmiştir.

(askerde n'olacak onu hala merak ediyorum tabi)
    (slowmotion, 24.12.2008 03:51 ~ 03:55)
  16. kız isterken çıkarmak zorunda kalan erkeklerdir. bazıları saçlarını da kesitrmek zorunda kalabilir. pear-cing zaten gidiyor, daha evden çıkmadan. düşündüm de, eğer fundamantel sağlam değilse, karizma katan şeyler gittiğine göre isteme anında vazgeçebilir kız. komik olabilirmiş.
    (noema, 24.12.2008 04:27)
  17. genellikle ferdi tayfur gençliği ile karşılaşıldığında ekşimsi bir surat ile mıknatısmı o şeklinde bir soru ile karşılaşılır.
    (jerksuck, 24.12.2008 04:33)
  18. giyimleriyle tezat olunca pek güzel oluyor.
    mesela gayet şık takım elbiselinin küpe takması gibi...sanki ruhu takım elbiseye ait değilmiş de giymesinin zorunluluğu varmış ama içindeki serseriyi de öldürmemiş gibi.cidden çok güzel lan.
    (zefura, 24.12.2008 09:34)
  19. çoğunluğunun sadece kulak memesi delik olan erkeklerdir. pek azı kulağını üst kısmından deldirir. kulağı üst kısmından* deldirmenin acıttığı da söylenir.
    (artemis, 25.03.2009 19:42)
  20. stajlarda vs. de fabrikalarda çalışırken arkasından bolca dedikodu çıkan erkeklerdir. tabi erkekler tarafından. küpesi zorla çıkarılınca kızlar arasında da ise çıkarmasaymış keşke çok yakışıyodu kerataya dedikodusu döner.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (bkz: çok harikayım lanet olsun)
    (merhemsiz kel, 25.03.2009 19:48)
  21. sol kulağa tek siyah ya da gümüş gibi sade olanlarını taktıklarında çoğu erkeğin dış görünüşünde bir peri anne değneği etkisi yaratır kızların gözünde. seksapel katar. hele ki tek minik gümüş küpe, koyu renkli takım elbise, siyah tişört (gömleksiz) üçlemesi delidir manyaktır.
    şiddetle tavsiye ederim buradan erkek yazarlarımıza.
    (onbeşdakikareklammıolurbekardeşim, 25.03.2009 19:59)
  22. yakışanı var, yakışmayanı var olan erkektir. istediğini yapıp ta kimseyi iplemeyen erkek kategorisine girer.
    (lrockstarl, 16.06.2009 22:30)
  23. kişi 'üniversiteye geldim artık hacı, hadi saçımı uzatayım, bi de küpe, tüm kızlar teklif etsin' modunda değil de, yakışanı yakışmayanı idrak etmeyi becerebiliyorsa, çoğu zaman yakışandır.
    (protestocu, 16.06.2009 22:38)
  24. kadınlık hormonu salgılayan erkeklerdir.ben değil bilim söylüyor.
    (yeşil erik, 16.06.2009 23:05)
  25. kadınlık hormonu yani östrojen, her erkeğin zaten bir miktar salgıladığı bir hormondur. dolasıyıyla küpe takıyor olması bu erkeklerin kadınsı olduğu anlamına gelmez.

şahsen benim jenerasyonumdakiler yıllardan beri takarken uzun süre yakışmaz diye takmadım, sonra bir gün esti kafama taktım bir küpe, gayet de yakıştırdım kendime. kızlar daha çok veriyor küpeli erkeklere söyleyeyim şdlfkghg.

yalnız bu erkeğin dikkat etmesi gereken şey saç boyudur. kısacık saça küçük küpe (veya nokta küpe, ne lan onun adı) yakışırken azıcık uzun veya bildiğin upuzun saça halka küpe yakışır. 5 numara saça halka küpe hakkaten biraz ibnemsi durabiliyoru.

ilginç şeyler bunlar. parmak arası terlikte olduğu gibi bir tabu resmen, küpe takmakla maskülenliğin-feminenliğin ne alakası varsa artık.
    (yenisekme, 16.06.2009 23:29 ~ 23:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil