|
|
- çıkış yaptığı ilk dönemde, devrimci gibi işi zor olan şimdi ise martı kadar çok olan kişidir.
(siyuu, 08.03.2007 21:54)
- kulağını aileden habersiz deldirirse babasından yumuşak mı oalcan senden gitti çocuğa kadar her türlü lafı duyabilecek çocuktur. sonrada izin verir babası. hatta bazıları vardır anneyle küpe almaya gider anne küpe falan seçer.
(bkz: kendimden biliyorum)
daha küçük tipler önceden mıknatıslı küpe takar.
- telefonda:
...
ben: anne kulağımı deldirdim.
anne: iyi halt ettin belliydi zaten.
ben: babam?
anne: ona nooluyo ben izin vermişim zaten. eve gel ikinciyle üçüncü benden.
...
- küpe erkeklere yakışan bir aksesuar ama mıknatıslı olmamak koşuluyla... erkekte gerçek küpeyi beğeniyoruz.
- (bkz: yavuz sultan selim)
- unisex akseuar takan erkektir.gayet dogaldır.fazla abarti olmadıgında tabiki.
- gayet doğaldır, küpe takmakla yetinmeyip bunun bir güç göstergesi olduğunu savunanları da vardır, olabilirdir.
- bakımına, şekline ve tarzına önem veren, belli bir çizgisi olan vizyon sahibi erkektir. küpe ise burada sadece simgedir.
- hiçbir şeyle alakası olmayan alt tarafı bir takıyı takmayı seven ve onu takan erkektir. büyütülecek bir olay yoktur erkek onu binlerce yıldır yapiyor zaten.
- pantolon giyen hatunla eşdeğer erkektir küpe takan erkek
vaktiyle iki türe de yadırganarak bakılsa da zaman geçtikçe ikisi de poüler olmanın ötesinde olağan hale dönüşmüştür.hatta hiç küpe takmayan erkekle hiç pantolon giymeyen kız yadırganır.
sen hiç küpe takmadın mı?
-hayır?!
lisede de mi ?
-hayır?!takmadım.
üniversitede takmışsındır ama?
-takmadım.
ailen mi kızıyor?
-ybsg
(şaka değil gerçek)
- tadından yenmeyecek erkektir.
(iykkk, 13.03.2007 15:16)
- 70 kuşağı çocuklarda sıkça rastlanan hastalık..bir ara abim de küpe takmıştı ama bir türlü tamamlayamamıştı.
-abi yeaaa ben çok sıkıldım ..hadi top oynayalım
-olmaz olmaz ..dur şimdi mavileri şuraya alalım beyazları buraya
-abi yaaehhh
-sus lan... maviler buraya gelse kırmıızı olsa şurası
-abiiiiii
-olmuyor... kırmızılar .beyazlar..mavileri şuraya alsam olacak kesin ama
- kişisel tercihine saygı duyulması gerekilen erkektir.
- küpeyi takmaktan çok küpenin hangi kulakta olduğu daha önemli olan durumdur. küpenin sağ kulağa takılmasının pek hoş karşılanmadığı toplumumuzda, bilindiği kadarıyla çift kulakta küpe olması herhangi bir farklılık yaratmıyor.
ayrıca "ne len o deldirdinmi yoksa?" gibi muhabbetlere de maruz kalınabileceği aşikardır.
- küpenin kendisine yakıştığını düşünen erkektir.
+ o küpeyi niye takıyosun yiğenim
- sen o fırça gibi bıyıkları niye bırakıyosan o yüzden dayı
+ ama bıyık erkekliğin şanınd...
- bırak şimdi, bi bıyık cemil ipekçi'yi ne kadar erkek ediyorsa, bu küpe de beni o kadar dişi eder.
+ ha o ayrı.
- (yaa yaa..)
- beşiktaş'ta bir kuyumcuya geçtiğimiz aylarda bir çift gelmişti. küpe taktıracaklarını söylediler. 'kime?' sorusuna cevap ise 'ona' yani erkeğeydi. erkek biraz çekiniyordu. yaptırmak istemiyordu halinden anlaşılan. sanki kız arkadaşı vaz geçse, hemen çıkıp gideceklerdi dükkandan. kuyumcuda oturanların gülümsemesi arasında erkek çekine çekine 'acıtır mı' diye sordu. hayır, cevabının ardından 'peki anasını satayım deldirelim bakalım. olan oldu, buraya kadar geldik' türünden bi şeyler söyledi. sevgilisinin zoruyla kulağını deldirdi. erkeklerin içinde kızlara sevimli görünmek için küpe taktıran bu türlerin iflah olması pek zordur.
(endip, 19.06.2007 19:11)
|