|
|
- itüde yapılması gerek ödev, sınav yoğunluğundan gerekse burnundan kıl aldırmayan ama baştan aşağı kıl olan hocalar yüzünden genelde başarısız olunan deneme.
- (bkz: neredeyse küfrediyordum amına koyim)
- -abi küfür ne kadar kötü bişi di mi yaw..?
*ne diyon na koyim ya anlamıyom.. biraz baar..
-abi küfür diyoruum..
*hay ben senin ann.... baar lan şerre...
-hay kulaana .....
- right: #@>\~¨anne: doğru konuş
right: anne ya, bana zikir sayacı alsana
anne: neden?
right: günde kaç kere küfrettiğimi hesaplıycam, tık tık
- özellikle sözlük yazarlarının yapması gereken bir eylem...
- günlük hayattaki yeri (özellikle erkekler açısından) düşünülürse zor iş amına koyim
hatta (ara: amına koyim) (ara: sik*)
- bikaç aydan sonra ailenin yanına gidildiğinde yapılması gereken eylem.zira anneler yaptıkları kereviz yemeğine "çok sikindirik" sıfatını layık görmenizi pek hoş karşılamıyolar.
- "bi daha küfür etmiycem amuna koyum " durumu.genelde başarısızlıkla sonuçlanır.izlenen ilk lig maçında yeminler bozulur,açılır ağız gözler yumulur.
- anaokulu çağından kalan " bana lan deme lan! " dan sonra yaşımızla orantılı olarak gelişen evrimleşerek "adam gibi konuşun yoksa mnıza koyarm" şekline dönüşen felsefe tarzı.
- -olmuyor mınakoyiim.. bana ne be skerim küfrünü de bırakmasını da..
(siyah, 14.01.2006 23:59)
- (bkz: sigarayı bırakmaya çalışmak)
(idiot, 15.03.2006 17:46)
- çok zor amına koyiim. vakti zamanında denediydim. hatta bizim lavuklardan biri de benimle gaz yaptıydı. eğer küfredersek öbürüne kahve ısmarlıyorduk. önce uykusuz geceler sikti beynimizi. ondan sonra da durumu farkeden piç kafalı arkadaşlarımız "nasıl olsa cevap veremez" diye karşımıza geçip ibne ibne sırıtarak küfür etmeye başladılar. piskopat oldum, sinir küpü oldum, gaddar oldum... en son birine yumruk atarken sol el bileğimi zedeleyince "sikerim mınakoyiim" diyerekten vaz geçtim.
ha yeri geldiğinde edepli konuşmayı da biliyorum... zaman zaman yaparım.
- zamanında 3 sınıf arkadaşımın* aynı anda yapmaya çalıştığı zor eylem. kim küfrederse diğerlerine peki alacaktı. ancak bu elemanlar her konuşmalarında küfrettikleri için, sonra küfür etmemeleri gerektiğini hatırlayarak şaşırarak bir daha küfrettikleri için, akabinde de "eeh!varsın olsun!" tonlamasıyla aynı küfürü bir daha söyledikleri için kantini zengin etmekten öteye gidememişlerdir.
- küfürbaz metin misali "kim küfrediyor amına koyiim ben küfretmiyorum ki" cümlelerini söyleyenler için zor bir durumdur. sevgilinin zoruyla falan da olmaz. küfür ayıp da olsa içten gelen bir şeydir.
- önce biz erkeklerin beyninin incelenerek küfür edildiğinde, beynin hangi hormonu salgılayıp da o garip rahatlama, deşarj duygusunu ortaya çıkardığının bulunması ve ardından tıpkı sigarayı bırakmaya çalışanların kullandığı şu nikotin bantları benzeri ürünlerle bünyeye kontrollü salım yaparak bırakmanın denenmesiyle başarılı olunabilecek eylemdir.
not: düşündüm de hiç uğraşmayın en iyisi.(aquila, 01.02.2007 09:48 ~ 09:53)
- south park bigger longer uncut ta cartman a yerleştirilen gibi küfür ettikçe vücuda elektrik şoku veren bir çiple başarıya ulaşılması mükün olabilecek çalışmadır.
(aquila, 01.02.2007 09:56 ~ 10:21)
- -abi küfürü bırakıyorum a.... koyayım!şu saat şu dakika şu saniye itibari ile tek bir küfür dahi etmeyecem!
-nesine?
-2sise hede açtırıcam sana..yetmedi ne istersen!
-kabul..bu arada meltem yengeyi bizim osmanla görmüsler..
-hangi osman pe... osman mı! vay g.t a... godumun cocugu kac kez dediydim bizim çöplüğümüzde s.. yarıştırma diye..
- bol küfürlü konuşan bu arkadaşlara davul* çalmayı öğretmek gerekir.1 saat başında oturunca ne stres kalıyor,ne başka bir şey.sakinlik,huzur filan...
- -küfürü bırakmalıymışım.ne yapayım ne yapayım dedim aklıma sen geldin yardım et lan bana g.t!
-hımm..g.t değil po-po... de bakayım
-po-po ne yani g.t ne koyayım yerine po-po na koyayım mı ne bu yahu..t....k mı geciyosun
-hımm..odun mu geciyorsun ..de bakayım
-odun oldu bizim koca t..... s.kerim böyle isi..
-s.kerim değil ederim böyle isi
-eee ama g.tne de koyayım ehem öhöm...odununuda kırayım..edeyim böyle isi..
- iş hayatına bir ön hazırlıktır.
mehmet bey, sikecem artık dosyalarda eksik var.
amına koduğumun sistemi çökmüş gibi cümleler olmaz ayıptır, günahtır.
gündelik hayatta küfrederiz, evde söveriz, sokakta sikeriz, sözlükte döktürürüz ama penguen gibi giyinince "aman efendim sıcak efendim" farzdır.(venom, 01.02.2007 12:17)
- okul hayatı sona erip baba evine dönüldüğünde gerçekleştirmeye çalışılan eylem.
- askerden dönen her türk gencinin aklından geçen eylem. ne kadar aile ortamında kalmak tercih edilirse o kadar çabuk ve etkili sonuç verir.
- iyi bir örnek olmak için ilk adımlardan biri..
|