küçükyalı merkez laboratuvar ilköğretim okulu 

adana çık aradan

1. canım okulum, güzel okulum.. sıralarına yazılar yazdığım, hergün evimin balkonundan bakıp anılarımı canlandırdığım.. kardeş olduğum insanlarla birlikte eğlendiğim, dans ettiğim, hocalarımla voleybol maçlarına giriştiğim, tren yapıp dışarılara fırladığımız, rıza hocamla ağladığım, feride hocamla tebessüm ettiğim.. geçmişim, her şeyim.. küçükyalı semtinde bulunan, güzel okul..
    (madhate, 26.07.2007 20:26)

2. tam adı ''küçükyalı merkez müfredat laboratuvar ilköğretim okulu''dur. ömrümün beş senesini yemiş okuldur. kuruluşu 1950li yıllara dayanır. iki ayrı binadan oluşur, yeni ve küçük binada 1. ve 2. sınıflar, büyük ve eski binada ise 3. 4. ve 5. sınıflar okutulurdu benim zamanımda (sene 1997). sonra nasıl bir sistem oturttular bilinmez. vakt-i zamanında adı yolsuzluklara da karışmış idi. bahçesi çok küçüktür, ulaşımı kolaydır. paragöz bir yönetim kadrosu vardı eskiden, lakin tüm bunlara rağmen kalpte tatlı bir hatıra bırakmasını bilmiştir bu okul.
    (nisan cadısı, 26.07.2007 20:27)
  3. tam adı "küçükyalı merkez müfredat ve laboratuar ilköğretim okulu" olan ilim irfan yuvasıdır.
    ilk okulum,
    ilk göz ağrımdır.
    ülke çapında sayılı pilot okullardandır.
    "maltepe ilçesinin en başarılı ilköğretim okulu" olduğu resmi makamlarca onaylanmıştır...
    neredeyse bebekliğine ve sonrasında büyümelerine tanıklık ettiğim kardeşlerim ve benim...
    ah yazamadım birşey,
    yine aynı şey oldu, bahsettim ve çok özledim.
    (marjane und eudaimonia, 25.06.2008 20:37 ~ 20:39)