gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · colin kazım richards
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · yeşim salkım
  5. · the twilight saga new moon
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  8. · ocean s 12
  9. · sıvı sabun

küçük kardeşin defterinde bulunan yazılar  

1. genellikle küçük kardeşin ödevlerine yardım ederken karşılaşılan,insanı güldüren yazılardır.örnek olarak:

virus : virüsler bildiğimiz canlılara benzemezler.onlara canlı varlıklar diyemeyiz.virisler gibi bakterilerde seni hasta ede bilir.bakteriler canlı vücudunda çoğalırken hastalık ortaya çıkar.(orjinal hali düzeltilmemiştir)
    (lhurgoyf, 13.03.2005 13:58)
  2. sevdiği kıza yazdığı şarkı sözleridir bunlar genelde. gülünür, bizim küçüğe bak sen hele diye tepki verildikten sonra o'nun yanında durmadan defterine yazdığı şarkılar söylenilir. gıcıklık işte!
    (gülümsün, 13.03.2005 14:00)
  3. sınıftan en kıskanılan kişiye nefret kusan içinde "salakaptalmanyak" kelimesinin bulunduğu yazılardır.
    (bewitchingwitch, 13.03.2005 17:01)
  4. - abi, bu defteri okuyosan topsun
    (wondrous, 13.03.2005 17:02)
  5. hele bu defter bir günlükse okunup okunup güzelce anketlere yazılası cümleciklerdir. *
    (smooth, 13.03.2005 17:14)
  6. genelde ders esnasında yazılan ve sınıftakilerle veya hocayla ilgili dedikodu içeren yazılardır. bazen de başrollerini arkadaşlarının ve kendisinin paylaştığı çizgi romanlar bulunur.
    (pembe cekirge, 04.06.2005 00:29 ~ 00:30)
  7. kız arkadaşlarının telefonları mesela. evet bunlar bulunabilir.
    (chixculub, 22.07.2005 20:19)
  8. eğer bu bir günlükse,genelde o gün sevdiği çocuğun anı anına yaptığı şeyleri(bana baktı,şunu dedi,çok mutlu oldum,birlikte saklambaç oynadık gibi)yazan ve gerçekten de çok saf olan yazılardır.
    (jonah, 26.05.2006 03:35)
  9. birinci sınıfta okumayı yazmayı öğretirken aynı kelimeyi bir sayfa yazdırırlar.kardeşim birden ona kadar sayıları yazmayı öğreniyodu,ödevini bitirdi, bende kontrol ediyorum.bir güzel,iki güzel üç güzel...sekize kadar güzel, sekizde de problem yok .sonraki sayfayı çevirmemle kopmam bir oldu.bir sayfa bokuz yazıyo.d ile b yi karıştırmış zavallım.
    (antimoor, 09.06.2009 14:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil