görseller
küçük iboküçük ibo
küçük iboküçük ibo
belki ilginizi çeker
  1. · küçük bir kız çocuğu
  2. · levent üzümcü
  3. · azeri kızı küçük günel
  4. · sözlük yazarlarının en sevdiği diziler
  5. · ibrahim tatlıses in küçük ibo nun elinden tutması
  6. · bir şarkısın sen
  7. · şarkıcı çocuk
  8. · ingiliz aksanı
  9. · levent üzümcü
  10. · kız çocuğu
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · zongul ducks
  6. · yılmaz özdil
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · rna
  9. · never ending nightmare

küçük ibo  

sayfa  / 2
  1. helvanı yerim inşallah seeniinn..
    cehennem olur inşallah yeerriinn..
    gibilerinden bi şarkıya sahip türkücü bebe.
    (wise, 04.05.2004 15:32)
  2. ne kadar büyüse de emrah gibi "küçük" lakabından kurtulamayacak olan türkücü. geçenlerde * ebru gündeşin programında gördüm eşşek kadar adam olmuş yaw
    (lethe, 18.07.2004 14:16)
  3. "bu iboların büyüğü de aynı küçüğü de kardeşim" dedirten tip
    (where is my mind, 18.07.2004 14:47)
  4. (bkz. küçük bir kız çocuğu)
    (thereddeer, 07.09.2004 14:43 ~ 14:51)
  5. şappi şappi gulu gulu gulu gulu yandan!! sözlerini içeren türküyü söyleyen şahsiyet
    (songoku, 06.01.2005 19:29)
  6. küçük emrah örneğinde de görüldüğü gibi büyümesinin bişey ifade etmediği, büyüse bile kurtulamadığımız organizma. ergenlik dönemi atlatıldığında ismin başındaki küçük sıfatı atılmıştır ve yola tam gaz devam edilmektedir.*
    (dreadnought, 06.01.2005 19:36 ~ 19:36)
  7. reha muhtar'ın sunduğu bir ana haber programında salya sümük ağlayan çocuk. hülya avşar'ın kucağına oturmuşluğu da vardır. en son "ünlüler çiftliği" adındaki abuk programda görülmüştür.
    (darkenfact, 14.06.2006 02:41)
  8. kendisine yapılan kamara şakasında
    ben biliyom kamara beni çekiyou diyerek altımıza sıçtırmıştır.
    (venom, 08.01.2007 00:26)
  9. günümüzün büyümüş olan bir zamanların çocuk şarkıcı furyasıyla ortaya çıkmış ibo'su.
    (efeşittirema, 08.01.2007 20:39)
  10. artık koskocaman olmuş(tur herhalde), eskinin küçük türkücüsü...
    (neredesin soğuk kış, 11.03.2007 22:06)
  11. geçen yaz bir gece televizyonda zap yaparken garip bir şeylerle karşılaşılır.dikkatli bakınca ekrandakinin küçük ibo olduğunu anlaşılıp nolmuş lan buna diye tepki verilir.küçük ibo büyümüş,örnek aldığı abisi ibo olmuştur.onun gibi gömleğinin kollarını sıvamış,mikrofunu sallaya sallaya güya dans etmektedir.hazır unutmuştuk,ortadan kayboldu derken karşımıza çıkıveren ibo daha fazla izlenilmez.ertesi gün gece görülenler tamamen unutularak hayata normal bir şekilde devam edilir.akşamüstü doktor randevusuna gidilir.muayenehanede oturup içerideki hastanın çıkması beklenirken bir taraftan da karşıdaki kadın kesilir.kim bu ya,tanıyorum diye düşünülürken doktorun asistanı ışılay hanım diye başlayan bir cümle kurar.olamaz karşımdaki kadın ışılay saygın.bu olaydan sonra 5 saniye içinde hafızmadaki eski dosyalar açılır.küçük ibo,hülya avşar show,kucağa oturma,bakire,hakaret,mahkeme....hayatın garip bir cilvesi karşısında bundan 10-15 yıl öncesine gidilir ve neden ben allahım neden ben diyerek o yıllara bir kez daha lanet edilir.
    (yıldızlar da isterim, 14.05.2007 11:41)
  12. her şarkı söyledikten sonra kendisine "ağzına sağlık" diyen sunucuya ısrarla "afiyet olsun" diye espiri yapan espiri şinas şahıs.
    (aytok, 14.05.2007 17:27)
  13. en son esra balamirle takılacak kadar büyümüştü.
    (bkz: itü sözlük magazin servisi)
    (dexterity, 13.09.2007 08:31 ~ 08:31)
  14. bu insan evladının popülaritesinin tavan yaptığı dönemde çevirdiği , ismini taşıyan bir dizisi vardı.show tvde yayınlanırdı.avrupa yakasında cemi canlandıranlevent üzümcü,aşk acısı çeken arabesk bir genci canlandırıyordu.bahsi geçen ibo ; mahallenin bokyedibaşısıydı afedersin.her olayın içinde bir şekilde müşahit ya da müdahil olarak yer alırdı bastıbacak.sonra da raşit ağabey raşit ağabey diye hönküre hönküre dert yanardı levent üzümcüye.şahit olduğu olağanüstü olaylar karşısında,gözlerini kocaman kocaman açarak şivesinin ve oyun gücünün elverdiği derecede verdiği "o da neaaee" tepkisini hala irkilerek hatırlamaktayım.

küçük ibo dendiği zaman gözlerimi onun gibi açmaya çalışarak veririm tepkimi hemen : o da neaaee!!
    neyse ki çok geride kaldı o günler.
    (kobalt, 29.12.2007 13:47)
  15. geçen sene bir halı saha maçımı izlemiş ve yediğim bir gol sonrası benimle taşak geçip, yanındaki korumalarıyla birlikte tesisi terketmiştir.kıl oluyorum bilader..
    (a perfect tool, 29.12.2007 14:07)
  16. bir gün zaga da konuktur. o sıralarda 13 yaşlarında falandır. bir telefon bağlantısı yapılır, bağlanan kız 15 yaşlarında ve şehirde yaşamaktadır. diyalog aynen şöyle gelişir.
    okan bayülgen: o
    kız: k
    küçük ibo: i
    .
    .
    .
    .
    k: benimle çıkar mısın ibo?
    i: ??!!??!!??!!!!
    o: benimle çıkar mısın diyor sana.
    i: ??!!??!?!?!?!?!!!
    k: iboo benimle çıkar mısın?
    o: yani benimle flirt eder misin demek istiyor.
    i: o nedir ki?
    sen, ben, o, herkes: puhahahaha
    (buradaki dumur durumu tamamen okan bayülgen in sorumluluğundadır. çıkma kelimesini bilmeyen bir anadolu çocuğu flirt kelimesini nerden bilsin?)
    (özgemania, 13.07.2008 14:01 ~ 27.07.2008 02:10)
  17. adı ibrahim olan bir adet küçük.seviyorum çok.vakti zamanında 'küçük ibo' isimli bir dizisi vardı show tv denen kanalda.bilmiyorum neden,sezonlarını hiç kaçırmadım.heyecan dolu bir diziydi,ondan olsa gerek.ibo kahramanımdı.mesela yengesini sevgilisiyle sevişirken basmıştı.ahlak masasından bir komiser gibiydi.sadece ahlakla ilgili değil,nerede bir yozluk içeren bir fiil;ibo orada bir fiil bir müdahil.
    bir tane raşit abisi vardı.sıçtıkları bok ayrı gitmez.büzükteştiler.raşit koskoca adam,ne işin var senin ibo'yla?neyse manevi destekti ibo raşit'e.çünkü tekerlekli sandaliyedeydi raşit.hayata isyanı vardı.ibo da boyuna,roğşit oğbi,yürüyecaksan,koşacaksan,yapma boyle, derdi gözlerini aça aça.ne günlerdi be..raşit de levent üzümcü.hiç olmuş mu?biz senin cemaziyelevvelini biliriz levent!ayağını denk al!
    geçenlerde büyük ibo hakkında konuşuyordu küçük.ayıya dayı demem,ayı derim diye.afferim.böyle efeleneceksin.ama şarkılara bir düzen gerek.'hölvayı yerrim işollah seniin,cehennem olur işollah yerin..'.biraz ayar gerekli.'küçük bir kız çocuğu,bilemezsin' gibi şarkılar bekliyoruz senden..gerçekten seviyorum.
    (meddah, 02.09.2008 00:11)
  18. kendine küçük ibo denirken büyüyünce ne diyeceklerini düşünmemiştir kanımca.
    küçük olmayan bir ibo zaten mevcut piyasada, üstelik de imparator diye de lakâbı var, sen şimdi küçük iboysan, büyüyünce ne olucan?
    kaç yıldır bu dünyadayım, daha aynı isimde 2 şarkıcı görmedim, ha ne olur, yarın bir gün ibo yaşlanır, halk da büyük ibo diye seslenmeye başlarsa ancak o zaman eskilerin küçük ibosu belki yeniden popüler olabilir, yoksa yok!
    (yaşlı çocuk, 02.09.2008 00:19 ~ 00:26)
  19. selen17f gibi bi çocuktu zamanında. ibo kocaman oldu selen hala aynı. hala 17 lan.
    (prezerlatif, 02.09.2008 00:25)
  20. yakında mühendis çıkacak.
    (kukumavkuşu, 02.09.2008 00:38)
  21. ambarlı ilköğretim okulunda sıra arkadaşım olması dolayısıyla tanıma fırsatı bulduğum, lakin memnun olmadığım şahıstır.
    (albastropos, 28.10.2008 22:04)
  22. bir de aynı isimli dizisi vardı bu şahsın. kimisi çok bölüm seyetmiştir, kimisi az bölüm seyretmiştir ama kanımca onca yıldan sonra herkesin aklında sadece tek bir replik kalmıştır. geriye kalan bütün sahneler unutulmuştur.

işte o replik:

ibo'nun yengesi: iboooo. *
    (genjuure, 29.04.2009 12:14)
  23. show tv'de yayınlanan herşey dahil adlı programda "yeni geliştirdiği" bakışlarını atmış türkücü.

(görsel: küçük ibo/82942)
    (attila the hun, 02.06.2009 17:03)
  24. askere gitmemek için `benim için her şeyden önce okulum gelir diyen açıköğretim öğrencisi`dir..hayır benim merak ettiğim nereye gitti onca kazanılan paralar ki bu çocuk bir özel üniversiteye bari gidemedi..hiç değilse seçtiği mesleğe aşık bi imaj yaratırdı..
    (baby on board, 26.08.2009 00:41 ~ 00:42)
  25. ibrahim tatlıses'in prototip'iydi.vaktiyle cem özer proğramına çıkarıp madara etmişti kendisini "yavrum sen doğma büyüme istanbullusun neden bu aksanla konuşuyorsun? neden kravat takıyorsun?" türü laflarıyla sonrada soyunma odasına gönderip çocuk elbiseleri giydirtmişti ondan sonra da uzun yıllar ortalarda gözükmedi,büyümüş diyorlar.
    (mundar, 20.10.2009 11:32 ~ 11:35)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil