|
|
- iyilerin kazanmasından bıkmış insanların okuduğu ve okurken oleyyyyyyy oleyyyy diye nidalarda bulundukları hikayeler.
- arada sırada olsa da laff a lympics.
- küçükken "çakal willy"nin dahil olmasını çok istediğim hikaye grubu.
ne o öyle ya bi tane hindiyi yakalayamadı.
- yaşanmış bir olaydan alıntıdır diye son not okumanız muhtemel hikayelerdir. hayatın kendisine ait bilgiler verirler, çocuklara okundukları takdirde belki onları gerçekten hayata hazırlayabilirler.
(medium, 25.04.2007 14:02 ~ 14:02)
- (bkz: atın intikamı)
- (bkz: war of the spider queen)
(bkz: the dark elf trilogy)
- (bkz: the skeleton key)
(bkz: filmin sonunu söyleyen insanlar)
- "kötü adam da haklı aslında düşünürsen.." gibisinden bir çıkarım ile,içine edilmesi sonucu bir türlü tadına varamadığım hikayelerdir..
bu nedenle kendi versiyonlarımı üretiyorum artık..şöyle ki;kankamın gaflet ve dalalet içinde* anlattığı hindistan ürünü bir filmin sonu kötü bitmekte imiş;asıl oğlan sevdiği kadından uzak kalmış,nitekim asıl hatun evlenmek üzere falan filan..ama oğlan pes etmemiş,son nefesimi vereceğim gün senin yanında olacağım diye söz vermiş..sonra hastalanmış bir gün;asıl hatun merak içinde kıvranmakta tabii..asıl oğlan o hasta hali ile son nefesini verirkene kadının evinin kapısına kadar gelmiş..hatun adama koşar iken,müstakbel kocası kapıları kapattırmış ve oğlan orda öylece kapının dışında ölüvermiş..özet:buluşamamışlar yani..
şimdi tabii benim bünye bu kötü sonu beğenmemiş hatta hiç takdir etmemiştir..bence şöyle olmalı idi..
+*:seninki gelmiş karıcım..bir bak istersen..
-*:aa..kem küm..
+:yok hayatım,buyur koş..zaten giymişin kırmızıları çok seksi olur,hatta slow motion koş..
-:eee..peki o zaman..bak gidiyorum..
hatun koşmaya başlar,tam kapıların önünde durur,asıl oğlan yerlerde sürünmektedir bu arada,e ölecek adam tabii..
+:hayatııım!..bi dakka..şimdi tamam koşmana izin verdim ama biliyorsun bu hikayedeki kötü adam benim..dolayısıyla,bi dakkanı alıcam..
ve müstakbel koca kıvranmakta olan esas oğlanı alnından vuruverir..
-:....?!
+:sen bunu seviyordun değil mi..şimdi bana çok kızmış olmalısın,nefret bile ediyorsundur,hissediyorum inkar etmenin anlamı yok..hani imkan olsa,intikam bilem alırsın..ni ho ha ha..ama yemezler..
sonra tabii müstakbel koca alır silahı,kendini vurur..
son karede apışıp kalmış,ne bok yiyeceğini bilemeyen bir asıl hatun görüntüsü ve film biter..(pyramid, 11.03.2008 17:39 ~ 17:41)
- iblis adlı meleğin şeytan adını alması ve bu aşamaları geçirdiği sürenin işleyişi.
- (bkz: 22 temmuz 2007 seçimleri)
- dönüş yok taki monica belluciye tecavüz eden adam.
evet adamı sonra pis öldürdüler ama adam alacağını aldı.
- zevk vericidirler.
- -- bir tutam spoiler olabilir --
kod adı kılıçbalığı (bkz: swordfish)
john travolta ve ekibinin maceraları. kötüler kazandığı için filmde, en kötü film seçmişlerdi o sene (oscar'lardan önce verilen ahududu'lardan almıştı). çok da manidar olmuştu aslında. amerika kendi kötülerine "en kötü film ödülü" vererek durumun vehametini bize anlatmaya çalıştı sanırım.
(bkz: road runner)
bence özünde iyi olan coyote. road runner denen iblis, sürekli peşinden koşturuyor bir de yetmezmiş gibi salak pozisyonuna düşürüyor. bu çile nedir böyle...
ve son olarak: sweeney todd
ah ulan, iyilik timsali johnny depp ölür mü be!!! o piç kurusu eline usturayı alıp gelince ne üzüldüm bilemezsiniz. bir de şunu sormak lazım: "hangisi iyi, hangisi kötü?" ek olarak da "iyi nedir, kötü nedir?"
-- bir tutam spoiler olabilir --
- (bkz: the usual suspects)
|