ukteci: nicki fantastik karakterler içermeyen yazar
"ana tema heidi ve şirine.
doldurun bakalım, güzel olsun."
öncelikle gayet fantastik bir durumdur kendileri, şahsına münhasırdır. tüm çocuklardan özür diliyorum. ama
ukte olarak kalmasın içimizde. tekrar özür...
heididir ki keçiler gibi hop zıp hop kırlarda koşar, erkek olarak ise bir
peter bir dedesi bir de köpeklerini bilirdi. ne olduysa
claranın gelmesiyle oldu. clara sakat ayağına yatıp heidiyi kendine bağladı. o başındaki kadında çalıştığı evin
mamasıydı, ismi lazım değil. neyse bunlar dağ evine geldiler falan birlikte kır gezileri vs. bir gün clara heidiyi şehre davet etti. heidi ilk zamanlar ayakkabı bile giyemezken, sıkılırken sonraları şehir düşkünü olup çıktı. süslü püslü giyinmeler, makyajlar, gece gezmeleri... peter bekler durur keçiler önünde. fakir ama gururlu bir gençtir ve heidi adına hiç kuşkusu yoktur. neysem clara aynı ayağa devam. efendim heidi clara vasıtasıyla bir delikanlı ile tanışır. o da aslında melek görünümlü bir şeytan, yani patrondu.
heidinin aklını çeldi. yine bir akşam gezmesinde gazozunun içine hap atılan heidi hapı bir başka ifade ile
öhö öhöyü yuttu. sabah uyanan heidi dehşetler içinde kaldı, clara karşısına dikilmiş kahkahalarla gülüyordu. heidi o günden sonra kaderine mahkum oldu. peterin yüzüne bakamazdı. adını da helena olarak değiştirdi ve türkiyeye gönderildi. karşılaşanlar olursa ricadır el sürmeyiniz.
gelelim
şirineye. şirine ki o kadar yıl o sürü gibi erkeğin arasında taze bir çiçek gibiydi. bir sene evlenme merasimmi olacaktı da şirin baba bile hazırlandıydı kendini beğendirmek için. ancak şirine hiç biri lie evlenmek istememişti ve kurtulmuştu. derken
gargamelkötü bir şirin yarattı. adı
örgülü idi. gargamel öyle bir oyun düzenledi ki herkes örgülünün gerçekten iyi bir şirin olduğuna inandı. bir gün şirineyi ormana çeken örgülü onu bir orman cücesinin kollarına bıraktı. şirinenin sevdiği böğürtleni ilaçlayan örgülü ve çetesi onu tuzağa düşürdü. o günden sonra şirine afaroz edildi, köye bir daha dönmedi. ormanda eskortluk yapmaya başladı. böylece gargamel şirinlerden en büyük intikamını aldı. bütün şirinlerin bakir olarak ölmelerine engel olacak tek şeyi onlardan çalarak...
bu duruma alet olduğuma inanamayarak yazımı bitiriyorum. saygılar saygılar...