görseller
kötü yola düşen çizgi film karakterlerikötü yola düşen çizgi film karakterleri

belki ilginizi çeker
  1. · şirine kredi kartı borcunu asansörde ödemiş
  2. · ay savaşçıları
  3. · hentai
  4. · depresif pollyanna
gündem

kötü yola düşen çizgi film karakterleri  

1. ukteci: nicki fantastik karakterler içermeyen yazar

"ana tema heidi ve şirine.

doldurun bakalım, güzel olsun."

öncelikle gayet fantastik bir durumdur kendileri, şahsına münhasırdır. tüm çocuklardan özür diliyorum. ama ukte olarak kalmasın içimizde. tekrar özür...

heididir ki keçiler gibi hop zıp hop kırlarda koşar, erkek olarak ise bir peter bir dedesi bir de köpeklerini bilirdi. ne olduysa claranın gelmesiyle oldu. clara sakat ayağına yatıp heidiyi kendine bağladı. o başındaki kadında çalıştığı evin mamasıydı, ismi lazım değil. neyse bunlar dağ evine geldiler falan birlikte kır gezileri vs. bir gün clara heidiyi şehre davet etti. heidi ilk zamanlar ayakkabı bile giyemezken, sıkılırken sonraları şehir düşkünü olup çıktı. süslü püslü giyinmeler, makyajlar, gece gezmeleri... peter bekler durur keçiler önünde. fakir ama gururlu bir gençtir ve heidi adına hiç kuşkusu yoktur. neysem clara aynı ayağa devam. efendim heidi clara vasıtasıyla bir delikanlı ile tanışır. o da aslında melek görünümlü bir şeytan, yani patrondu. heidinin aklını çeldi. yine bir akşam gezmesinde gazozunun içine hap atılan heidi hapı bir başka ifade ile öhö öhöyü yuttu. sabah uyanan heidi dehşetler içinde kaldı, clara karşısına dikilmiş kahkahalarla gülüyordu. heidi o günden sonra kaderine mahkum oldu. peterin yüzüne bakamazdı. adını da helena olarak değiştirdi ve türkiyeye gönderildi. karşılaşanlar olursa ricadır el sürmeyiniz.

gelelim şirineye. şirine ki o kadar yıl o sürü gibi erkeğin arasında taze bir çiçek gibiydi. bir sene evlenme merasimmi olacaktı da şirin baba bile hazırlandıydı kendini beğendirmek için. ancak şirine hiç biri lie evlenmek istememişti ve kurtulmuştu. derken gargamelkötü bir şirin yarattı. adı örgülü idi. gargamel öyle bir oyun düzenledi ki herkes örgülünün gerçekten iyi bir şirin olduğuna inandı. bir gün şirineyi ormana çeken örgülü onu bir orman cücesinin kollarına bıraktı. şirinenin sevdiği böğürtleni ilaçlayan örgülü ve çetesi onu tuzağa düşürdü. o günden sonra şirine afaroz edildi, köye bir daha dönmedi. ormanda eskortluk yapmaya başladı. böylece gargamel şirinlerden en büyük intikamını aldı. bütün şirinlerin bakir olarak ölmelerine engel olacak tek şeyi onlardan çalarak...

bu duruma alet olduğuma inanamayarak yazımı bitiriyorum. saygılar saygılar...
      (idiot, 25.03.2009 13:22 ~ 20.06.2009 00:03)
    2. o heidi var ya o heidi. saf, temiz kız ayaklarına yattı yıllarca. hepimizi kandırmaya çalıştı ama artık gerçekler su yüzüne çıkıyor kimse engel olamaz buna.

zavallı dedesine dağlara bayırlaya gidiyorum diyerek, keçileri de mazeret göstererek fingirdemeye gidiyordu. zavallı petere elletip koklatmazken, namuslu ayaklarına yatıp ilk deneyimini keçilerle gerçekleştirmişti.*
      gözü hep yükseklerdeydi. benim diğerlerinden ne eksiğim var diyerek gözünü en yükseklere dikmek neticesinde, en çarpıcı, en seksi jartiyerleriyle o playboy senin bu playboy benim yatak fantezilerine girmiştir. çeşitli kodomanlar sayesinde zirveye de ulaşmıştır şıllık. zavallı peter aklını kaçırıp kendini dağa taşa vurmuş, dedeciği de kalp krizinden dolayı kaldırıldığı hastanede bütün uğraşlara rağmen kurtarılamamıştır. heidi ise bu durumu sallamayıp yoluna devam etmiştir. para hırsı gözünü bürümüştür. ama sonunda bir manyak tarafından evinin önünde, yüzüne kezzap atılarak belasını bulmuştur. şu an nerede olduğu bilinmemektedir.

şirine. ah o şirine. bütün şirinler köyündeki gençlere gösterip vermeyen hatta elletmeyen şirine. o ne malın gözüdür o. bütün o gençlerin iflahını kurutmuş, sabahları ıslak kalkmasına sebebiyet vermiştir. ama bu şirinenin vermeme amacı, ne acıdır ki şirin gençlerinin pipisinin küçük olmasıdır. bana yetmez, tatmin olmam düşüncesiyle şirinlerin en büyük düşmanı gargamelle gizli aşk yaşamaya başlamıştır. geceleri gizli gizli onun şatosuna gidip iğrenç ilişkilerde bulunmaktadır. sonra da köyde namuslu kız ayaklarına girmektedir.
      bu şirine yosması yine bir gece gargamele giderken şirin baba takip etmiş ve iğrenç yatak fantezilerini gözleriyle görmüştür. bütün yaşananlara tanık olmuştur. zavallı adamın sakalları o an da bembeyaz olmuştur. şirinler köyüne zor dönmüş, sol tarafına felç inmiştir. adamcağız konuşamaz, hareket edemez hale gelir.
      şirine aşiftesi bu durumdan yararlanıp kimseye bir şey anlatmamış, pisliklerine devam etmektedir. hala köyün gençleri şirineyi masum sanmaktadırlar.

şeker kız candy'e hiç geçmiyorum arkadaşlar. o zavallı antony neden attan düştü sanıyorsunuz siz ha. adı boşuna mu candy bu kızın? düşünün neyle fantezi yaptığını ki candy yani. * zavallı antony bunu öğrenince bir hışım adına atlayıp "ata binmiş gidiyor, götü zırt zırt ediyor" şarkısı eşliğinde (gerisini hatırlayamadım, aklıma gelirse yazarım) son sürat giderken attan düşüp ölmüştür hayatının baharında. ah zavallı ve yakışıklı antony. candy ise özel bir okulda zengin ailelerin şımarık çocuklarıyla candy fantezisi yapmaktadır hala.

evet biliyorum hepinizi hayal kırıklığına uğrattım bunları açıklayarak. ama olayları yine de siz çok üzülmeyeseniz diye tüm çıplaklığıyla açıklamadım. üzülmeyin hayat bu. ve lütfen bana kızmayın. tüm bunlar sizin iyiliğinizi düşündüğüm içindi. beni anlayacağınızdan eminim. çok üzgünüm inanın bana.
      (coolgirl, 27.03.2009 14:37)
    3. (condom kursunu, 27.03.2009 14:46)
    4. bence pamuk prenses karakterlerden en kaşarlanmış olanıdır. yedi cücelerle önce tek tek ve gizli gizli bereber olmuş, en sonunda da orgy yaparken görülmüştür.
      (hübsches baby, 08.05.2009 15:52 ~ 16:39)
    5. (therealman, 08.05.2009 16:11)
    6. (bkz: uchiha sasuke)" onmousedown="return bkc('3428145','+%60uchiha+sasuke%60')">uchiha sasuke)

not: bu arada oraya kadar izlemeyen üstteki karakteri okumasın.
      (valinor, 08.05.2009 16:17 ~ 16:18)
    7. kötü yolda olanların başında bayrağı kırmızı başlıklı kız taşıyor ki zaten kırmızıyı seçme nedeni de dikkat çekmek.bakmayın onun iyi aile kızı, vefalı torun, masumiyet abidesi gibi durduğuna, içinde bin beygir gücünü gizler o aşifte..o yok mu oo...zaten pelerin falan hikaye sırf görüntü amaçlı asıl içindeki dantelli jartiyeriyle göz kırpıyor sağa sola.
      azgınlığı başına vurduğu için canıımm asfalt yol varken kestirme yolu bahane ederek ormana dalmıştır ki belki beni kaldıran bir avcı,kamyoncu en kötü ayı falan bulurum diye...
      zaten "gözün neden büyük? aletin de büyük mü? büyükse göster bakalım.." falan derken en sonunda kurda vermiştir.her nekadar kırmızı başlıklı kız işini bitirdikten sonra kurdun ninesini yediğini öğrensede bir gram pişmanlık yaşamamıştır.
      (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 08.05.2009 16:47)
    8. (iron fist, 08.05.2009 17:27)
    9. polyanna var olm en kralı.hem de iyimser orospu.

tanım:hayatın sillesini yemiş veya bu işi zevk için yapan çizgi film karakterleridir.
      (batsheva, 08.05.2009 17:29)
    10. april o'nealdır efendim. 4 kaplumbağaya birden verdiği basında duyulduktan sonra işinden atılmış, shredder kaplumbağaları kestikten sonra da bu işe başlamıştır.

diğeri de pokemon daki misty dir. zaten kıçı başı oynayıp duruyodu. ama bu paraya değil pokemona veriyo abaza kardeşlerim. şimdiden poketoplarını alıp çıkın yollara. hatta su pokemonuverirseniz sakso bile çekiyomuş.
      (kiaransalee, 08.05.2009 17:58 ~ 18:33)
    11. (bunalım, 08.05.2009 17:59)
    12. (bir cinnet, 08.05.2009 18:27)
    13. (bkz: hentai)
      (eden, 08.05.2009 18:54)
    14. (maglor, 02.07.2009 23:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil