belki ilginizi çeker
  1. · karabasan
  2. · kötü rüya
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · friedrich wilhelm nietzsche
  9. · 5 saat boşalmadan gidip gelen adam

kötü rüyalar  

1. (bkz: karabasan)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 07.04.2005 01:52)
  2. en yakın arkadaşınızla seviştiğinizi gördüğünüz rüyalardır...
    (azami kırk çöp, 07.04.2005 17:53)
  3. (azwepsa, 07.04.2005 17:55)
  4. "hayırdır inşallah" ile sonlandırdığımız rüyalardır.
    (bliss, 11.09.2005 00:36)
  5. rüyanızda ağladığınız rüyalardır.
    uyanınca bile etkisinden kurtulamazsınız,hala ağlamaya devam edersiniz...
    (spooky, 11.09.2005 04:02)
  6. ertesi sabah vücüdun herhangi bir uvzunda ya da bir kaçında uçukla fışkırmasına sebep olan rüyalardır. bu tür rüyaların etkisinden kurtulmak baya zordur. karabasan olduğu zaman ise bu rüyalar daha acı verir.
    (cyclops1988, 02.08.2007 23:58)
  7. adile naşit'i dört inzibat tarafından idama götürülürken görmek. ne bu şimdi?!
    (gakko, 03.08.2007 23:23)
  8. bülent ersoy ile aynı yatakta uyumak.üstüne tanımam.
    (kelebekler kayısı yemez, 03.08.2007 23:34)
  9. ablamın dün gece gördüğü rüyadır. 12.05.2008 tarihi kafasında belirmiş ve peşinden kanlıca merkez üssü olan büyük bi deprem başlamış. caminin müezzini de minareye çıkıp (deprem olurken) insanlara evlerini boşaltmaları için bağırmaya başlamış. benden size söylemesi!

(bkz: hayırdır inşallah)
    (billie jean, 07.05.2008 23:38 ~ 23:39)
  10. gün boyunca her sessizlikte aklınıza gelmesi, rahatsız etmesi muhtemel, can sıkıcı rüyalardır. bazen sevdiklerin öldüğünü gördüğünüz, bazen de ne zamandır aklınızı kurcalayan hadiselerin, korkuların en yakınlarınıza, belki kendinize bile söylemekten çekindiğiniz baskısının varlığını tokat gibi yüzünüze çarpan rüyalardır. uyanınca bile aynı sıkıntı hala kalbinizin orda bir yerde düğüm düğüm durmaktadır. gerçek olmadığını, hatta olmayacağını bilseniz de, yine de gülümsemenize gölge düşürür. o yüzden çabucak unutması en hayırlısı olan rüyalardır.
    (meerjungfrau, 15.10.2008 22:31 ~ 23:02)
  11. gerçekten hayattan nasibini almış rüyalar olabilir. bugün gerçekten kötü bir rüya gördüm. konu itüsözlüktü. bir başlık altında hafif uzun bir giri yazmışım. tekrar okumadan göndermişim. girim yayımlanır yayımlanmaz okudum. bir de ne göreyim, ''tanım cümlem'' yok!! hemen düzeltiyordum edit butonuna basmıştım ki giriim hoopp çöpe, bende de artık çaylaksınız gibisinden bir yazı. allah kahretmesin dedim. daha panel'imde mesajlarım vardı cevaplanacak. yine mi yaa dedim. uslu uslu otururken 2.kere çaylaklık neden bana reva görüldü dedim. geçen seferki gibi gözlerim doldu. ikinci evim beni kovmuştu ve kim bilir bu seferki cezam ne kadar uzun olacaktı... sonra uyandım. ama gerçekten rüyamdan ders aldım. bir daha girilerimi 3 kere okuyup göndereceğim.
    (thedill, 11.07.2009 17:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil