belki ilginizi çeker
  1. · köpek gezdirirken kız tavlamak
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · öğretmenler günü
  7. · ugg
  8. · çalgan
  9. · boylumlama

köpekleri kızlara havlamama konusunda eğitmek  

1. yapılması şart olan eğitimdir.lakin bazı köpekler kendi kendine bu huyu kazanırlar.bunun sebebini araştırdığınızda ise cevap olarak kızların köpeklerle kötü anlamda uğraşmamasını ve onları sevip okşamalarını, bazı erkeklerin ise aptal hareketlerle şebeklik yaparak köpekleri * *kızdırmaya çalışmasını göreceksiniz.köpekler insanlarda cins ayrımını nasıl bu kadar kolay yapabiliyor bilinmez ama benim köpeklerimin ben bu eğitimi onlara vermeden kendilerinden bu özelliği kazanmaları gerçekten büyük bir şans.*
    tabi insanın aklına aynı zamanda bekçilik yapan köpeklerin dişi olan bir hırsıza havlamaması ihtimali geliyor.günümüzde pek fazla dişi hırsız evlere soyguna gelmediği için buna bir çözüm düşünmedim henüz.
    (culdesac, 20.03.2005 16:51 ~ 16:54)
  2. (bewitchingwitch, 20.03.2005 17:07)
  3. (thorgrim, 20.03.2005 18:24)
  4. kızın ilgisini çekmek amacıyla ne yapıcağını şaşıran hatta bu uğurda köpeğe eziyet etmekten çekinmeyen yurdum abazanlarına özgü davranış biçimidir.bazılarında hayat felsefesi olmuş olabilir.yazıktır.
    (deaftones, 30.06.2007 22:51)
  5. gereklilik sırasına göre kesinlikle birinci olamayacaktır.1.lik için --->(bkz: erkekleri kızlara havlamama konusunda eğitmek)
    (fluwn, 30.06.2007 23:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil