buluşu bir yapılsa kesinlikle yok satacak alettir kendisi!
ne rezil, ne zor, ne asab bozucu bir işlemdir köpek yıkamak arkadaş!
2 adet kalem pille çalışan, "bik bik bik vik vik vik" diye öten oyuncağımsı kanişlerden bahsetmiyorum ben... suyu gördümü içindeki
exorcisti ortaya çıkaran büyük köpeklerden bahsediyorum! evi bahçeli olanlar için sorun yoktur aslında, takarsın hortumu bağlarsın köpeği "yer misin yemez misin lan" der yıkayıverirsin yaz aylarında... peki ya bahçesi olmayanlar?
insaflı davranıyorum bu sefer, kıç kadar duşakabine değil ama küvete talim ediyorum sizleri. iki dakika önce "otur" dediğinizde oturan fakat şuan "dur, lan rahat dursana, bekleee... bekle dedim! bekle dedim sana! aman beeğğğğ!" feryatlarınıza kulak asmayan bir adet rot, danua (oha! küvette danua mı?), pitbull tarzı bir köpekle küvet... hayal bile etmek istemiyorum! sudan çıkmış sıçana dönmeniz an meselesidir. bir de "ulan bok var ıslattın beni!" diye iki bırık cırık ses çıkarıp arkasından silkelenen havhavımızın bütün banyonun içine etmesi an meselesidir!
buradan yaratıcı mucitlere sesleniyorum! yaratın artık böyle bir alet de, köpekseverleri kurtarın bu işkenceden!
ukteci:
nett