|
|
- anti-komünist kayış kopmasını müteakip içine düşülen katatonik kahkaha hali. elde katana dürt dürt bitmiyor.
(bkz: @2572011)
(bkz: @2571715)
(bkz: @2572046)
- mevcut köncönktür gözönüne alındığında, köncönktürel olarak kafası ezilmesi gereken komünizmden kaynaklanır. global köyde kayış koptu, "nelerloloyor, anlamıyorum. çok sıcak." kayışın mı yok üzülme, gir halaya. tey tey tey !
yeter be, karnım ağrıdı gülmekten!
- sanayideki hüsnü ustaya gidip yeni kayış alalım demiş bir grup, meğer usta % 47'denmiş. % 52 olarak eylem koyacaklarmış ama çok fena kalaylamış usta milleti. işte şok açıklamalar:
"kömönöstlere çök kızgınım. ergenekön öperasyönünü desteklemediler. köreselleşme diye bir şey var hem. halay çekmeyle olmaz ö işler. entögre olacaksın dönyaya."
hülasa, köncönktörel kayış kopmasından herkes muzdarip.
- (bkz: manyak eğleniyoruz)
- (bkz: kayışın koptuğu giriler)
- sonuna doğru göğüs kafesimden kasıklarıma uzanan bir iç gıdıklanması hadisesiyle baş başa bıraktı bu beni. gerçekten.
- (bkz: sürekli kopuyor efendim durduramıyoruz)
- bu tip bir kopma sırasında köncönktörel yan bağlardaki gevşeme nedeniyle hasta sürekli olarak bir gülme haline giriyor. özellikle sıcaklığın tavan yaptığı aylarda çok sakat.
- vermezsem olmaz. haydi cemaat-i komünist; kop kop!
- bu köncönktör olayı hayatıma ilk ve son kez turgut özal zamanında girdi. o zamanlar bir koyup bin alacağımız yıllardı. ama özal'a göre biz bir bile koymadığımız için kalanlar bize "bir bir" derken bin defa koymuşlardı. o zaman yaşım 11-12 idi ama köncöktörü kılcal damarlarımda bile hissediyordum. bunun köncönktörle ilgisi var mı bilemem ama, "saddam kimyasal bomba atabilir" diye kimyasal etkilerden korunmak için 4. kattaki evinin camını dışarıdan naylonla kaplamaya çalışırken düşüp ölen komşumdan dolayı kayışım bayağı kopmuştu. o zamanlar çocuk olanların çoğu şimdi psikomanyak, hatta deli manyak. bu tip kayış kopmasına köncönktörel kayış kopması deniyormuş galiba. hmm.
- - köncönktörünü sevsinler senin, oğlum göster bakim cümle aleme könçüktür neymiş! hehe bizim oğlan iyi köncönktörcüdür, mastırını yaptı caaanım hahahaha!
- sırıtma bey! köncönktrörel olarak yani hihi..
|