|
|
- müşteri velinimettir lafını bujiteri verilimittir gibi telafuz ederek nefretimi kazanmış, bu haliyle milyar dolarlarım olsa jvc aldırtmayacak reklam kahramanı.
- (bkz. sik kafalı japon askeri)
- ses tonu ve konuşma stiline bakılırsa biraz moron bir tip olduğu kestirilen bu kardeşimiz, yamuk yumuk türkçesiyle pahalılıktan dolayı bir türlü satılmayan jvc marka video kameralarının peşin fiyatına taksitlendirildiğini bize müjdeliyor.. reklam sektörünün akıllarda kalma teması çerçevesinde, koskoca bir kiremide vurarak 5 eşit parçaya ayırıyor..kafasına göre şirinlik yapıyor..ybsg..
- jvc tarafından vatanımıza ve milletimize japon olarak yutturulmaya çalışılan fakat sağlam kaynaklardan öğrendiğime göre aslında kırgız olan vatandaş..
(geyik, 20.09.2004 13:43 ~ 13:43)
- kendisi hakkında yazılanları okuduktan sonra "adamın işi olmamak, reklamdaki oyuncuya gıcık kapmakla uğraşmak" demekle dememek arasında bırakan japonumsu. oldukça şirindir. ghost in the shelldeki birini anımsatmasıyla ayrı bir sempati uyandırdı.
- görünce içimden bikaç capon tokatlama hissi uyandıran insan...
yok efendim 1900 bilmem kaçta bilmem neyi kim bulmuş..
siz buldunuz..noldu yani..
tamam biz 3.dünya ülkesiyiz..
biz de insan hakları yerlerde..
enflasyon diye başka şeyler yutturuyorlar bize..
olsun..
ya da ihracatımız sizin 50'de biriniz de olabilir..
nolmuş.
kişi başına düşen milli gelirimiz 3500 dolarsa ne var yani..
hem bizim teknolojik yatırımlarımız yok gibi bişi..
her yıl ar-ge'ye ayrılan bütçemiz de dünyanın 100'de 1'ine yakın..
buna da tamam...
ama dünya kupasında nasıl koyduk size..ohhh...
- itü vadi yurtlarında kalıyor. arada bir koridora çıkıp şu tarz bir şeyler söyler:
- gecen gıce banim kapimi çalip kim kacti?(mavio, 28.02.2005 19:44 ~ 03.03.2005 00:50)
- bu ayki kemikte sol kroşe köşesinin ve dolayısyla sağ sıvaz köşesinin ilk konuğu.
- jvc nin satış grafiğindeki düşüşün nedeni
- her o tarafların insanı gibi dişlerinin çarpıklığıyla rüyalarıma giren adam. japonlar falan sırf o dişler yüzünden vampir olamayıp vampir animeleri ile tatmin oluyorlar, bu ve bunun gibi arkadaşlara bakıp bunu çıkarıyorum ben.
- tefal reklamındaki ellerini kullanamayan spastik kızla yarışabilen moron görünüşlü capon...
- (bkz: salak reklam karakterleri)
- jvc firmasının karizmasını tek reklamla yok edebilmiş şahsiyet. sony'nin reklamlarını görünce jvcnin ürün kalitesi tamamen gözardı edilebilir.*
(pastaci, 28.02.2005 23:54 ~ 23:54)
- biz burada arkasından atıp tutmakla yetinirken o aşağıladığımız reklamdan doğrudan ya da dolaylı olarak kazandığı paraları ağız tadıyla yiyen insan. birkaç yüz giri olsun ki zenginin malı fakirin parmaklarını yorsun.
- (bkz: tam sopalık olmak)
- en sonunda kendimize benzettiğimiz, borç nasıl alınır konulu reklamlarda konuk edip,kadrolu oyuncu haline getirip, ücretini ödemeye geldiğimizde de katkıları için teşekkür edip gerisin geriye memleketine postaladığımız figür.
- bir jvc reklamında "indirimden hoşlanmıyoruz, ama dolar düşük" diyen tuhaf reklam karakteri.
- (bkz: onun ben amına koyim)
|