21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 837 tane
günün başlıkları: 837 tane
- ·
- ·
- ·cumhurbaşbakan (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·hulk vs thor (2)
- ·yesilelbiselikız (3)
- ·
- ·
- ·youtube (2)
- ·petrol mavisi (2)
- ·oğlum bak git (17)
- ·
- ·eluch (2)
- ·
- ·
- ·uludere katliamı (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·çörekotu (2)
- ·gheorghe popescu (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·asdasd qwerty (6)
- ·kadın peygamber (10)
- ·
- ·
- ·
justin bieber ın michael jackson dan iyi olması
- günümüzün musıkî otoritelerince kabul gören bir gerçek. artık dar görüşlülüğü bırakalım, ufkumuzu genişletelim. müzik 80'lerden ibaret değil. her gün bir sürü yeni san'atçı namzet oluyor. bunlardan pek azı tutunabiliyor. justin bieber ise onlardan biri. kalitesiyle kısa sürede kalplerimizi fethetti bu küçük adam. kaliteli sound'u ile beni bile salon danslarından tekno danslara, efendime söyleyeyim, şoko partilere sevkedebildi. michael bir modaydı ve geldi geçti. artık kendisini dinleyen kalmadı. oysa bieber'ın yaşı daha genç, ömrü uzun allan izin verirse. daha bizi uzun yıllar neşelendirecek.
hem justin bieber efendi çocuktur. kafasına pet şişe yese bile efendiliğini bozmaz, sövmez. şarkısını söylemeye devam eder. kalenderdir. şımarık değildir.
michael jackson'u ise ben hatırlıyorum, ikinci baharımdayım o zamanlar, ülkemize teşrif buyurmuş idi. iii. selim han'ın tahtında klip çekip manita emecekti terbiyesiz. izin vermediler. yaka paça dışarı attılar. michael jackson falan demediler yani. moonwalk yaparak uzaklaştı. zaten başka bir şey bilmez idi.
oysa bakın justin bieber güzel ülkemiz hakkında neler demiş:
"turkey? turkey is perfect, buddy! i looove turkey and i waiting christmas for turkey. this is very exciting!"
yılbaşını ülkemizde geçirmek istiyormuş sanırım, ben öyle anladım. gelsin tabii, başımızın üstünde yeri var. 23 nisan'da da bekleriz. trt çocuk korosunda bir şarkı söyletmeden göndermeyiz.
edit: çığ gibi büyüyerek gelen artı oylarla destek veren sözlükçülere teşekkürler. yarışmanın galibi belli olmuştur. - (bkz: yok ebenin amı ali sami)
- micheal jackson, justin bieber gibisini göt cebinden onar lira şeklinde çıkartır. götten uydurma bir yanlış tespittir. götten uydurma olması yanlışlığının ispatıdır. kısaca;
(bkz: ybsg) - micael jackson şapka takıp sahnede robot hareketleri yapan başarısız bir şarkıcı iken justin bieber parlak geleceği ile umut vaadeden yakışıklı bir kardeşimizdir. micael olsa justin'i taciz ederdi. al michael'a bir eksi puan daha.
michael'in ne sesi ne yüzü vardır. bieber'da ise michael'da olmayan her şey mevcuttur.
aristo mantığından biraz nasibini almış olanların gerçekliğini tasdik edebileceği bir şeydir. - (bkz: ölünün arkasından konuşulmaz)
- daha dün ünlü olmuş saçlarını yana tarama özürlü acemi çocuğun, kaç bin yıllık pop kralı ünvanı taşıyan michael jackson'dan iyi olduğunu söylemeye cüret eden bizden değildir.
- http://i37.tinypic.com/...
- (bkz: siktire şayan)
(bkz: mal beyanı) - (bkz: sazan avı)
- (bkz: götümün ucuyla güldüm panpa)
- (bkz: http://www.incicaps.com/...)
- şu da bir gerçek ki,michael jackson ile justin bieber aynı zamanda sanatlarını icra etmiyorlardı. michael'ın dönemi 80'lerdi,justin ise günümüzde. yani, "dönemi" diye bir kavram var ya! michael dönemi ve justin dönemi olmak üzere ikiye ayrılmış oluyorlar. ama şunu söyleyelim,michael'in pop müziğin şimdiki kıvamında olmasını sağlayan kişidir. michael olmasaydı pop,belki de bu kadar ilerlemezdi..
- (bkz: metallica nın the beatles tan üstün olması)
al birini vur ötekine! - katıksız gerçektir.
justin bieber ki müzik tarihinde çığır açmış bir kişilik. ufacık yaşında dünya çapında ün sahibi olmuş bir müzik dahisi. yeni nesil beethoven. altın çocuk.
diğer bir yanda da sahnede robot figürleri yaparak şarkı söyleyen olacak o kadar tiplemesi gibi bir tip.
sonucu anlamak için 20 iq bile yeter. - bir çocuğun pipisini açıp ilgi çekmeye çalışması kadar takdire şayan varsayımdır...
(bkz: hakkat mi) - (bkz: yapma canım)
(bkz: yapma arkadaşım) - (bkz: ne içtiysen söyle tüm ülkede yasaklansın o içki)
edit: genç belieberlar rahatsız. - daha kaç yıllık kariyeri varki bu çocuğun michael jackson la karşılaştırıyosun türkiye şartlarında küçük iboyla tarkanın karşılaştırılması gibi birşey.
(bkz: ergen tespiti)bu başlığı atanın yaşı tahminimce 16-17 civarı diye düşünüyorum muhakame yeteneği pek fazla gelişmemiş.böyle bir karşılaştırma için en az 15-20 yıl beklemek gerekiyor - doğruluğunu google fight'ın da tescil ettiği karşılaşmadır.
justin bieber: 51600000 results
michael jackson: 21100000 results
kazanan: justin bieber!!! - justin bieber malının ,saçlarından daha suratını bile görememişken,rihannaya çıkma teklif etmiş yatağa atmayı düşünmüşken bu mal beyanı önermeye yapılacak tek tanım: böbelere balondur.
- (bkz: ileri demokrasi gençliği) (!)
- kanıtı: bakınız, 2012 yılında michael jackson nerede? yok. ama justin bieber var. çünkü o en iyisi. yeeeey!
- (bkz: beyin bedava)
- rahmetlinin ruhu gelip böyle düşünenleri çarpar diye ümit ediyorum bu önerme karşısında.
- ileride bizim tarihimizi yaşantımızı inceleyecek neslin genelinde hakim olacak kanı.