|
|
- dördüncü nesil bir justfrozen.
- dünyanın en hızlı trip atan insan yavrusu.
kısaca; sn. porselen tripatör.
(bkz: lütfen danışmaya)
- 48 tane girisinin tümünü okuduğum, müzik bilgisi kuvvetli, sohbeti hoş yazar.
- müzik konusunda konuşucak ortak konular bulduğum,chat şeysinde muhabbet ettiğim yazar.zirveleri ekse de biz affettik kendisini,bi dahaki sefere oturup muhabbet etmek için bahane istemiyoruz o kadar!
- tavşan gösterip sol vuran yazar.
- miriba dediği andan itibaren aman da aman deyip yanaklarını sıkma hissi peyda olmuştur bende.
bir daha ektiği zirve olursa evinden alıp getireceğimdir.
edit:(bkz: ben pek sevdim)
- buraya gelme fikrini aklıma sokan kişidir. izmirlidir, basisttir, inşaat mühendisliği okumaktadır. sevecen, anlayışlı ve iyi kalpli olmasının yanı sıra iyi bir dinleyicidir de.
- favori eserlerini sırayla seçerek tool kelimesini oluşturmuş yazar. garip.
- sohbetini de kendisi kadar sevdiğim türünün tek örneğidir.
fakat bir sebepten bana küsmüş yazardır.
sebebi şiddetle merak etmekteyim.
--fro* searching j fro*--
- akşam akşam her bokumuz tam da shadowsky mı sansamp bass driver mı kıl mı yün mü alsak diye düşünüyoruz amk dememle fena triplere girmiş basçı bir arkadaşımızdır. dilin kemiği yok işte arada heves kırıcı olabiliyor.
üzülme baro al hepsinden koy bi tarafına soundun. yakışır.
- tek çocuk olarak başladığım hayatımda ortaokuldan başlayarak yanımda olmuş, bana kardeşliği öğretmiş kişi. izmiri özlememin en büyük sebeplerinden bir tanesi.. * *
- (bkz: two of us)
- güzel setup kurmuş kendine, biraz pahalı almış ama olsun. bence biraz daha fiyat araştırması yapmalı.
- o kadar dedim bırak distorşınmış vahamiymiş mahamiymiş gavur işleriylen uğraşma dinletemedim. planladığına göre kurcak setupı vercek cangırtıyı hoplatcak yürekleri.
- o bir sinema insanı
o bir kendimi suçlu hissetme nedenim
o bir eğlence insanı
o bir kipa cinebonustaki kızıl saçlı gişe görevlisini şirin bulup beni delirten insan *
o bir en iyi arkadaşlardan yazar kişi
bu kadar.
- acizliğini fuzz, overdrive ve distortion gibi tonların arkasına saklayarak yaşamaya çalışan yazar insanı.
- (bkz: justin chancellor)
- yer yer sızan,uykusu olan,yaz okuluna kalmış,vizelerle boğuşan kanka.
p.s. o uno oyun kartlarından istiyorum *(poison, 23.07.2008 13:33 ~ 13:33)
|