belki ilginizi çeker
  1. · yaran msn diyalogları
  2. · imogen heap
  3. · speak for yourself
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · domuz gribi
  3. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  4. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · tanrıya sorulacak tek soru
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · slow
  9. · hadımköy

just for now  

1. imogen heap'in 2005 yılında çıkardığı speak for yourself deki süper şarkılarından biri..canlı performansı da ayrı bir güzeldir..

http://www.youtube.com/...

just for now
    just for now
    just for now
    just for now
    just for now
    just for now

it's that time of year
    leave all our hopelessness's aside
    if just for now (just for now) leave awhile
    tears stop right here
    i know we've followed a bumpy ride.
    i'm secretly along your side

how did you know?
    it's what i always wanted
    could never have had too many of these
    well i, quit kicking me under the table
    i'm trying; will somebody make her shut up about it?
    can we settle down please?

it's that time of year
    tears stop right here

lie down
    deep breaths
    count to ten
    nod your head

i think something is burning
    now you've ruined the whole thing
    muffle the smoke alarm
    whoever put on this music?
    better quick shop remove it
    pour me another
    oh, don't wag your finger at me

it's that time of year
    tears stop right here

get me outta here
    get me outta here
    get me outta here

get me outta here
    get me outta here
    get me outta here

get me outta here
    get me outta here
    get me outta here
    get me outta here
    get me outta here
    get me outta here
    get me outta here
    just for love
    just for love.
    (colony of birchmen, 15.05.2007 23:38 ~ 09.06.2008 23:32)
  2. altıncı nesil bir adet yazar kişi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 14.05.2009 23:19)
  3. fight club sever yazar.ama bir duygusal bir hassas ki sormayın gitsin.
    (defanstaki son adam, 02.08.2009 19:28 ~ 23:11)
  4. kıskanç olduğuna kanaat getireceğim yakında ya da sanırım diyecek bir şey bulamayınca hevesini kursağında bıraktım istemeden de olsa ama yine de ohh olsun demek geldi içimden. nispet değil mi işte

(bkz: hıh) *
    (bi sor neden yazıyorum, 03.08.2009 00:32)
  5. şu anda okumakta olduğunuz giri, bu noktadan sonra gerçek yaşamlar ve gerçek kişiler hakkında feci derecede spoiler içermektedir.
    hayat denilen kumar masasında, şanssız bir el tarafından atılmış bir çift zar gibiyiz onunla. aynı masanın farklı köşelerine yuvarlandık önce. tıpkı, canım ülkemin birbirine benzeyen ancak birbirinden çok uzaktaki iki laboratuvarında çürüyüşümüz gibi. derken, yuvarlanmayı bıraktık ve durduğumuzda üzerimizde aynı sayılar vardı. tıpkı; hobilerimizin, fobilerimizin, hayattan çaldıklarımızın ve hayata hibe ettiklerimizin aynı olması gibi. açıkçası, ben onun kadar cesur olamadığım için fobilerimiz kısmen örtüşüyor, onunkiler benimkilerin alt kümesi diyelim. nihayetinde, kader adı verilen başka bir oyuncuya ait el, başka bir oyunda tekrar kullanılmak üzere kaldırdı bizi kutuya. artık kısmen daha yakındık. bu sayede gördüm 6 farklı yüzünü. neredeyse beni bile şımartmayı başarabilecek kadar anlayışlı oluşunu da gördüm, birini kırmanın düşüncesinin bile onu sıkmasını da. benim çizgiyi aştığım zamanlarda bile utanıp sıkılan o oldu. bazen şakayla, bazen stres atmak için yüklendik birbirimize. o kadar yumuşak ki kalbi, kırılması teorik olarak imkansız. benim sağım solum belli olmaz deyip, kızgın zamanlarında ne yapmam gerektiğini bile öğretti bana.birbirimizi hiç duymadık ama, birbirimizi tamamen anladığımıza eminim. benim gibi kısmi kişilik bölünmeleri yaşayan bir manyağın her karakteriyle ayrı ayrı anlaşmayı başardı. kapalı modemleri cana getirdi tek bir dileğiyle.temiz kalbinin bir yansıması olan sayfasını kirletmek istemediğimden, söyleyecek çok sözüm var daha diyerek bitiriyorum yazımı, külkedisi.
    (alter ego, 05.09.2009 01:25)
  6. sabah sabah metrobus duraklarında bekletiyor beni bu just for now.bazen beklerken fenalık geçiriyorum, korkuyor, beti benzi atıyor. sonra omzumdan tutup kanka iyi misin diyor.ama ona kötüyüm demek gelmiyor insanın içinden. bir kez gülümsüyor şöyle yine gözünün içine bakıp iyimisin diye kötüyüm diyemiyorsun.süperim kanka hadi gidelim...sonra başlıyor anlatmaya.kanka dün yine felsefe okudum çok güzel bişey bu felsefe yaa.filozofların hayatlarını okumaktan,onları incelemekten zevk alıyor.kült film izleyip izleyip beni de ağına çekmeye çalışıyor.ama ben direniyorum hayır kanka kült film izlemiycem sonra öbür filmlerden sıkılırım, ama o tavsiye edince yine duramıyorum gidip kült film izliyorum. insan onu sevmeden edemiyor..çokta fıkır fıkır bir yapısı var, sürekli heycanlı,sürekli bişeyler anlatıyor,sürekli gülüyor..insanda sabah kalkıp metrobuste beklemek için bi istek oluşturabilecek ten insan o gibi geliyor bana. insanı iyiye yönlendiriyor.ne zaman kanka bugün derse girmeyelim yaa ne gerek var gidelim kahve içelim,batak atalım desem hayır kanka derse girelim sonra onları da yaparız deyip beni kandırıyor ama çokta iyi yapıyor.(sayesinde kaldığım ders sayısı 4 ten 1 e düştü,öyle de bir insan işte). bazen yolda tek başına yürürken gülme krizine giriyor,beni evden arayıp,telefonu açan anneme kuzuuuuuu diye hitap ediyor.çok ilginç bi karakter, çözemiyorum.bazen üzgün oluyor, beni üzmemek için konuşmuyor benle,bazende anlatıyor beraber çözüm buluyoruz.ama beni en çok şifrelerini çözmem için kullanıyor bunu da burdan bildireyim. ne kadar anlatsam az çünkü bu just for now denen şahıs 'anlatılmaz yaşanır ' olanlardan.
    (needless, 08.09.2009 17:30)
  7. nerelerde olduğunu merak ettiğim yazardır. ne bir ses, ne de haber?
    (buzdan yıldız, 23.10.2009 16:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil