gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · yeşim salkım
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · babaların garip huyları
  6. · disko kralı
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · briton
  9. · xuxu

junzi  

1. dördüncü nesil yazarımız.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 02.11.2007 04:49)
  2. isminin anlamını uzun uzun anlatmış olmasına rağmen; her seferinde başarıyla unuttuğum, tüm zor zamanlarımda bana destek olmuş ve uzaklıkların dostluklara ket vurmadığını kanıtlamış harika insandır. hoşgeldinlemezsem içimde ukde kalırdı dediğimdir. lisede sıra arkadaşımdı kendileri...*

öte yandan; şebnem ferah konserinde güvenlik görevlisi kılığındaki tanımsız cismin bütün uyarı ve tehditlerine rağmen ona nanik yaparak şebonun en harika anlarını fotoğraflamış, yiğit kişidir!
    (usako, 02.11.2007 04:59 ~ 03.02.2008 06:36)
  3. daha önce hiçbir istanbullu'nun yapmadığını yaparak ve usako'nun tosarmış bakışlarına aldırmadan bana ıslak hamburger tattırmış yüce insan.
    (kl7mu, 24.01.2009 02:40)
  4. abooo. sarhoş sarhoş deli oluyor bu. gecenin bu saatinde. umuyorum yarın şu konuştuklarını hatırlar. "29 ekim'de ankara'ya gelmeyen şerefsizdir!" diye naralar falan atıyor.

kendisinden sarhoşken inciler:

"usakooo, aşkııım seni benden daha fazla kimse sevemeeeez!.."
    "lan seni çok seviyorum ben lan..."
    "herkese liseyi anlattım. seni anlattım. ühüh."
    "lan ben niye bu kadar yavşak oldum? haha?"
    "bak ben deist takılıyorum biliyorsun ama, kurana da el basarım yani, sırf senin için!.."
    "geliyorum lan 29 ekim'de! hatta 28'inde geleyim, kalırım! bak ama bana kalacak yer göstermezsen en adisin!"
    "nargile getireyim mi ben sana be ya?"

"canım benim" diyorum, "sabah 9'da okula gideceğim, hadi yatalım bak. yarım saattir telefonda, kalkamayacağız." adam tutturmuş, "ne var benim de yarın 9'da konferansım var, konuşmacıyım siktir et!" diyor.

hele bir de şu vardı ki, öldürdü beni:

-usako, aşkım benim. canım arkadaşım. seni çok seviyorum biliyorsun değil mi?
    +biliyorum, biliyorum.
    -ühüh ben x'i çok seviyorum. rüyamda onu gördüm geçen. şöyle şöyle oldu. (uzar gider bu böyle)
    +tamam sakin...
    -usako ama ben seni çok seviyorum
    +ben de seni çok seviyorum junzi'cim.
    -lan bana y'yi ayarlasana?
    +hödö?
    -ben onun pelin batu gibi saçlarını toplayışını yirim.
    +abov.
    -o fotoğraf makinesini eline alıyor ya, afrodizyak etkisi yarattı bende şerefsizim.
    +anam.
    -bak ayarlamazsan şerefsizsin.
    +?!
    -bak 29 ekim'de ankara'ya geleceğim, sırf senin için! ama x'i de çağırmazsan ankara'ya şerefsizsin!
    +oha, nasıl çağırayım onu, istanbul'da kız.
    -üü... o zaman y'yi çağır.
    +fesuphanallah....

zar zor kapatılan telefondan sonra ben tam bu giriyi yazarken yine aradı manyak. artık bir hışım açtım, afişe etmekte hiçbir sakınca görmüyorum:

+ne var amına koyiyim junzi ne var?
    -aşkııım? heheheh
    +ne var lan!
    -iyisdasdadf...
    +neeey?
    -iyi geceleeeğr heheeheeeeh
    +he, iyi geceler, hadi siktir git zıbar artık lan!
    -zıbaramıyoğruum.
    +lan git yat artık erken kalkıcaz diyorum. sabah oldu!
    -tamam, ehehe selam söyle lan herkese. tanıdık tanımadık.
    +iyi tamam. söylerim.
    -seviyorum seni aşkıım.
    +tamam, ben de seni seviyorum, hadi zıbar lan artık.
    -29 ekim'de görüşürüz lan!
    +tamam, hadi yat!
    -hehe, iyi geceler.

selamı varmış.

özünde iyi çocuk halbuki. lisede böyle değildi bu. bu mal bir de kaymakam olacak lan.

(bkz: ne içtiysen aynısından istiyorum)

(bkz: ya da vazgeçtim siktir et istemez)

edit: şimdi aklıma geldi

şu hikayedeki mal da bu: (bkz: @1790468)

her içtiğinde de beni arıyormuş manyak. iyice 900'lü hatlara döndük anasını satayım.
    (usako, 22.10.2009 05:23 ~ 05:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil