|
|
- olympique lyonnais'un 1975 doğumlu brezilyalı orta saha oyuncusu. mükemmel frikik atar.
- pes5 de frikik isabeti 99 olan futbolcu.
- peynir ekmek yer gibi frikik atan bir oyuncu. şu an dünyada üstüne yoktur bu konuda.
- efsanevi başkan özhan canaydının göreve gelirken vaat ettiği ve/fakat mütemadiyen gazete sayfalarından transfer ettiği dünya yıldızları kervanına en son katılan futbolcudur.
- pis vurur topa bu adam. 30 metre 40 metre demez geçirir. kaleyi bulma oranı çok yüksektir.
- galatasaray ın bu transfer sezonunda renklerine katmak istediği, lakin yeni bir robert pires vakası olmasını beklediğim brezilyalı frikik ustası.
- galatasarayın bütçesini zorlarsa tahminim sol bacağını transfer edebileceği brezilyalı futbolcudur. kalitelidir, frikik ustasıdır, bir o kadar da golcüdür.
(iago, 14.05.2007 20:15 ~ 20:24)
- hamit altıntopun ancak formasını transfer edebilmiş özhan canaydının;önümüzdeki günlerde şortuyla resim çektirmesini beklediğim lyon un frikik ustası playmaker ı
- alınan son habere göre lyon ile anlaşmasını uzatmış futbolcudur, en azından 3 ay onunla ilgili hikayeler okumayacağız. (sanırsam canaydın yine aldı formayı)
(göke, 24.05.2007 22:48 ~ 23:33)
- http://www.olweb.fr/...
özhan canaydın'ın patlayan transfer bombalarından biri daha bakalım eylüle kadar kaç tane daha patlayacak bunlardan.
- lyon ile sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmış,muhteşem brezilyalı.koyu bir beşiktaş taraftarı olarak kendisini türkiye de görmeyi çok isterdim fakat bunun olsa da galatasaray çatısı altında olamayacağını da biliyordum.
not: bizim alt katta bir halit abi var.koyu galatasaray taraftarıdır.bu haberden sonra oturma takımını olduğu gibi sahaya pardon sokağa atmış.yakın zamandaki lincoln bombasıyla birlikte elektronik eşyalar da bekliyorum.sağol be abi çok ihtiyacımız vardı.
düzeltme:çok pis göt oldum be.(floydzede, 25.05.2007 04:02 ~ 01.08.2007 23:02)
- mc (bkz: midfielder center) pozisyonunda gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur kanaatimce. ayaklarına hakimiyeti, mükemmel ötesi frikik atması ve daha bir çok özelliğiyle bence bu ünvanı haketmiştir.
- vasco de gama'dan gelip tarihinde şampiyonluğu olmayan lyon'u altı kez üst üste şampiyon yapan brezilyalı futbol virtüözü..
(jerfi, 14.06.2008 04:26)
- şutları insanı korkutan türdendir, bir kalecinin de korkulu rüyasıdır.
özellikle frikikleri çok can alıcıdır. sağ gösterip sol vurmaz, topa fasol vermez. füze gibi yollar gitmesi gereken yere. top kaleye giderken de hiç şeklini değiştirmez, hatta juninho frikik kullandığında topun üstündeki yazıları okuyabilirsiniz, o derece yani. hiç dönmez top.
- frikikler konusunda tam bir ruh hastasıdır
olayı aşmıştır.juninho için frikik herhangi bir forvet oyuncusu için penaltı gibi bir şeydir.teknik kapasitesi yüksek biraz yaşlı da olsa
ah keşke galatasaraya gelse dedirtecek bir insandır kendisi....
- galatasaray'a gelse frikiklerinden çok yaşının tartışılacağı ve bu sebebinde dahil olduğu birkaç sebepten ötürü asla lyon'da oynayan juninho'yu bize izletemeyecek adamdır.kendisi hakkında kısa sürede sadece frikik için mi ödendi bunca para vs gibi yorumlar yapılacaktır.gerçi kendisinin galatasaray ile herhangi bir ilgisinin olacağını düşünmüyorum,zaten transfer dönemi de bitti ama zenginin malı(lyon) züğürtün çenesini yorarmış(ben) (bkz: swh)
|