belki ilginizi çeker
  1. · carl gustav jung
  2. · eşcinsel olmayı kötü bir şey sanan sözlük yazarı
  3. · libido
  4. · sigmund freud
  5. · israili avrupadan sayan zihniyet
  6. · epilasyon aletini babanın görmesi
  7. · 15 yaşında olup 25 yaşında gösteren kızlar
  8. · minibüste şoför yanına oturan erkek ibnedir
  9. · anal dönem
  10. · civan
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · kar yagarken hissedilen duygular
  8. · para
  9. · alternatif şirin isimleri

jung  

1. (etipuf, 31.12.2005 14:01)
  2. ing. kıs. java universal network/graph framework.

sanırsam java'da yazılım geliştiriyorsanız ve çizgelerle haşır neşir olacaksınız ilk bakmanız gereken açık kodlu çizge kütüphanelerinden birisi. bir miktar kullanmıştım ama java'nın kendisinden çok hazzetmiyor olmam ısınmamı engelledi. görselleştirme açısından büyük kolaylıklar sağladığını söyleyebilirim. zaten aşağıdaki siteye gidip online demoları da inceleyebilirsiniz:

(bkz: http://jung.sourceforge.net/)
    (recai pengül, 06.07.2008 21:57 ~ 21:58)
  3. alm. genç
    (eolys, 07.07.2008 00:43)
  4. yıllar sonra birbirimizi bulmuş,bir ara asosyal kişilik olarak takıldığını düşünen,ama asla öyle olmayan,küçükken sıra arkadaşım,capri sun içip patlamayı seven kendini dean winchester sanan,bilet alıp,beni yanlış sinema salonuna sokan, bir fotoğraf çekebilir misiniz sorusunu kimseye soramayan,birlikte film,dizi izlemeye bayıldığım 6.nesil sözlük yazarı.
    (manco, 22.06.2009 12:56)
  5. iyiki doğmuş dediğim yazar kişisi.
    iyiki varsın iyiki yıllar sonra tekrar bulduk birbirimizi. atışmalarımız hiç bitmesin. şakalarımız devam etsin. filmlerimiz hiç eksilmesin, yanlış salonlara girelim hep. suçlu hep sen ol, kazanan hep ben oliyim* hayallerimiz gerçekleşsin. mush room gerçek olsun. into the wild hep devam etsin. sen super dude'sun unutma!
    (manco, 27.09.2009 00:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil