julia mcnamara   

adana çık aradan

1. nip tuck'ta sean mcnamara'nın karısı, christian troy'un ise unutamadığı ve de imkansız aşkı olan hoş, sarışın bayan.
    (bkz: joely richardson)
    (famenoth, 23.10.2005 01:11)
  2. mokar hastası nihan kıvamında, 5. sezon iyici kafayı çizen birde lezboş olalım hatunların dadına bakalım diyen fakat dönüp dolaşıp gene christian troy'un pompa performansını özleyen isterik garip hatun. ayrıca az kalsın geberiyordu..
    (korelle, 13.04.2008 16:21)
  3. gerçekte,dizideki oğluyla beraber fake ensest bir durum sözkonusudur ayrıca.
    (orpheus, 16.05.2008 12:37)
  4. kendini gerçekleştirememiş, evlenmiş ve çocuk doğurmuş olduğu için kariyerinden vazgeçen eskinin tıp öğrencisi, yeninin ev hanımı ve annesi, nip/tuck karakteri. bilahare "ben kendim olcam" moduna bürünüp kendine yaşam koçu felan tutmuştur* lakin sökmemiştir. dizideki tüm karakterler gibi o da tutarsız ve ne bok yediğini bilmeyen bir yapıdadır.
    (wykka, 10.07.2008 23:26 ~ 23:26)
  5. diziler tarihinde aliye'den sonra ıslak odunla dövülesi tek karakter. o kadar yanlış ilişki seçimleri vardır ki:

tıp fakültesindeki kendisinden 10larca yaş ufak latin delikanlısı jude,
    kocasının 20 yıllık arkadaşı, ortağı chirsian troy,
    üçüncü çocuğunun cüce bakıcısı marlowe,
    ve en son da çin tıbbı uzmanı lezbiyen sevgilisi olivia.

bu ilişkilerin dörtte üçünü yaşarken kendisinin evli olduğunu, hepsiyle birden çok kez ayrılıp barıştığını söylemeye gerek yok herhalde.

biraz adam ol be kadın!!
    (bree van de kamp, 19.08.2008 10:12)
  6. her gördüğümde 'daha güzelini bulamazlar mıydı bunun?' dediğim ne idüğü belirsiz nip/tuck karakteri. ağır kanlı, uyuz, aşırı ciddi, gülümsemeye üşenen, alenen gıcık bi şey. benim kadıncağıza baktıkça uykum geliyor, esneyip duruyorum. korkarım kızı da aynen kendisine benzeyecek...

utanıyorum kendimden, ama yazmadan edemeyeceğim: (bkz: miss piggy)
    (zinkafnun, 19.08.2008 11:12)
  7. nip/tuck dizisinin mokar arsızı haçça'sı. önceki dört sezonda yediği boklardan sonra bir lezzo olmadığı kalmıştı onu da oldu ama ne hikmetse dönüp dolaşıp yirmi senelik takıntısı troy'un altında aldı soluğu yine.
    (naughtyboy, 08.09.2008 16:26)
  8. bugüne kadar televizyon dünyasında yaratılmış karakterler arasındaki en güçsüz, en ağlak kadın.

kimse kusura bakmasın ;
    (bkz: senden bi bok olmaz)
    (splendid, 08.09.2008 16:31)
  9. (bkz: ideal eş) böyle ironi olmaz olsun.*

her bi boku yiyip sonrada zırlayan hatundur bu.

hatta sırf bu hatun için eşcinsel evliliklerinden sonra 3'lü evliliklere de izin veren yasa tasarısı çalışması başlatılmış.

şöyle evlenseydi hem sean hem de troy'la mutlu mesut geçinip gidicekti ama olduramadı işte. yazık lan aslında...
    mutsuz kadın sonuçta...
    acıdım bak şimdi...
    (obi two kenobies, 08.09.2008 16:43 ~ 16:43)
  10. bu ablamız şu an o kadar cılızlaşmıştır ki malesef iğrenç olmuştur. taş gibin hatundu halbuseki.
    (colonel, 08.09.2008 16:58)
  11. ironi midir?, estetik cerrahın karısı çirkin buruna ve iğrenç göz çevresine sahip olsun.
    (üç harfli, 08.11.2008 00:37 ~ 00:37)
  12. nip tuck'tan soğuma sebebi. görünce sinirlerim hopluyor resmen. güzel desem güzel değil, iyi rol yapıyor desem o da değil. zaten karakter uyuz, bir de onu oynaması için uyuz birini koymuşlar. her gördüğümde apartmanlarda onlarca kedi besleyen deli teyzeler geliyor aklıma. hele o ağlama sahneleri yok mu. bir canlı ancak bu kadar itici ağlayabilir. mc namara da sarılıyo buna falan. aile kurumuna saygım falan kalmadı. şu kanser olduğu için intihar eden kadın ne güzeldi mesela. keşke ölmeseydi o. candı o can. memesi yoktu ama insandı. allah rahmet eylesin.
    (peace sells and i m buying, 08.11.2008 01:05 ~ 01:17)
  13. sean mcnamara'nın karısı portia de rossinin canlandırdığı karakterin lezbiyen sevgilisidir. bu portia de rossi de ellen degeneresin karısı kocası her ne haltıysasıdır. gerçek hayatta da lezbiyen kurmaca hayatta da. istikrarlı bir hayat.
    (idiot, 08.11.2008 01:15 ~ 01:15)
  14. şu nazi kızla ilgili sean'la kavga ederken "she is a tiiiiii ney caaaaa*" dediği andan beri alenen kılım kendisine. o ana kadar latent olarak kıldım.
    (ceyza, 08.11.2008 01:35)
  15. ------ spoiler ------

sean'ı kimber'la yakaladıktan sonra hırs yapıp en şatifilli* haliyle bir otelin barından adam kaldırmaya yeltendi ya cidden çok gülünç ve acınılası bir durumdu.

------ spoiler ------

*(bkz: @2821827)
    (naughtyboy, 15.11.2008 13:34)