belki ilginizi çeker
  1. · revan
gündem
  1. · babaların garip huyları
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  5. · ezel
  6. · ugg
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · nermin tuğuşlu
  9. · castrol

juhani  

1. opsiyonel bir kotor karakteri.

-spoiler-

jedi konseyine katılabilmek için kendisini karaklık taaftan vazgeçirmemiz istenir. akabinde kendisiyle karşılaştığımızda iki opsiyon vardır:

juhani'yi iyi tarafa çekmek veya ''dark side olunmaz dark side doğulur'' diyerek kendisini kılıçtan* geçirmek.

işi opsiyonel yapan kısım ise, kendisini iyi tarafa geçirirsek partimize katılması, oyunun son kısımlarına kadar yanımızda sağlam bir savaşçı olarak bulunması. pure dark side kasanlar kendisiyle birlikte savaşamayacaktır ama, malum dövüş sırasında fazla dişli kimseyle karşılaşmayacaklardır.

spoiler diye yazmamıştım ama hazır orchidaceae sıçmışken ben de sıvayayım. oyunun sonlarına doğru öldürüyoruz bu karakteri, dark side kasıyorsak eğer.

sonuç: juhani'yi öldürmek en garanti yoldur hafız. varsın yanında bi tane ayaklı blaster rifle dolaşsın. hk-47 kat kat iyi.

-spoiler-
    (yata yata paslandık, 24.12.2007 22:35 ~ 14.05.2009 01:13)
  2. bu karı hayatımda gördüğüm en hıyar catharlardan biri. gerçi hiçbir catharı daha akıllı görmedim ya neyse. şimdi fena spoiler var. oyunu oynamayanlar okumasın.

---***spoiler***---

darth revan olduğumu öğrenmişim, korriban'da ben revan'ım diye dolanıyorum; karıyla konuşmaya gidince "what is it you seek, padawan?" diyor. ne padawanı be kadın? iki map sonra kesecem seni.

---***spoiler***---
    (orchidaceae, 14.05.2009 01:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil