bana tam anlamıyla yaşamayı yeniden sevdiren akıl hocam.umutlarımın,sevinçlerimin,geleceğimin bittiği yerde o başladı.kilometrelerce öteden bir adım önümdeki uçurumlara atlamamı engelledi.ruhum yoktu benim.hiçbir şey hissetmezken bu hayata dair,bir karar verdim ben;yaşamak güzeldi.onun uzak da olsa bir yerlerde nefes alıyor olduğunu bilmek için yaşamak güzeldi.bunu başarmak için insanın inancının olması gerekirdi.ve o benim inancım oldu.bunları bu kadar içten yazabileceğim hiç aklıma gelmezdi.bu adam bir odundan bir insan sentezledi.
karar verdim ben.hayatında ilk defa gerçek sevgiyi hisseden yapay zeka filmindeki david gibi;ölümden sonra bile bir gün yaşama şansım olsa o günü beraber geçirmek istediğim tek insan olurdu.güne memleketi ispanyada başlayıp hayatın acısını çıkarırcasına eğlenip o tek günün sonunda yine ölümün beni beklediğine aldırmadan ay'ın gölgesinde dans ederek yanında olmak isterdim.görüldüğü gibi tam bir duygu insanı oldum.ama bir karar verdim ben.
bana ilk hoşgeldin diyen yazardır kendisi buna rağmen ben aylar sonra burdan bir şeyler yazıyorum gerçekten öküzce bir davranış fakındayım. özrümü iletmeyi borç biliyor ve iletiyorum.
yıllar önce bir haber vardı. türkün biri hayvanat bahçesinde aslana el kol yapıp, fazla yaklaşmış ve aslan da bunu öldürmüş fırsattan istifade. sonra bu herifin abisi de hayvanat bahçesine gidip aslanın kafese el bombası atmış. aslan ölmemiş ama kör olmuş. haberin başlığı da acıların aslanıydı. (aslana el bombası atmak mükemmel)
işte bu adam da acıların aslanıdır. ama sonuçta aslandır. antalya aslanıdır. bana gel evimde kal dedi, daha ne yapsın ulan?
sürekli ben senin girileri okumuyorum diyor, ben de çok da zikimdeydi diyorum. bu ilişkinin sonu ne olacak merak ediyorum. aslında çok da zikimdeydi.
bir nevi filikadır.
ümitleriniz tükenir, artık gemi batıyordur. fakat o da ne? jugador marka yepisyeni, cilalı, fiyakalı bir filika sizi kurtarır. rahattır, güven verir. kendinizi evinizdeymiş gibi hissedersiniz.
iyi ki vardır, yoksa siz ne yapardınızdır*.
geçtiğimiz pazar buluşacaktık kendisiyle ama ekti beni. euro 2008 finalini* beraber izler, kadehleri tokuştururuz diye bekledim ama nafile. sözlükte de ortalarda göremeyince meraklandım haliyle. sonunda bugün karşılaştık, şükür ki korkulacak bişeyi yok. sadece işleri çok yoğun ve bu yüzden internete girmeye fırsat bulamıyor. terfi etti aslında, olumlu bir gelişme olmasına rağmen kötü olan yoğunlaşan işlerinin azalacak gibi görünmemesi.
kaç haftadır sözlükte göremediğim şahsiyet.insan noldu acaba diye endişelenmeden edemiyor.öyle ki yokluğu hemen hayatın her anında hissedilmeye başlanıyor.ya ben paranoyaklaştım ya bu işte bi terslik var gerçi.hayır coğrafya olarak o kadar uzakta olan bir insan nasıl bu kadar hem varlığını hem yokluğunu hissettirebilir anlamam.yapma bunu hocam*.girinin sonunu da bir türlü getiremiyor,yeni transfer harry kewell hayırlı olsun demek geliyor içimden.