jugador 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. dördüncü nesil yazarımız.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 16.10.2007 09:07)
  2. ispanyolca oyuncu. (futbolcu falan mesela)
    (theone, 03.11.2007 11:34)
  3. hz. maradona müridi dördüncü nesil..*
    (thraki, 19.11.2007 13:50)
  4. bir antalyalı olarak boğaça' yı bilmiyor. cık cık cık. ne ayıp yahu. iş yerinde, beni aldı 5 ay öncesine güm diye fırlattı. yine sorgulamalar , yine kendi kendini yemeler. manikürüm gitti jugadorrrr!! ama olsun ben yine de seviyrum onu. ne de olsa antalyalı hem de aslan gibi galatasaraylııı!! bu arada piyazcı sami'nin piyazını yedim. bilginize.
    (portıkal, 24.12.2007 17:23)
  5. bu adam sözlükteki en kafa adamlardan yahu. ayrıca bana çok büyük bir kıyak yapmıştır. muhabbettine doyum olmayacak cinsten bir yazardır kendileri. hatta yazın antalya plajlarında denizde ferahlıyoruz zirvesi düzenliycez. tanıştığıma en çok memnun olduğum insanlardan birisidir muhterem. baya dertleştik kendisiyle kısa süre önce tanışmamıza rağmen. eski hususlarda kaderlerimizin bir parçası* aynı gibi gözüküyor. boşver hacım en güzeli yan gel yat diyorum burdan kendisine.
    (hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor, 27.03.2008 22:56)
  6. beni ilk hoşgeldinleyen yazar.hoşgeldinlenmek duygulandırıyo insanı.benim için ne kadar önemli biri olduğu bilinemez yani.
    (olivia elton john, 03.04.2008 00:37)
  7. benden 1 üst dönem yazar , kıyısından köşesinden hemşehri bile sayılırız ; bunun yanında juego ile oynayan anlamına gelen nick inide ilk gördüğümde ona oyuncu diye seslenmemle irkilmiştirde, haa bu arada beni ilk hoşgeldinlemeside beni baya duygulandırdı.
    (fava mencio, 03.04.2008 15:25)
  8. nesildaşız kendisiyle. kendisi benden sonra gelmişti ve geldiği günden bu yana futbola olan yatkınlığıyla dikkatimi çekti. hala daha öyle. ne zaman futbol hakkında bişeyler yazacak da okuyacağım diye bekliyorum. kısa dönemde sözlükte güzel bir yer edindi kendisine. yazılarının devamını bekliyoruz, özellikle futbolla ilgili olanları.
    (eskiunited, 03.04.2008 15:34)
  9. muhabbetinin güzelliğine doyum olmayan nesildaş yazardır. vizelerle boğuştuğum ve kaybettiğim bugünlerde beni ders çalışmaya teşvik ederek hayırlı bir işte bulunmuştur . şimdiler de ispanyolca'ya girişecektir fırsat kolluyodur. yeni almanca öğrenmeye başlayan biri olarak kendisinden almanca konusunda yardımlarını almayı düşünmekteyim.ayrıca hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor ile birlikte antalya plajlarında zirve yapmaya ziyaretine geleceğiz dertlerimiz atacağız , denize dökeceğiz.*
    (cyclops1988, 06.04.2008 23:08 ~ 23:09)
  10. benden en çok çeken insandır. nedir bu benden çektiği beee aaaaa yeter. cık cık. konuşup duruyorum başında aaaa olmazki. biraz rahat bırakırmıyım yoooooook bırakmam efendim. allahtan sabır göndermesini diliyoruz kendisine. bu arada çok iyi bir dosttur velhasılkelam, onu da öyle paylaşıyım dedim. bebişimmmm, şaka lan şaka*
    (hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor, 07.04.2008 09:59)
  11. sol framede nickini gördüm ve bir an gitti sandığım yazar. halbuki ne kadar da sevinmiştim, gitmemiş*.
    (hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor, 09.04.2008 19:27 ~ 19:38)
  12. sözlüğü iktisadi terimler sözlüğü haline getirerek kendisinin iktisat veya maliyeyle ilgilendiği ya da bizzat bu bölümlerden birinde okuyor olduğunu düşünmekteyim. güzel girileriyle dikkat çeken yazarımızın bonservisi itü sözlük'ün elinde bulunuyor.
    (sen benim bir külah dondurmam, 13.04.2008 15:55)
  13. bu aralar ihmal ettiğimi söyleyen yazar. bilmiyor ki kendisi beni filmlere satıyor. gündüzleri boş durmadığım için pek ilgilenemiyorum kendisiyle. çalışıyoruz hacım(!), senin gibi oturduğumuz yerden para kazanmıyoruz(!)*. akşam sakinliğinde ise yazdığımda, film izliyorum diyerek beni eker sonra pat diye sevmiyosun lan artık beni der. lan sen değilmisin film izliyecem diyen. bide erkenden yatıyor. sonra ihmal ettin oluyoruz.
    (hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor, 18.04.2008 11:36)
  14. güney amerika'nın türkiye şubesi. tam bir latino. güzel insan...
    (niksiz, 20.04.2008 15:05)
  15. özellikle futbol temalı yazılarını okumaktan büyük zevk aldığım, futbolun yanında yakın geçmişte iktisadi yazılarıyla da sözlüğe gene katkıların en güzelini yapmış beğendiğim sözlük yazarlarından. kanka listeme ekledim, artık hergün zorlanmadan takip ediyorum kendisini. yaşasın sevgi pınarı tuşu!
    (sycrone one, 20.04.2008 15:24)
  16. kardeş, abi yarısı, kanka, her bişey nasıl anlatsam bilemiyorum. tam bir dost kendisi. gerektiğinde makara, gerektiğinde ciddi, gerektiğinde ise kızan bi insan. zor zamanlarımda hep yanımda olup akıl vermiştir yol göstermiştir. makarasında makara yapmıştır. gerektiğinde kızmıştır. keşke öz abim olsaydın diyebileceğim insanlardan bitanesi.
    (hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor, 23.04.2008 23:09)
  17. kendisiyle msn üzerinden konuşmaya başladığımız bir kaç hafta olmuştur.o zamandan beri de hiç avatarını değişmemesi, akıllarda ''bu adamın farklı bir fotoğrafı yok mu acaba'' gibi bir düşünceye yol açmıştır şahsımca. *
    (rushmo, 23.04.2008 23:33 ~ 23:34)
  18. bugünkü maçtan önce* tesadüfen birkaç girisini okuyup iliklerime kadar galatasaraylılığımı hissetmeme vesile olmuş, aynı sözlükte bulunmaktan gerçekten gurur duyduğum yazar.
    (heathcliff, 27.04.2008 16:48)
  19. bir yanlışımı düzeltmesiyle tanıştığımız ve o günden beri yazılarını takip ettiğim ve imrendiğim,beni sözlüğe tanıtmak adına hakkımda bir cümlecik de olsa yazmış tek yazar.
    (vampire love, 27.04.2008 16:55)
  20. gönüllerin taçsız kral ı.evet ona böyle hitap etmeli.
    tam bir gönül insanı aslında.gönül insanı da ne demek diye sorarsanız cevaplamak zor gerçi.çünkü bu dünya boyutlarında anlatılacak bir kavram değil bu.yüzlerce kilometre uzaktan bir samimiyet dalgası gönderebilendir belki.ya da iki kişinin telekinezden de öte bir şekilde aynı şeyi düşünüp aynı şekilde yazabilmesi olayındaki kahramandır.

eğer hayat 90 dakikaysa oyuncu değişikliği olmadan oyunu
    tamamlamaktan sıkılmayacağın insandır.o 90 dakikayı en iyi şekilde geçirmeyi,seni sonuna kadar eğlendirebilmeyi amaçlayan kişidir belki de.

beraber sevinir,beraber üzülürsün onunla.hep onu düşünürsün bu yalan yanlış dünyada yalnızken.dünyaötesi varlık mertebesinde olandır işte anlatılamaz ki.birbirinden anlamsız kopuk paragraflar yazdırır sana.ama tek bir şeyde anlam vardır:

o senin gönül insanı ndır
    o senin taçsız kralındır
    o senin jugadorundur
    o jugadordur.
    (kesintisiz dallama, 29.04.2008 00:24)
  21. sanal ortamdan öte bir tanışıklığımız olmasa da, bana güvenip çok güzel bi iyilik yapmış adamdır. en karanlık günlerimi aydınlığa dönüştürdüğü için tekrar teşekkür ederim.
    (eskiunited, 01.05.2008 14:26)
  22. kendisi yardım sever bir antalyalıdır.
    böyle ağzı iyi laf yapan, klavyesi sağlam bir, hemşo, yazarla -bu ortamda- tanışmak beni çok sevindirdi, kendimden geçirdi, güldürdü, zıplattı, düşündürdü, ofsayta düşürdü, penaltı kazandırdı..
    (askkolik, 01.05.2008 14:34)
  23. ---yeni görülen rüya üzerine yazılan bir giridir---

ali sami yen stadındayız ama stat kapasitesini aşmış,doluluk oranı yüzde 1905 falan.bütün türkiye statı doldurmuş,çökertiyolar nerdeyse.fazladan belçika ve faroe adaları da çökertiyo.stat yıkılmadan önceki son maç yapılıyo.bu stat yıkılırsa gözlerimiz olimpiyat stadı ihalesinde olcak diyor spiker falan.

neyse maç ispanya ile barcelona arasında yapılıyor olmadı intere gider lafını duyuyorum ve spiker ispanya kadrosunu sayıyor:kalede jugador,geride,orta sahada ve hatta ileride de jugador her taraf komple 11 tane jugador.ben şaşkın,türkiye şaşkın,fazladan da marsilya marsık.barcelona kadrosu da tek kişi.o da maradona.ben barcelonayla maradona arasında ilişki kurmaya uğraşırken hakem kağıt para atışını yapıyor ve dolmabahçe sarayı tarafı geliyor.venüs tarafındaki kaleyi jugador,ters dönüp duran allahsız merkür tarafını da maradona sahipleniyor.

daha dakika bile olmadı 34 üncü saniyeye 67 saniye varken jugadorlar voltran oluşturuyorlar ve maradonayı tırstırıyorlar.o da ne maradona mitoz bölünüyor ve saniyede 2 nin üslü katları şeklinde hızla çoğalıyor.eyvah,yapma maradona stat çökücek!senin barcelonada işin ne.boca juniors olsa neyse.olsun şimdi jugador düşünsün.ezici çoğunluk hala onlarda.yapabilirsiniz çocuklar.çok çalıştınız.

maradona bu maçta oynamak için uefa ya dilekçe verdi,itü sözlük yazarı oldu ve dünya üzerinde kaç ülke varsa hepsinin vatandaşı oldu.helal sana maradona.maradona nın 78 karısı,90 çocuğu,45 kaynı ve 67 görümcesi var.soylu bir aileden geliyor.ayrıca hawai deki kışlık çiftliğinde tam 45 su aygırı besliyor ve hepsinin de adı jose aygırıyano.

evet inanamıyorum ben maradona yı anlatırken jugador maradona yı adeta bir cıvık mantar gibi ezmeye yeltendi.maradona 'maradona sığındı' ve kendisi dahil 1024 klonunu keş yaptı.maradona mutlu,hakem bi ara para atışı yaptı gitti zaten ama o da mutludur bi yerlerde heralde,ve en önemlisi jugador mutlu.ezeli rakibini eze eze ben geliyorum diye diye ayar vere vere yere seriyor.ve maradona nakavt oldu.1024 klonu da sahayı terk etti.jugadorun cazibesi,azmi,zekası,gücü bu maçtan 11 jugadorun da ayrı birer yetenek çıkarmalarını sağladı.jugadorların hepsine görücü gelmişti.bunlarda 8 i antalspora, 9 u real madride .5 i ise hollywood a gitti.niye hollywood çünkü jugador çok karizma.

o öpücük kime jugador.!11 i aynı anda iki öpücükten tam 567 öpücük stadı doldurup taşırdı.ve en son öpücük uma thurman a uma thurman dan salma hayek e ve ordan da yapay zekadaki robota gidiyor.jugador.eyvah naptın.robotla robot olunur mu hiç.ve bu son öpücük stadı yıktı sayın seyirciler.jugador mağrur,jugador sevindirik.jugador kaç,stat yıkılıyooooo...

yine maradona kazandı çünkü stattan ayrılmıştı sayın seyırcıler.ben de şu anda cehennemin soyunma odasında beklemekt...

uyandım...uyanmasam yine ne saçmalıklar duycaktım kimbilir ama jugador hep kazanır hayatta onu biliyorum. uyandığımda jugador biyerlerde kazanıyordur,hayatta hep kazanacaktır diye düşündüm hatta...

'jugador etkisi' bu olsa gerek...
    (kesintisiz dallama, 02.05.2008 01:18)
  24. yeryüzündeki en kocaman yürekli adam,ideadaş ve kardeş.
    geçmiş ve gelecek arasında ne zaman bir ilişki kurmak istense bir yerde bir şekilde belirmiş,fikirlerin kendisinin de takdir edeceği üzere zattıma hep yakın bulunmuş vazgeçilmez bir evren insanı.
    hayatlarımızın bunca farklı sebebe rağmen kronolojik olarak benzeşmesi bile cosmosa yenik düştüğümüzü birbirimizden kaçamayacağımıza dalalet olsa gerek.o yüzden en kısa zamanda görüşmek üzere diyor saygılarımı huzurlarına sunuyorum.
    (orpheus, 07.05.2008 00:16)
  25. malaguena salerosa şarkısından daha çabuk etki gösteren yaşama sevinci.tanımında yetersiz kalınan cimbom sever.efsane metin oktay'ı benden daha fazla sevebilen ender insanlardan.sayesinde boş zaman aktivitesi olarak ona nikaltı yazmaya başladığım latin yıldız.entellektüel birikimi bir hayli fazladır ve konuş konuş yine de konuşacağın gelir jugador ile.mutlaka bir konu vardır.her konu da galatasaray a çıkar gerçi.planlarda bir değişiklik olmazsa bu cumartesi ali sami yen satadyumunun beklediği şahsiyettir.şampiyonluk kutlamalarından önce ben onu buradan kutluyorum çünkü kendileri şu anda cok sevdiği metin oktay formasıyla* arz-ı endam etmektedirler antalya'da.tebrikler desperado.bu son tebrik ise şampiyonluk için geliyor...
    (kesintisiz dallama, 08.05.2008 20:52)
 sayfa  / 2