|
|
- "an itibariyle" sözlükte yaşanan durum.an itibariyle başlamak istemezdim ama her yerde adam.
josh holloway adlı insanüstü varlığın bloke smoke gibi sözlüğün üzerine çökmesi sonucunda hemen hemen tüm giriler okunmaz halde.yazıyorum ama yok nafile.hemen bitirmek istiyorum yazdıklarımı, acaba yeni bir giri var mı sawyer hakkında diye..
ulan şimdi bu yazdıklarım da umrumda değil.bitmeli hemen çünkü jat lag filan sabahın 4 buçuğundan beri çalışıyorum,neyse 5 dakika daha sizler için yazabilirim ama sonunda hatıra fotğrafı filan olaylarına girmeyelim hele ki bir darbuka üstadı olarak müzik enstrümanımdan bi' kuble filan istemeyin işim olmaz sizle!
bu arada sawyer'in allah belasını versin,ulan ne yakışıklı bi herifmiş bu.ne o öyle boyun hareketleri,mimikler,elleriyle ortamdaki herkesi etkilemeler filan.adi herif ben erkeğim lan.mecburmuyum ben hatun kişiler gibi böyle televizyona bakmaya hayran hayran.iki dakika erkek ol,insan ol.
şimdi bu eşsiz egoyla bir hafta yeter bana.niye ben değilim ki!
spoiler içerir>>umarım micheal gibi bi piçlik yaparsın da nefret eder herkes senden<<spoiler bitti.yazmayın lan boşuna kimse okumuyo!
- son günlerde sözlükte daha da belirginleşen durum.
(kl7mu, 19.04.2008 01:01)
- lost izlemeyenler için anlaşılamayan durum. "ulan bu herif dizide ne yaptı da, buralara gelince millet çoştu" dedirtiyor yazılanları okudukça. ama bu furya da geçer bir - iki güne nasıl olsa. sakin olmak lazım.
- önceleri hep universitedeki veritabanlarını tartışan , ideoloji analizleri yapan , film festivallerinden koşup gelip entryler giren kişiler için çok şaşılası bi durum olsa gerek ki başlık olarak vucuda gelmiş..
oysa , tek itü için değil lafım başlıkların yarısı gayet geyik menşeili , seks içerikli , klişe bakınızlı girilerle dolu..ee şaşılacak olan ne?
- (bkz: yavaş gel saçın başın dağılmasın)
- josh holloway'in çok büyük ayıbıdır.
sana ülkemizin kapılarını açtık, yedirdik, içirdik. kimi zaman eğlendiğimiz, kimi zaman oturup başında ağladığımız girilerimize yan gözle bakmak ve hatta sikip atmak yakışmadı josh. bizimde yolumuz amerikaya düşer, ulan bende gelip ordaki diğer girileri sikip atmazsam banada nikime kadar demesinler.
|