josh hartnett   

adana çık aradan

1. the faculty adlı filmde zeke karakteriyle genç kızların gönlünde taht kurmayı başarabilen ve direk yükselişe geçen süper yakışıklı genç aktör.
    (jellybean, 12.05.2004 01:44)
  2. uzun boylu , orman gibi kalın kaşlarıyla dikkat çeken aktör.yeteneklidir yakışıklıdır.yeni kuşağın oyuncularındandır.kara şahin sıçtı filminde gayet karizmadır.
    (fakespeare, 04.11.2005 18:49)
  3. kaşları ile colin farrell'ı anımsatan, (allah var) yakışıklı ve iyi oyuncu.
    (twinkle, 28.06.2006 02:31)
  4. sırf bana benzediği için sevdiğim, kanımın kaynadığı bir aktör bu. maksat şanım yürüsün. düşünün ki filmde kendinizi görüyorsunuz oynarken. koşturuyor felan sağa sola ekranda. bunu bana yaşattığı için seviyorum bu adamı. herkesin böyle aktörleri aktrisleri vardır eminim. kimine adrien brody düşer, benim de şansım buymuş işte. kızlara da selam etmiyorum ulan. bir acayipim. kaşlar dahil evet.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 28.06.2006 02:47)
  5. josh ismine sahip olanların çirkin olmadığına, hatta feci şekilde yakışıklı olduğuna dair bir tez geliştirmeme sebep olabilecek 3. insan. diğerleri için
    (bkz: josh duhamel)
    (bkz: joshua jackson)
    (azman, 02.02.2007 11:12 ~ 15:23)
  6. lucky number slevin in çekimleri sırasında içine brad pitt kaçmış oyuncu.
    (ahmak ı hayal, 02.02.2007 11:30)
  7. brian de palma' nın yeni filmi black dahlia' da, dedektif bucky bleichert karakterini canlandıracak amerikalı aktör.
    (hakan şükür, 02.02.2007 11:39)
  8. the faculty halloween h20 gibi gençlik/gerilim filmlerinde kariyerine başlayan aktör. o zamanlar aklımızda yakışıklı bir eleman olarak yer eden bu bey, son yıllarda yer aldığı flmlerde kendini kanıtlamaya başlamıştır. kendisi hem yakışıklı hem iyi rol yapabilen nadide aktörlerden olma yolundadır. (bkz: brad pitt)
    (nutgeb, 06.04.2007 17:43 ~ 18:07)
  9. rihannayla birlikte olduğunu öğrendiğim günden beri can düşmanım haline gelmiş şahıs. ne ballı insanlar var şu dünyada dedirtmektedir.
    (tercih ettiğim nick budur, 09.12.2007 23:22)
  10. rihannayla beraber olmak gafletinde bulunduğu düşünülünce,ne yaptın joshua bu mudur , rihanna mıdır yani, yakışmadı sana bu dediğim adamdır.
    sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar zira.davul bile dengi dengine.kaşık kadar o kadın ayol.rihannaymış.bir an önce yollarını ayırmalarını diliyorum.
    (deaftones, 09.12.2007 23:39 ~ 23:42)
  11. wicker park ve lucy number slevin gibi favorilerim arasında yer alan filmlerde baş rolde oynayan ve aynı zamanda yakışıklılığıyla da dikkat çeken aktör.
    (edit, 09.04.2008 18:22)
  12. insan mı yahu dedirten çirkin adam.. "aldatmam ama olur ya.." dediğim ilk ve tek adam. kendine has mimikleri, beresi yürüyüşü herşeyiyle kendine has. ister aksiyon ister aşk filmi olsun illa bir kere o kalemi ağzına getirerek düşünücek illa bir bere takacak, illa salaş salaş bir yürüyüş yapacak... erkek arkadaşım da audrey tattoo ile hani olur yaa diyebilir... ya bir de ben bu josh harnett in audrey tattoo ile evlenmesi gerektiğini düşünüyorum. bir tek biz yakıştırıyor olmamalıyız ya, en azından yönetmenlerden en kısa zamanda şık bir aşk senaryosunda başrol verilmesi dileyiylen.
    (hiaxii, 15.08.2008 18:33 ~ 20:10)
  13. 30 days of night filminden sonra gözümden düşen yakışıklı aktör.keşke öyle bir filmde oynamasaydı diye uzun uzun da düşünmüştüm.pearl harbor'da da tüm arkadaşlarım ben affleck'e bakarken ben gönlümü ona kaptırmıştım..
    (angelindisguise, 15.08.2008 19:08)
  14. mozart and the whale, 30 gün gece, august, elim kolum bağlı* vs. filmlerle tanıdığım ve sevmiş olduğum oyuncudur. tam bir romantik komedi oyuncusudur.
    (idiot, 15.08.2008 20:33)
  15. şu dünyada tanımadığım halde sevişmek istediğim tek erkektir. buradan kendisine sesleniyorum olur da bi gün bi sözlük yazarıyla sevişmek isterse ben burdayım.
    (jadore, 26.10.2008 23:52 ~ 23:52)
  16. (bkz: pearl harbor)
    (cyclops1988, 26.10.2008 23:55)
  17. ileride bir iş yapamayacağını düşündüğüm aktörlerden biridir.nasıl desem ki hani bazı aktörler vardır ona oyunculuk yakışır ilk canlandırdığı karakterleri pek iyi yansıtamaz sonra yolu oscar a doğru filan gider.ama bu çocuk ne bileyim oyuncu olmaması lazım yani yakışmıyor,kimyasına uymuyor.güzel çocuk elbette böylelerini milyonların tanıması lazım ama bence oyunculuk ona göre değil.sözlük anla beni işte..
    (benim ne isim var burada, 27.10.2008 00:44)
  18. uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm fakat izlemediğim filmleri 2 gündür izlemeye başladım. dün lucy number slevin'ı ardından bugün ise wicker park'ı izledim ve ikisinde de karşıma bu adam çıktı, josh hartnett.

2 filmde de gerçekten oldukça iyi bir oyunculuk ortaya koymuş ve ben bu adamı yeni keşfettim diyebilirim cahilliğime vermenizi dileyerek. yakışıklılığı hakkında bir yorum yapmadan ben filmelerini takip etmeye devam edeceğim. umarım o da yine benim için yine çıktıktan çok sonra izleyeceğim ve yine her zaman tarzında favoriler arasında gösterilecek filmlerde oynamaya devam eder.
    (kejura, 14.11.2008 20:49)