görseller
josh duhameljosh duhamel
josh duhameljosh duhamel
belki ilginizi çeker
  1. · jude law
  2. · tom welling
  3. · danny mccoy
  4. · mehmet günsur
  5. · robbie williams
  6. · las vegas
  7. · transformers revenge of the fallen
  8. · en iyi dizi karakteri
  9. · yaran ukte notları
  10. · yüzüne aşık olunan erkekler
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · okan bayülgen
  8. · franz beckenbauer
  9. · pink floyd dinleyen zavallı

josh duhamel  

1. cnbc-e de oynayan las vegas dizisinin yakışıklı oyuncusu.aynı zamanda black eyed peas in solistiyle birliktedir.
    (missi34, 02.07.2006 22:34 ~ 22:34)
  2. (bkz: yaran ukte notları/!sükun)
    (sükun, 02.07.2006 22:36 ~ 27.07.2007 21:53)
  3. las vegas dizisinde danny mccoy isimli karakteri oynayan şahıstır.
    (maia, 20.10.2006 21:36 ~ 21:37)
  4. aslen diş hekimidir kendisi. öğrencilik yıllarında modellik yaparken, birkaç ufak televizyon dizisinde görev alarak oyunculuk hayatına başlamıştır.
    (dünyayı kurtaran adam, 25.08.2007 13:22)
  5. hem las vegasta hem de transformers'ta süper oyunculuk sergileyen, kendisine bilhassa asker rollerini yakıştırdığım oyuncu.
    (maia, 25.08.2007 14:07)
  6. kısaca
    (bkz: taş)
    (azman, 11.02.2008 19:28)
  7. 1972 kuzey dakota doğumlu aktör.

(bkz: las vegas)
    (bkz: danny mccoy)
    (chat noir chat blanc, 17.02.2008 05:25 ~ 05:29)
  8. las vegası izleyip iç geçirdiğim sevgilisinde ne bulduğu merak edip küfürler savurduğumun taş
    (acımadıki, 04.04.2008 19:42)
  9. eğer gerçek olabileceğini bilsem kuracağım haremin gözdesi olacak adamdır kendisi. haremin diğer üyeleri için:
    (bkz: jude law)
    (bkz: robbie williams)
    (bkz: tom welling)
    (bkz: mehmet günsur)

bir de dün akşamki las vegas'ın tekrar bölümünde oynadığı karakterin 3 eşli essad denen adamın sevgilisine asıldığını öğrenince sinirlenmesi, sonra da dayanamayıp adama çakmasıyla gönlümü iyice fethetmiştir.
    (azman, 17.07.2008 14:04)
  10. (bkz: taş)
    (maia, 06.10.2008 15:37)
  11. (bkz: aşığım sana doyamıyorum)
    (acımadıki, 06.10.2008 15:44)
  12. 10 ocak 2009'da uzun zamandır nişanlı olduğu stacey ferguson (fergie) ile dünya evine girmiş insandır. ardından bi sigara yakıp* izel'den kızımız olacaktı'yı dinlettiren haber olmuştur
    (azman, 29.01.2009 16:48)
  13. diziyi izlerken konuyu falan kaçırıyodum bu adamı izlemekten.o nası bir yüz nası bir vücut nası bir ses ey yüce tanrımm.ne yaratmışsın sen böyle.bu nası bir şirinliktir nası bir tatlılıktır yahu.
    (görsel: josh duhamel/79352)
    (slave of pain, 10.05.2009 20:28)
  14. bana göre kesinlikle evrendeki en yakışıklı adamdır. las vegastaki rolüyle de gönüllerimizde daha bi taht kurmuştur. fergie ile evlenmesi çok çok üzücü oldu tabii. kadın bundan 50 cm. kısa zaten. hiç yakışmıyorlar hiiiç. molly sims ile evlense vallahi mutlu oldurdum. zira dizide çok yakıştıklarını düşünüyorum.
    (bewitched, 05.08.2009 04:08)
  15. sözlüğü açınca evlendiğini öğrenip güne 1-0 başlamama neden olan biricik platoniğim.
    las vegas'ta beğenerek izliyoruz ama bundan sonra nasıl izleriz biinmez.
    (solar eclipse, 05.08.2009 09:06)
  16. her görüşümde kendisine tekrar hayran kalmamı sağlayan bir tipe sahip kişi.

şimdi her şeyin başladığı yere dönüyorum... arkadaşlarla transformersı izliyoruz. filmin başında ne yazık ki dikkat etmemiştim kendisine (nasıl dikkat etmemişim onu da anlamadım zaten) fakat arkadaşlardan biri faketmiş sürekli yakışıklı ölmesin, yakışıklı ölmesin diyip duruyor. biz tabi nerde yakışıklı falan oluyoruz ve tam o sırada komutan(josh) ekranda görülüyor ve biz anında vuruluyoruz! o nasıl bir tiptir, nasıl bir yakışıklılıktır bu allahım! ahh ahh! ilk keşfeden arkadaş, ben ve diğer arkadaş filmin sonuna kadar yakışıklı ölmesin dedik durduk(ölüceği bir sahne mi vardı neden böyle diyoduk biz onu hatırlamıyorum)zaten filmden de bişi anlamadım sürekli o komutan gelsin diye bekledim durdum. yakışıklıyı falan takmayan bize rağmen filmi izlemeye çalışan dördüncü arkadaş ise sonunda dayanamayıp "off amerikan filmlerinde yakışıklılar ölmez yaa yeter!" diye bağardıktan sonra yakışıklı ölmesin demeyi kestik ve kendi halimizde komutan çıksın diye beklemeye başladık. işin komik tarafı transformers filminin sonunu falan hiçbir şeyi hatırlamıyorum tek aklımda kalan o komutan.. film biter bitmez kendimizi bilgisayarın önüne atıyoruz, direk google dan transformers oyuncularını aratıyoruz ve buluyoruz onu, sonunda yakışıklının kim olduğunu öğreniyoruz josh duhamel! yakışıklı ölmesinden sonra josh josh demeye başlıyoruz bütün gün..

böyle bir etkisi var işte adamın. tabi kendisi hakkında biraz daha araştırma yaptığımızda fergie ile evli olduğunu öğrendik bu da bizde aşırı derecede hayal kırıklığına sebep olmuş olsada o komutan hali gözümün önüne geldikçe bitiyorum.. off nası bi insan bu ya! yok böyle bir yakışıklılık yok böyle bir tatlılık!
    (biztemetersiz, 17.10.2009 21:33 ~ 21:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil