joseph erdem   

adana çık aradan

1. türkiye'deki ilk ve tek özel dedektif(miş) kendileri. sirius özel dedektiflik diye de bir şirketi var istanbul'da. sitesinden anladığım kadarıyla en çok da sahte dedektif peşinde koşuyor. veya işler kesat, bilemiyorum.

işiniz düşer belki, buyrun efendim bu da sitesi;
    http://www.ozeldedektif.com/...
    (bkz: ukte)
    (fantastik karakter, 04.01.2007 21:17 ~ 21:17)
  2. dedektiflik sıfatının içine sıçan şahıs.televizyonda program yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

madem özel dedektifsin ne işin var televizyonda,çoluğun çocuğun önünde.bu arada siteside çok muhteşemmiş hayran kaldım.(bkz: şaheser)
    (radyasyon vakumlayıcı, 04.01.2007 21:53)
  3. sosyomattaki arkadaş listesine ve attığı mesajlara bakıldığında söylenecek fazla söz bırakmıyor kendisi.

http://crometasyus.sosyomat.com
    (subuo, 04.01.2007 22:10 ~ 22:11)
  4. (bkz: @1021156)
    (sükun, 04.01.2007 22:11)
  5. sosyomat denen malum siteden tanışma mertebesine ulaştığım dedektiflikten kastının güzel kadın ya da romantik bir gece avcılığı olduğunu anlamakta geç kalmadığım kel, fodul ve gudik insan maketi.
    (babysmurf, 21.01.2007 02:50 ~ 20:45)
  6. eski sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimde şok yaşadığım kişi.
    (insanlığa adanmış bir hayat, 23.01.2007 02:03)
  7. bana feci derecede birol güven'i anımsatan şahıs. hatta kendisini de değil, bizzat birol güven tarafından canlandırılan bir sit-com karakteriymiş gibi bir hisse kapılıyorum kendisini ne zaman görsem.
    (haşmet asilkan, 23.01.2007 02:07)
  8. sosyomat mıdır nedir, oradaki listesine bakınca koptuğum keldir kendisi. ulan hepsi mi kız olur listenin, orta okuldaki alkolik olsa bile bunu yapmazdı be..
    (alkolik2000, 13.04.2007 05:16)
  9. kriminal,psikolog,uzman bir de doktor (aslını uzman doktoru tamlama olarak kullanmalıydım ama aynı etkiyi yaratmıyor) kelimeleri ayrı ayrı bile son derece eğreti dururken dördünü nasıl yan yana getirdiğini merak ettiğim şahıs.sosyomat'ta aklınca kendine bir harem kurmuş olsa da gerçekte ne olduğu birazcık aklı olan insanlar tarafından az çok tahmin edilmektedir.
    (piedra, 13.06.2007 20:13)
  10. attığı bir mesaj :
    kuzenin kedisini çamaşır makinasında sıkma programında çevirmiştim bi kaç bin devir :))))) hatta yine olsa yapsam zevkli olurmu acaba? aaa köpeeme yapiim aynı şeyi.. dur ... ii geldi aklıma... hauahjaha.... :))))))))
    (mcan, 13.06.2007 20:30)
  11. sosyomatta arkadaş listesinde hiç erkek olmayan 66 doğumlu olmasına rağmen 78 doğumlu olduğunu yazan insandır. üye olan bütün kızlara mesaj atmak gibi bir misyon edinmiştir sanırım kendisine. hatta "crometasyus kızı olmayan kızlar klubü" adı altında bir grup açılmıştır. amacının ne olduğunu kendisi bile bilmiyor sanırım. uzak durulmalı fikrimce.
    (dide, 30.10.2007 17:31)
  12. bu ülkede hakettiği değerin verilmediği insanlardan biridir kesinlikle.

ihanet avcıları adında mükemmel bir programı var bu adamın. müptelasıyım. türk televizyon tarihinin en komik programlarından biri. belki de birincisi.

kendisine dedektif demesinin yanı sıra giyim kuşamı, konuşmaları, jest ve mimikleriyle yardıkça yarıyor bu adam. uzun, arkadan kemerli pardösü giyiyor, dedektif güneş gözlüğü takıyor, yavaş yavaş konuşuyor. arada bir sözünü dinlemeyen ihanet mağdurlarını "beyfendi böyle yaparsanız, ben bu işe devam edemem, ekibimi toplar, giderim" şeklinde tehdit ediyor. en ufak bir kavgaya bile kendi deyimiyle güvenlik birimini müdahele ettiriyor. sanki fbi başkanı adam. bizzat gördüm, birbirinin saçını yolan 2 kadına bir metre yakınlarında olmasına rağmen müdahele etmeyip, "güvenlik müdahele et" diyerek ne kadar profesyonel bir dedektif olduğunu göstermiştir.

abi hakkında daha neler yazmak isterdim ama, korkuyorum da senden. al sen ekibini ve git be güzel abim. antillere git, madagaskar' a git. git ne olursan ol, yine git.
    (alkolik2000, 21.12.2007 03:50)
  13. (bkz: yusuf virtue)

(bkz: hehe)
    (bkz: hehe)
    (no more, 21.12.2007 04:08)
  14. yaptığı program gerçekse çok kötü, kurmacaysa daha da kötü olan şişko insan. kendisinin mabadı oldukça yükseklere çıkmıştır bilhassa son bölümlerde. tamamen farazi şeyler üzerinden aldatıyor veya aldatmıyor diyerek sonuca ulaştığını zannediyor... başarı yüzdesi çok düşüktür, ayrıca her hareketiyle kişisel hak ve özgürlüklere saldırmaktadır. daha kimse çıkamadı ki en güzelinden iki tane giydirecek delikanlı. keşke bi gün karşıma çıksa diyorum o çok güvendiği korumalar ve kameralarla... hepsini sırtsırta bağlayıp benim adım yusuf diye bağırtmadan bırakırsam tokadı şerefsizim.

hayır sevgili hanımlarımız da böylesine acayip bir insana güveniyorlar ya... yahu adam kendi adını bile kullanmıyor ki, hayatı yalan olan adama sen nası güvenebilirsin. sen ona evinin adresini veriyosun alışkanlıklarını söylüyosun. bu adam zaten bildiğğin röntgenci... kimbilir senin ne görüntülerini çekiyor.

kendisi ajdar anıkla birlikte müthiş bir program yapabilirler.. olur bak...
    (aldirakli, 25.03.2008 07:19)