|
|
- william hanna ile birlikte yalnız çocukların değil herkesin izlediği çizgi filmlerin yaratıcısıdır. taş devri , jetgiller , scooby doo , tom ve jerry , ayı yogi eserleridir. maalesef 95 yaşında geçtiğimiz aylarda vefat etmiştir.
- (bkz: hanna barbera)
- geçen sene 18 aralık günü hayatını kaybeden william hanna ve kendisini neredeyse her çizgi film sonunda görebileceğimiz kişi. küçükken ikisini de kadın zannederdim niyeyse.
- hayal dünyamızı daralttıkça daraltmış bir çizgi film yapımcısıdır. iki anime izleyince kendine gelen dimağımız keşfetmiştir ki hanna ile barbera resmen yüksek fiyata ucuz mal kaktırmış piyasaya.
yani bir 17 yıl evvel , " nadia:the secret of blue water " ı koymasalar ekrana yiyecekmişisiz herşeyi. georgia bile bin kat daha iyiyidi. kim skler çakmakbaşı, pardon çakmaktaşı.
yıllar , yıllar evvel yapılmış, bitmiş animelere bakıyorum da boşa geçen çocukluk günlerime yanıyorum. trt , türkçeyi doğru dürüst konuşturmak ve kaliteli dublaj işinden başka neyi doğru yaparsın sen?(altlejant, 07.09.2007 13:19 ~ 17.10.2007 22:47)
|