görseller
jose mourinhojose mourinho
jose mourinhojose mourinho
belki ilginizi çeker
  1. · maxi lopez
  2. · mihajlovic
  3. · 31 ekim 2006 barcelona chelsea maçı
  4. · trash talk
  5. · guus hiddink
  6. · alex ferguson
  7. · special one
  8. · carlo ancelotti
  9. · arsene wenger
  10. · başarılı ve seksi zeki erkek
gündem
  1. · iğrenç espriler
  2. · okan bayülgen
  3. · minik göğüs kısa boy ama kendisini süper sanan kız
  4. · bim ile migros arasındaki farklar
  5. · recep tayyip erdoğan
  6. · 14 mart 2010 istanbul b b diyarbakırspor maçı
  7. · nur sözlük
  8. · sen vermedin ben vermedim kim verdi lan akp ye oy
  9. · itü sözlükte türbanlı yazar var mıdır sorunsalı

jose mourinho  

1. teknik direktörlüğün yalnızca saha içinde ve soyunma odasında yapılmadığını dünyaya öğreten adamdır. chelsea ile maç yapacak bir takımın teknik direktörünün o takımda korkacağı ilk isim haline gelmiştir kendisi. ne frank lampard ne michael ballack ne de andriy shevchenko chelsea bugün jose mourinho nun takımı olarak anılmaktadır. bunda da mourinho nun sisteme dayalı futbol dehası rol oynamıştır. ayrıca sanıldığı gibi bu adamın şampiyonluklar için milyon dolarlara da ihtiyacı yoktur. (bkz: porto)
    söyledikleri ve yaptıklarıyla her zaman rakibi büyük bir sinir harbine sokar.
    bakın efendim football manager oynarken bile bu adam her maç öncesi illa rakibe bir şeyler söylüyor*

son olarak kendisi hakkında yazılmış kitabın içinden bir bölüm bence jose mourinho yu özetliyor.

roman abramovic "sana dünyanın en büyük yıldızlarını öneriyorum neden hiç birini istemiyorsun?" demiş
    mourinho dan şu yanıtı almıştır

"anlamıyorsunuz efendim, ben bu takımda olduğum sürece bu takımın tek bir yıldızı olacak o da benim."

(bkz: alkış efekti)
    (pinkegoboxx, 11.08.2007 11:20 ~ 11:21)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook