joker   

adana çık aradan

1. eski yeri: taksim'de iki katlı bir cafe..içeride her tür oyunun oynabileceği rahat, baş dinlemek, bir iki damla bişeyler içebilmek ve boğaz ıslatabilmak için uygun bir mekan..

yeni yeri: yine taksim'de, arsen lupen sokağı'nda hacı abdullah lokantasının yanındaki hanın 5. katında, bu sefer tek katlı ama eskisine nazaran daha değişik bir dekorda, daha değişik kesme hitap eden, bana göre daha güzel, baş dinlemek yerine artık biraz daha içip de alemlere akabileceğiniz kıvamda, boğaz ıslatmak adına seçimlerin çoğaltıldığı mekan..

ayrıca sahibi olan şahsiyet itü'de okumaktadır..mezun olmadıysa halen..
    (bkz: tanıyorum)

-yıllar sonra yine manyak edit yiyen giri-
    (zeus, 28.03.2004 22:40 ~ 28.04.2008 09:18)
  2. taksim'de her türlü oyunun oynanabildiği cafe. bira almak istediğin zaman buzdolabından kendin alırsın bi de sandviçleri süperdir (sacramento özellikle) sahibi de süperdir, volkan diye biridir, oyun oynarsın bununla, kazanırsan biraları ödemezsin falan.. kışın çok gidilesi biyerdir burası. leş barlardan bıkanlar için birebirdir.
    (captoll, 02.09.2004 12:16)
  3. eski yerini bilmem ama yeni yeri son derece güzel olan cafe. sahibini gördüğünüzde zaten itünün ve itü fizik mühendisliğinin insanları ne hale getirdiğini görebiliyorsunuz.
    ortam son derece rahat. küçücük küçük odalar şeklinde dizayn edilmiş. bunu yanı sıra büyük bir oturma alanına da sahip. küçük odaları grupça kapamak son derece zevkli olabileceği gibi, çoğu zaman 10 kişiden fazla insanın rahat sığacı odalarda tek bir çift bulunduğundan diğerleri içeriye girmeye çekiniyor. sürekli yakınlarınızdan geçen garsonlar falan da yok. gidip içkinizi, içeceğinizi kendiniz alıp geliyorsunuz. isterseniz onlar da getirir herhalde bilemiyorum denemedim hiç. müzik olarak da hafta içi gündüz geniş bir yelpaze sunuyor. the cure fire in cairo akabinde elvis costellodan i want you dinleyebiliyorsunuz.
    (ascella, 08.09.2005 17:03)
  4. iyiden iyiye konseptini değiştirmiş mekandır..uzun bir aradan sonra gittikten sonra ve bir güzel koptuktan sonra taa eski yerindeki günleri hatırladım..nereden nereye dedim..ayrıca, dikkat ettim, halen sahibini tanıyormuşum..şaşırdım..dans ettim, ettik, eğlendim, eğlendik, evet..
    (zeus, 28.04.2008 09:16)
  5. yeni yerlerine geçtiklerinden bu yana bir kere bile gidemedim hayırlı olsuna, bir gideyim artık dedim belki sahibi, ortamı, güzelliği değişmiştir..ama yok herşey aynı -mekan yer değiştirmiş olsada- aynı tadı buldum, beni götürdü eski günlerime..sahibesi, ortamın kokusu, sıcaklığı halen aynı olan pek bir güzel mekandır kendisi.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 16.05.2008 13:03)
... toplu gösterim ...