|
|
- yeni yıla 5 kala zirvesine katılan hemen hemen herkesin kolunda bulunan damga. giriş ücretiyle birlikte bize içki alabilmemiz için verilen kağıtların üstüne basmak için üretilmiş olan kaşenin bir şekilde ucurtmanın artı birinin eline geçmesi ve kollarımızı damgalaması sonucu başlayan olay, ucurtma ve benim (bkz: lord andurien) tarafımızdan yayılmış, kaşenin gokunun eline geçmesi sonucu kontrolden çıkmıştır.
sonrasında ucurtma wondrousı bilem damgalamıştır. tekrar gokunun eline geçen kaşe piç olmuş ve başı kaybolmuştur. başsız bir şekilde benim evime kadar ulaşmıştır bu kaşe (bkz: swh) bu nedenle wondrous, radiance ve bilimum yazardan herkesin huzurunda özür diliyorum.
not: her nasılsa cebime girerek benimle birlikte eve gelen bu kaşeyi yetkililere ulaştırıp teslim olmam gerekmekteyse ne yapalım cezamızı çekeceğiz.
- kolunda damga olan insanların görebilceği bir yazı ama sanırım bi karışıklık olmuş.
damga basılınca joker cafe bar 01101011 şeklinde çıkmasına rağmen kaşenin üstünde 1011010110 yazmakta.
niçindir nedendir bilemedim ama bunu bit hesabına koyarsak küçük k harfini elde ediyoruz ki bu biz zirve arıları için bir mesaj mıdır ? yoksa biz mi sarhoşuz bilemicem
- (bkz: http://img459.imageshack.us/...)
|